Jump to content
Posted
Arkadaslar sımdı oyuncu sayısı 30 fılan anca en ıyı ıhtımal gorevlerın cogu bozuk zındanlar kotu durumda sımdı sıfırdan car kasmak baya bır kasıyor zorluyor bıde cata ıle gelen klaslar bozuk su anda kasılmıyor .Pvp nın hareketlenmesı yenı oyuncuların gelmesı ıcın dırek 80 den baslanılsa yada 85 daha guzel oılmaz mı bu sekılde sankı oyunculara ıskence edılıyor gıbı gelıyor sonucta baya oyuncu kaybı var toparlanması ıcın ıyı bır baslangıc olur bence sız ne dersın ız ??

Featured Replies

aynen yusuf kardes ole bise yapıversen 79 lvlede razıyım :D sıkıor kasmak ya koalylk yapıversen hic de kötü olmaz hani . Daha yeni cataye gectk soncta test serveri diorsnz da genede biseler osla iyi olurdu 80 den baslasak gibi .

vallaha Up.!

yapın bir kolaylık 150 150 vurmaktan :D guest bulamamaktan sıkkınlı geldi.. şöyle 80 acalım birde set silah felam

Katılıyorum.Hem bu kastıklarımızın güme gitme ihtimalide var..
char açıp silen bir toplum olduğumuzdan yusuf böyle birşey yapmamış. böyle bir açıklaması var bu konu hakkında.
+++ bide bu kdr kasanlar var bende dahil :) bu test serverı gidince asıl servera geçince tekrar 1 den kasacaksak bırakırım oyunu bi daha 1 den kas aynı q ları yap :) yusuf kaptan bi açıklama kesin yapmalı.Eski oyunculardan bazılarını cağırdım onlarda suan kasıyor eğer yeni serverda tekrar 1 den kasılıcaksa tekrar 3.5 in son dönemlerindeki gibi cok az playerla oynarız(sınız)
Dece de bedava mezar bulsa girer içerisine. kasın işiniz ne :) zaten 80+ bölgeler muhtemelen boştur yada doğru drüst çalışmıyordur. siz keyfinize bakın
Ben 80 lvl'ı gayet kolay ve hızlı kastım,2.kez realmfirst Warlock achimi de kimseciklere kaptırmadım :P bi 5 lvl da ben isterim o zaman Yusuf keptın B) emeğe saygı :D
80 lvl olmak için uğraşıyoz zaten 80 den 85 lvl yapmak içinde bi o kadar daha uğraşcaz yusuf kaptan bi yardımcı ol bu kardeşlerine wt kardeşliği yardımlaşma paylaşma kardeşliğidir kaptan :) seni seviyoruz yusuf kaptan
npc ler ve moblar olsun levelling önemli değil bence^^

arkadaş çalışan var ben öle first yapacak kadar kalamıyorum. aha şimdi geldim işten bu yorgunlukta lvlmi kasıcam

emeğe saygı

Edited by Doom

kaptan söylemez uygular hahaha oda foruma yada oyna gelirse :D
yusuf da solemıs zaten test sunucusu dıe asıl 3.3.5a daha ıyı bır yazılım cıktığında asıl charlarımızı gecırır cataslm 3.3.5a o yuzden tutuyor kapalı değil ılerde tam anlamıyla oturduğunda charlımızı aktarır 80-85 arası zorlanmadan kasarız umarım ..:)
  • Author
ben kasarım en cok bos zamanı olan kısı benım car kasmak sorun degıl ama test serverı ıse bu oynadıgımız 85 level dırek acıp hangı skıllerın calısmadıgını daha hızlı solerız ayrıca zındanlarında su an da zaten zındanlarda mob ve bos yok gorevlerın adını tek tek yazmaya kalksam oooo omur dayanmaz o bakımdan kasmayıp asıl serverı beklemek daha mantıklı he sunu desınler carı kasım kasdıgım carlar aktarılcak sorun yok kasarım 3 5 car sorun mu :D

ben kasarım en cok bos zamanı olan kısı benım car kasmak sorun degıl ama test serverı ıse bu oynadıgımız 85 level dırek acıp hangı skıllerın calısmadıgını daha hızlı solerız ayrıca zındanlarında su an da zaten zındanlarda mob ve bos yok gorevlerın adını tek tek yazmaya kalksam oooo omur dayanmaz o bakımdan kasmayıp asıl serverı beklemek daha mantıklı he sunu desınler carı kasım kasdıgım carlar aktarılcak sorun yok kasarım 3 5 car sorun mu :D

dece bana da char kasar mısın? :)

banada bi char kası ver human paladin :D

3 günde 80 4 günde 84 olan biri olarak kasmak o kadarda zor değil bence... slain ve toplama questleri yetiyo 4x te.

80 85 başlamak set falan dersenizde bence yusuf 2 gün sonra silinecek charlar açalım diye açmamıştır catayı. 100x değilde 4x yaptıysa "gidin char kasın" demektir bu ve sileceği charları kastırmaz sanırım :blink: şuanki server halini 1.8 zamanına benzettim hatırlayanlar vardır belki o kadar eskiden kalan.. yeşil itemlerle pvp yapalım o zmnlar gibi :D