Jump to content
Posted
Arkadaslar sımdı oyuncu sayısı 30 fılan anca en ıyı ıhtımal gorevlerın cogu bozuk zındanlar kotu durumda sımdı sıfırdan car kasmak baya bır kasıyor zorluyor bıde cata ıle gelen klaslar bozuk su anda kasılmıyor .Pvp nın hareketlenmesı yenı oyuncuların gelmesı ıcın dırek 80 den baslanılsa yada 85 daha guzel oılmaz mı bu sekılde sankı oyunculara ıskence edılıyor gıbı gelıyor sonucta baya oyuncu kaybı var toparlanması ıcın ıyı bır baslangıc olur bence sız ne dersın ız ??

Featured Replies

tabi tabi hemen instant lvl85 full raid pvp set üstüne epic binek full achivment artı meslek ve repubide başınıza tüy kondurduk mu tamamdır :D Yahu test serverda test edilen sadece itemler ve zındanlar değildir arkadaşlar önce bu konuda bi anlaşalım lvlingde çok önemlidir dolayısıyla kasıp bakmak lazım nedir ne değildir sorunlar (ki eminim tonla sorun vardır) iyice belirlensinki ardından oynayacagınız wow wowa benzesin.

Char kasma konusunda da yahu bi çogunuz (en azından benim bildiklerim) daha wotlk yi bile adam gibi çalıştıramayan serverlarda x1 xp ile tonla char kastınız bizim mi yüzümüz yumuşak yoksa siz mi astar isteme konusunda ısrarlısınız bilemedim :D

Not : henüz yusufla konuşmadım ama ben şahsen sıfırdan char kasmanız taraftarıyım heleki söz konusu test server ise...

tabi tabi hemen instant lvl85 full raid pvp set üstüne epic binek full achivment artı meslek ve repubide başınıza tüy kondurduk mu tamamdır :D Yahu test serverda test edilen sadece itemler ve zındanlar değildir arkadaşlar önce bu konuda bi anlaşalım lvlingde çok önemlidir dolayısıyla kasıp bakmak lazım nedir ne değildir sorunlar (ki eminim tonla sorun vardır) iyice belirlensinki ardından oynayacagınız wow wowa benzesin.

Char kasma konusunda da yahu bi çogunuz (en azından benim bildiklerim) daha wotlk yi bile adam gibi çalıştıramayan serverlarda x1 xp ile tonla char kastınız bizim mi yüzümüz yumuşak yoksa siz mi astar isteme konusunda ısrarlısınız bilemedim :D

Not : henüz yusufla konuşmadım ama ben şahsen sıfırdan char kasmanız taraftarıyım heleki söz konusu test server ise...

x1 de tonla char kastımda söylediğim bi hakaret yüzünden sınırsz ip banned yedm :(

Anthony bende seni yıllardır anlamyıorum, gintama 1. sen 2. sin :D

önce şunu anlamak gerek; burası wturk world of warcraft ın binlerce kopyası olan fun serverlardan biri türkiyede 10 alrca serverlardan birisi, bana göre YUsuf'un amaçı siteye üye kazandırmak bu sitenin tüm verdiği oyunalr için 50 bin üyesi olsa? hangimiz sevinmez bu kadar üye olması için siz ne yapmalısınız bu fun server'ı ise siz de dahil herkez eğlenmeli 85 lvl char full epic verilse her gelene ne kaybedersiniz? cebinizden paramı cıkar zararmı edersiniz. TAM tersine herkez buraya geldiğinde R€kl@m işine bile girilebilir. adamın biri cıkıyor film sitesi kuruyor 2 tane film ile başlıyor 10 bin film e cıakrıyor arşivini üye sayısınız 300 bin e cıkarıyor şimdi sitede R€kl@m vermekten boş yeri kalmamış su gibi para akıp gidiyor...

bu amaç keşke burdada olsa 2 tarafta memnun olsa.oyunculara kasılmış char vermeme gerekçesi olarak

'' emeği ile kasanlar var onlara haksızlı olur'' diye taslak haline gelmiş bir durum söz konusu o kasan arkadaşlarada extradan bir char daha verirsiniz kimseye haksızlık olmazdı :)

bilmem anlatabildimmi burası fun server ı orj paralı oynadığımız milyonların olduğu bir server değil bunu artık anlayın...

bizim mi yüzümüz yumuşak yoksa siz mi astar isteme konusunda ısrarlısınız bilemedim

Öyle bir cümleler kuruyorsunuzki insanları utandırıyorsunuz. yüz verdik astarını isteme lafını bi TürkDili Edebiyatında araştırın

Mehmeto anlama konusunda duygularımız karşılıklı ortak bende senin yazdıklarını 5 kere okumama ragmen hiçbişi anlamadım desem yalan olmaz :D

İlk konu : WT FUN SERVER DEĞİLDİR :D ki sen bu konuda bi anlaşalım demişsin bu konuda baştan ayrı düştük :D ama fun server fikrimiz uzun zamandır var ne zaman hayata geçer bilinmez ama blizlike serverdan asla vazgeçmeyeceğimizi de belirtmek gerek :)

Oyunla alakalı herhangi bir kural koyarken yada bir uygulamayı hayata geçirirken "empati" yapıyoruz çoğunuzun yaşı benim yarım kadar :D yıllardır bilgisayar oyunları oynarım bu konuda gereken empatiyi hakkıyla yaptığımızı düşünüyorum şöyle ki emek etmeden elde edilen birşeyin benim gözümde degeri sıfırdır en basitinden wtye gelişimle aldıgım char "Anthony" istediği herşeye sahip olabilen bi char öğrencilik yıllarımda adam öldürme pahasına almak istediğim itemlerden kat kat daha fazlasına sahip olabilecek bi char ne manası var? gözümde hiçbir itemin degeri yok finalllerime gitmeme pahasına sabahladıgım oyundan anthony saolsun zevk almaz oldum işlerimi bir an önce bitirip kaçmayı gözleyen bi adam oldum neden oyunda bi amaç yok benim için ki adminiz zaten öle bi amaç olmamalı zaten ama teşbihde hata olmaz ( türk dili edebiyatından araştır bunuda :D ) demem o ki benim kastım cata test serverıydı test serverında amaç herşeyi test etmektir umarım bu sefer anlatabilmişimdir :)

Saygılar

• Author
Anthony ıyı guzel dusuncelerını anlıyorum ama sole bısı var test ettıgınız seyler sadece guest degıl tabıkıde guestlerı duzeltmenız mumkun olmuyormu bız kus bocek geyık keserek 1 saatte kasıcagımız levelı 3 saatte kasmasak madem bıseyler test edılıyor bızım zamanımızda sızın ıcın bıraz onemlı olsa dahada guzel olmaz mı ? Ikıncısı car kasmak sorun degıl ben levelı solerken sunu artık anlayın ve su geyıgı bırakalım WT oyuncusuz kalmaz WT emın ol bunu ıstemıyorum cunku ıstıyor olsaydım orjınalde carım ve zamanım olmasına ragmen buraya cabalamazdım :D oyuncus sayısını WT bu dusunceyle arttıramaz ben buraya cesıtlı sıtelerde R€kl@m ettım ıkı adam geldı ılgılendım hatta ama adamlar dedıkı abı bızı cagırdın ıyı guzelde ne calısıyor burda yanı bız burda bu dusunceyle wolt olur cata olur baska bısı olur kalan 20 25 30 adamla ne pvp ederız kı pvp edılmeyen pvp serverı tek burası :D zındanda horde olursak ederız allyler zındanda edemez yanı bısılerı solerken bısılerıde bılmek lazım gm cagırıp gorev ettırmekle bısıler duzelmez lfg den gm e seslenmeyen bır dk yok oda varsa onlıne kesın gm yoktur :D bılmem anlatabıldın mı
  • Author
mesela test serverı dıyorsunuz sunun garantısı varsa ben hemen car kasıcam hembe bır den fazla burda kasdıgım carlar sılınmıcegının aktarılıcagının bana garantısını verıyormusunuz catakı bunun cevabını verın hemen kasım ?

Mehmeto anlama konusunda duygularımız karşılıklı ortak bende senin yazdıklarını 5 kere okumama ragmen hiçbişi anlamadım desem yalan olmaz :D

İlk konu : WT FUN SERVER DEĞİLDİR :D ki sen bu konuda bi anlaşalım demişsin bu konuda baştan ayrı düştük :D ama fun server fikrimiz uzun zamandır var ne zaman hayata geçer bilinmez ama blizlike serverdan asla vazgeçmeyeceğimizi de belirtmek gerek :)

Oyunla alakalı herhangi bir kural koyarken yada bir uygulamayı hayata geçirirken "empati" yapıyoruz çoğunuzun yaşı benim yarım kadar :D yıllardır bilgisayar oyunları oynarım bu konuda gereken empatiyi hakkıyla yaptığımızı düşünüyorum şöyle ki emek etmeden elde edilen birşeyin benim gözümde degeri sıfırdır en basitinden wtye gelişimle aldıgım char "Anthony" istediği herşeye sahip olabilen bi char öğrencilik yıllarımda adam öldürme pahasına almak istediğim itemlerden kat kat daha fazlasına sahip olabilecek bi char ne manası var? gözümde hiçbir itemin degeri yok finalllerime gitmeme pahasına sabahladıgım oyundan anthony saolsun zevk almaz oldum işlerimi bir an önce bitirip kaçmayı gözleyen bi adam oldum neden oyunda bi amaç yok benim için ki adminiz zaten öle bi amaç olmamalı zaten ama teşbihde hata olmaz ( türk dili edebiyatından araştır bunuda :D ) demem o ki benim kastım cata test serverıydı test serverında amaç herşeyi test etmektir umarım bu sefer anlatabilmişimdir :)

Saygılar

Biliyorsundur umarım ben TiryakiHasan kendim orj.de oynamama rağmen burasıyla ilgileniyorum kastım bu fun veya değil burası bedava oynanan hatalarla dolu kazanç sağlamayan orj den binlerce kat farkı olan diğer binlerce server dan birisi

şimdi burada hemfikiriz dimi :D

2. husus 1 adama 85 lvl full epic char verirsiniz bu kişi haritayı daha kolay gezer görevleri daha cabuk yapar kontrol etmesi daha hızlı olur

1 lvl den kasan adam 85 lvl e akdar sıkıla sıkıla 2 ayda hadi senimi kırcam 1 ay olsun topu topu 1200 quest yapıp test etse

85 lvl full epic char ve bineleride dahil haritayı gezmesi ve suncuudalrı 10 binlerce questti 2 haftada bakar kolaçan e der size rapor eder

insanları sıkmaya gerek yok, wturk ün ilk cıktığında boş vakti olan gençlik artık büyüdü iş sahibi cocuk sahibi oldu akşamları geleçekte 2 saat oynayacak

atıyorum;sen bana char versen nohutlupilav' a char versen deceased 'e char versen (Finair ve Rokka'ya sakın verme) ne değişir

Yusuf a sesleniyorum test server ıda olsa insanları Gintama gibi(kulakları çınlayasıca )soğutmak yerine burayı cazip bir merkeze cevirmek ne güzel olurdur.

Edited by mehmeto

Anthony ıyı guzel dusuncelerını anlıyorum ama sole bısı var test ettıgınız seyler sadece guest degıl tabıkıde guestlerı duzeltmenız mumkun olmuyormu bız kus bocek geyık keserek 1 saatte kasıcagımız levelı 3 saatte kasmasak madem bıseyler test edılıyor bızım zamanımızda sızın ıcın bıraz onemlı olsa dahada guzel olmaz mı ? Ikıncısı car kasmak sorun degıl ben levelı solerken sunu artık anlayın ve su geyıgı bırakalım WT oyuncusuz kalmaz WT emın ol bunu ıstemıyorum cunku ıstıyor olsaydım orjınalde carım ve zamanım olmasına ragmen buraya cabalamazdım :D oyuncus sayısını WT bu dusunceyle arttıramaz ben buraya cesıtlı sıtelerde R€kl@m ettım ıkı adam geldı ılgılendım hatta ama adamlar dedıkı abı bızı cagırdın ıyı guzelde ne calısıyor burda yanı bız burda bu dusunceyle wolt olur cata olur baska bısı olur kalan 20 25 30 adamla ne pvp ederız kı pvp edılmeyen pvp serverı tek burası :D zındanda horde olursak ederız allyler zındanda edemez yanı bısılerı solerken bısılerıde bılmek lazım gm cagırıp gorev ettırmekle bısıler duzelmez lfg den gm e seslenmeyen bır dk yok oda varsa onlıne kesın gm yoktur :D bılmem anlatabıldın mı

örnek Deceased bak bir tane o beni nasıl anlıyor ondan 2 tane yok (olsa dayanamazdım zaten ) Tiryaki'nin tiryakisi o

seviye down (buyrun TDKdan yakın)

Edited by DissAble

Biliyorsundur umarım ben TiryakiHasan kendim orj.de oynamama rağmen burasıyla ilgileniyorum kastım bu fun veya değil burası bedava oynanan hatalarla dolu kazanç sağlamayan orj den binlerce kat farkı olan diğer binlerce server dan birisi

2. husus 1 adama 85 lvl full epic char verirsiniz bu kişi haritayı daha kolay gezer görevleri daha cabuk yapar kontrol etmesi daha hızlı olur

1 lvl den kasan adam 85 lvl e akdar sıkıla sıkıla 2 ayda hadi senimi kırcam 1 ay olsun topu topu 1200 quest yapıp test etse

85 lvl full epic char ve bineleride dahil haritayı gezmesi ve suncuudalrı 10 binlerce questti 2 haftada bakar kolaçan e der size rapor eder

insanları sıkmaya gerek yok, wturk ün ilk cıktığında boş vakti olan gençlik artık büyüdü iş sahibi cocuk sahibi oldu akşamları geleçekte 2 saat oynayacak

atıyorum;sen bana char versen nohutlupilav' a char versen deceased 'e char versen (Finair ve Rokka'ya sakın verme) ne değişir

Yusuf a sesleniyorum test server ıda olsa insanları Gintama gibi(kulakları çınlayasıca )soğutmak yerine burayı cazip bir merkeze cevirmek ne güzel olurdur.

yahu adam haklı ben bu serverda acıldığından beri oynuyorum orj accemde var herseyimde var işte çalışıyorum benim vaktim yok. ustam adam haklı

test derken sadece quest gelmemeli aklınıza. tabii ki 85 adam questleri daha kolay ve hızlı test eder. peki lvl 1 mobun aggro range olayını nasıl test edicek? ya da damage'ını? bunları test edebilmek için her lvl'dan char açmak lazım tek tek ve tüm haritaları dolaşmak gerekir. ama lvl 1'den başlarsak kasmaya bunların hepsini test etme fırsatımız olucak.

Tmm gene size hak veriyorum ama eşitlik olur lvl vermiyorsun test edin diyorsunuz ozaman hairloom verirsiniz bizde en azından öyle kasarız. test test olur amaça uygun olur ama para yok + ah yok + kaynak yok + hairloom yok eeee demek istediğim budur

saygılar

valla benim düşüncem 85lvl full itemli olan adam (en azından coğu) gidip leveling questlerini yapmaz gider ne bilim dungeon zorlar raid uğraşır (çalışmasa bile hepimiz yaptık zamanında :) ) veya pvp yapar en cok bilemedin daily quest yapar ha ama bu leveling questleri test edilmesse budan 1 ay sonra stabil bi yazılım cıkıp hadi cataya geçiyoruz dendiğinde yeni kasan arkadaşlara sıkıntı olur. buyüzden TEST serverında 85 level char verilmesi saçma olur

bence gmlerde haklı oyuncularda :D ama söle bi durum var 1 ay sonra garretinde dediği gibi bastan kasarsak sıkıntı olur ben eski oyunculardan bazılarını cağırdım onlarda kasıor simdi yeni bi servera gecilirse onlar bi daha bastan kasmaz bide mnagosa gecersek 3.5 deki charlar aktarılabilirmiş die bişede duydum öle olursa bizim için sorun yok ama cataylsm ile yeni gelen oyuncular icin sorun olcak adam burda lvl 85 kadar kasmıs bi daha 1 ay sonra bi daha kasmaz(yada kasan olur ama 3-4 kişi olur) oyuncu sayısı azalır ozmn.
herkese merhabalar...wturk un cata ya geçtiğini yeni öğrendim arkadaşlar.ve hemen indirdim.fakat yüklerken önceki wow klasörümü tamamen silmiştim.şimdi tekrar yükleyeyim dedim ve sırasıyla wow classic-tbc-wotlk-cata şeklinde yükledim uzun uğraşlarım sonucu.ve oyuna girmeden önce wturk un istediği uodate i yapmak için wow un orjinal serverına bağlandığım zaman şu hatayı alıyorum ''Updater connection timeout''...bu konu hakkında fikri olan arkadaşlar varsa yardımlarını en kısa zamanda bekliyorum.bir an önce tekrar wturk e bağlanmayı özledim :) şimdikten teşekkürler...( bu arada bu konuyu buraya açmamın sebebi cata en fazla bu sayfada takip ediliyor diye.yanlışım varsa affola )

nananana lifeeee isss lifeeee nananana dababababalaababa

When we all gave the power

We all give the best

Every minute after hour

Wonâ€t think about the rest

When you all get the power

You all get the best

When everyone gives everything and every song everybody sings

Life Nanananana

Life is life Nanananana

Life is life Nanananana

nabadabdabdab life Nanananana