Jump to content

Featured Replies

Konu dışı ama Gintama evdeki bilgisayardan panele giremiyorum ama laptoptan girebiliyorum sorun ne olabilir acaba?

Konu dışı ama Gintama evdeki bilgisayardan panele giremiyorum ama laptoptan girebiliyorum sorun ne olabilir acaba?

DNS değiştirmeyi denedin mi?

• Author
benım zamanımda terör estiriyordum bana bug lusun bıle dedıler ama anlımın terı ıle kesıodum =) sonra askerlık ıste onumu kapadı ==) 30 gun sonra askerlık bıtıo aranızdayım .

DNS değiştirmeyi denedin mi?

hem normal dns i hemde manuel yazılan dns denedim 2 sindende girmiyo anca googledan worldofturk yazıp önbellek kısmına tıklayınca açıyo

bende giremiyorum host dosyasından değiştirdim oyle girebiliyorum. ip serverin realm ipsi o sekilde duzeltirsen olur tahminim

nasıl değişicem ip yi?

• Author

sand iyi bir warriordur bilirim :)

belki hatırlamasın delihusrev

badi sen tanımazmıyım unutumaz dostlardansın ıste askerde oldgum ıcın oyuna pek gıremedım ama 28 gun sonnra efsane kesın donüs yapıcak daha pro ve daha ıyı sekılde gene terör estırecez eskısı gıbı sand geldı dıyecekler =)

Bu servera gelmiş geçmiş en warrior ...

Kelleci - Lothlorien - Theodurus - Oravus - Battalgazi

Edited by Loafer

ya bi G00Gl€ a host değişme de orda youtube için olanını anlatmışlar her yerde onu panele uygula sorun kalmaz

Teşekkürler oldu

• Author

ahh ahh azmıı kestım azmııı =d

eskılere bakarsak crazy superdı bende warrıorum ama o benden cok ıyıdı bu soyledıklerının hepsını kestım crazy harıc

1.4 zamanındaki battalgazi ise katılmamak elde değil :)

ahh ahh azmıı kestım azmııı =d

eskılere bakarsak crazy superdı bende warrıorum ama o benden cok ıyıdı bu soyledıklerının hepsını kestım crazy harıc

arkadaşım askerdesin biliyorum askerlik anıları falan abartılır ama o yukarıdakileri normal şartlarda biraz yavaş kes :)

• Author

arkadaşım askerdesin biliyorum askerlik anıları falan abartılır ama o yukarıdakileri normal şartlarda biraz yavaş kes :)

[/quote

rokka bılıosun benım kızgın donemlerde bu adamlar sık gırmıyodu kellecıyı en son gordugumde pek bı ıtemı yoktu battal desen oyle yalan yok ben oyuna basladıgımda battal ve kellecı saglamdı ben kastıgımda bunlar oyuna pek gırmezdı bg de cok kellecı ally warı battalıda 2 kez wsg de kestım norra dıe shaman vardı o adamla gırdıgı zaman kesılıodum ama battalla 1 v 1 yapmadım ama dıgerı ıle cook yaptım

• Author
rokka onu fılan gecte senın su 30 k vurdugun damage cook ıyıdı gercı bug olmasa vuramazdında ama guzel oldu yanı zaten 32 k hp vardı bı baktım tak 30 k =d

SAND sen gelene kadar bu 80lv olayı bıtcek abine dede sana bir wariri acı versin

aslında 2004-2005 yılarında warrior dince ıcemaster geliyo aklıma 3,5 kişiye 8 kişiyi telef etmiştik :)

b ucuk olan bendim onlar 60dı ben 38 :)

Edited by huseinhan

• Author

SAND sen gelene kadar bu 80lv olayı bıtcek abine dede sana bir wariri acı versin

aslında 2004-2005 yılarında warrior dince ıcemaster geliyo aklıma 3,5 kişiye 8 kişiyi telef etmiştik :)

b ucuk olan bendim onlar 60dı ben 38 :)

hee onu halleetım ya orc actım gene ısım aynı sand gene teror estırecez ya kardesım badi olacaz senınle =d

clasic zamanlanlarına yetişemedim 1.6'nın sonlarında geldim wtye, tbc ilk zamanlarından bahsetcek olursak chaosofwar, solid, drahosa, kelleci, xaros ilk aklıma gelenler eminim biçok kişiyi unutmuşumdur çok zaman geçti üzerinden :)

özellikle ozamanlar xaros, drahosa ve chaosofwar duelleri unutulmaz bitmezdi dueller :)

Edited by NightMare

• Author

clasic zamanlanlarına yetişemedim 1.6'nın sonlarında geldim wtye, tbc ilk zamanlarından bahsetcek olursak chaosofwar, solid, drahosa, kelleci, xaros ilk aklıma gelenler eminim biçok kişiyi unutmuşumdur çok zaman geçti üzerinden :)

özellikle ozamanlar xaros, drahosa ve chaosofwar duelleri unutulmaz bitmezdi dueller :)

saglamlardı evet chaosofwar ıle karsılasmıstım =d

saglamlardı evet chaosofwar ıle karsılasmıstım =d

Raufu mutlaka denemelisin ama artık oynar mı bilmiyorum :) Çok aşırı iyi warriorlar vardı bu serverda hoş benim en çok oynadığım dönemde etrafta fearda ölüyolardı sadece oyunculukla alakası yoktu sadece 2 spellde ölüyolardı :D <bkz>: über destro warlock dmg.

Edited by Rokka