July 21, 201113 yr Author eskılerden en ıyısı crayz ally warrıor. Sımdıkılerı bılmıorum classm cok... Düşüncesi Cevabı olan =)
July 21, 201113 yr en iyi warrior delibücür http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Delib%c3%bcc%c3%bcr/simple
July 21, 201113 yr onu bunu bilmemde emunun ilk zamanları vanilla zamanlardaki wariler emektardı. stanceları yoktu her daim kurbağa gibin yürülerdi. halada oynarlardı. teey teey
July 21, 201113 yr Konu dışı ama Gintama evdeki bilgisayardan panele giremiyorum ama laptoptan girebiliyorum sorun ne olabilir acaba?
July 21, 201113 yr Konu dışı ama Gintama evdeki bilgisayardan panele giremiyorum ama laptoptan girebiliyorum sorun ne olabilir acaba?DNS değiştirmeyi denedin mi?
July 21, 201113 yr Author benım zamanımda terör estiriyordum bana bug lusun bıle dedıler ama anlımın terı ıle kesıodum =) sonra askerlık ıste onumu kapadı ==) 30 gun sonra askerlık bıtıo aranızdayım .
July 21, 201113 yr DNS değiştirmeyi denedin mi?hem normal dns i hemde manuel yazılan dns denedim 2 sindende girmiyo anca googledan worldofturk yazıp önbellek kısmına tıklayınca açıyo
July 22, 201113 yr bende giremiyorum host dosyasından değiştirdim oyle girebiliyorum. ip serverin realm ipsi o sekilde duzeltirsen olur tahminim
July 22, 201113 yr bende giremiyorum host dosyasından değiştirdim oyle girebiliyorum. ip serverin realm ipsi o sekilde duzeltirsen olur tahminimnasıl değişicem ip yi?
July 22, 201113 yr sand iyi bir warriordur bilirim :)belki hatırlamasın delihusrev Edited July 22, 201113 yr by huseinhan
July 22, 201113 yr ya bi G00Gl€ a host değişme de orda youtube için olanını anlatmışlar her yerde onu panele uygula sorun kalmaz
July 22, 201113 yr Author sand iyi bir warriordur bilirim :)belki hatırlamasın delihusrev badi sen tanımazmıyım unutumaz dostlardansın ıste askerde oldgum ıcın oyuna pek gıremedım ama 28 gun sonnra efsane kesın donüs yapıcak daha pro ve daha ıyı sekılde gene terör estırecez eskısı gıbı sand geldı dıyecekler =)
July 22, 201113 yr Bu servera gelmiş geçmiş en warrior ... Kelleci - Lothlorien - Theodurus - Oravus - Battalgazi Edited July 22, 201113 yr by Loafer
July 22, 201113 yr ya bi G00Gl€ a host değişme de orda youtube için olanını anlatmışlar her yerde onu panele uygula sorun kalmazTeşekkürler oldu
July 22, 201113 yr Author Bu servera gelmiş geçmiş en warrior ... Kelleci - Lothlorien - Theodurus - Oravus - Battalgazi ahh ahh azmıı kestım azmııı =d eskılere bakarsak crazy superdı bende warrıorum ama o benden cok ıyıdı bu soyledıklerının hepsını kestım crazy harıc
July 22, 201113 yr Bu servera gelmiş geçmiş en warrior ... Kelleci - Lothlorien - Theodurus - Oravus - Battalgazi1.4 zamanındaki battalgazi ise katılmamak elde değil :)
July 22, 201113 yr ahh ahh azmıı kestım azmııı =d eskılere bakarsak crazy superdı bende warrıorum ama o benden cok ıyıdı bu soyledıklerının hepsını kestım crazy harıcarkadaşım askerdesin biliyorum askerlik anıları falan abartılır ama o yukarıdakileri normal şartlarda biraz yavaş kes :)
July 23, 201113 yr Author arkadaşım askerdesin biliyorum askerlik anıları falan abartılır ama o yukarıdakileri normal şartlarda biraz yavaş kes :)[/quote rokka bılıosun benım kızgın donemlerde bu adamlar sık gırmıyodu kellecıyı en son gordugumde pek bı ıtemı yoktu battal desen oyle yalan yok ben oyuna basladıgımda battal ve kellecı saglamdı ben kastıgımda bunlar oyuna pek gırmezdı bg de cok kellecı ally warı battalıda 2 kez wsg de kestım norra dıe shaman vardı o adamla gırdıgı zaman kesılıodum ama battalla 1 v 1 yapmadım ama dıgerı ıle cook yaptım
July 23, 201113 yr Author rokka onu fılan gecte senın su 30 k vurdugun damage cook ıyıdı gercı bug olmasa vuramazdında ama guzel oldu yanı zaten 32 k hp vardı bı baktım tak 30 k =d
July 23, 201113 yr SAND sen gelene kadar bu 80lv olayı bıtcek abine dede sana bir wariri acı versinaslında 2004-2005 yılarında warrior dince ıcemaster geliyo aklıma 3,5 kişiye 8 kişiyi telef etmiştik :)b ucuk olan bendim onlar 60dı ben 38 :) Edited July 23, 201113 yr by huseinhan
July 23, 201113 yr Author SAND sen gelene kadar bu 80lv olayı bıtcek abine dede sana bir wariri acı versinaslında 2004-2005 yılarında warrior dince ıcemaster geliyo aklıma 3,5 kişiye 8 kişiyi telef etmiştik :)b ucuk olan bendim onlar 60dı ben 38 :) hee onu halleetım ya orc actım gene ısım aynı sand gene teror estırecez ya kardesım badi olacaz senınle =d
July 23, 201113 yr clasic zamanlanlarına yetişemedim 1.6'nın sonlarında geldim wtye, tbc ilk zamanlarından bahsetcek olursak chaosofwar, solid, drahosa, kelleci, xaros ilk aklıma gelenler eminim biçok kişiyi unutmuşumdur çok zaman geçti üzerinden :) özellikle ozamanlar xaros, drahosa ve chaosofwar duelleri unutulmaz bitmezdi dueller :) Edited July 23, 201113 yr by NightMare
July 23, 201113 yr Author clasic zamanlanlarına yetişemedim 1.6'nın sonlarında geldim wtye, tbc ilk zamanlarından bahsetcek olursak chaosofwar, solid, drahosa, kelleci, xaros ilk aklıma gelenler eminim biçok kişiyi unutmuşumdur çok zaman geçti üzerinden :) özellikle ozamanlar xaros, drahosa ve chaosofwar duelleri unutulmaz bitmezdi dueller :) saglamlardı evet chaosofwar ıle karsılasmıstım =d
July 23, 201113 yr saglamlardı evet chaosofwar ıle karsılasmıstım =dRaufu mutlaka denemelisin ama artık oynar mı bilmiyorum :) Çok aşırı iyi warriorlar vardı bu serverda hoş benim en çok oynadığım dönemde etrafta fearda ölüyolardı sadece oyunculukla alakası yoktu sadece 2 spellde ölüyolardı :D <bkz>: über destro warlock dmg. Edited July 23, 201113 yr by Rokka