Jump to content
Posted
wturk daha neşeli ve eglencelı olacak allahın ıznı ıle 7 kısı bırden gelıoruz katılımcılar artacak elımızden geldıgı kadar wt e destek =)

Featured Replies

tesekur ederım 5 yılımı tamamladım bu sene wt de tam bugun 5 sene oldu =)

bnmde 5 seneye yaklaşıyo ama WT de oynayalı 1 sene 2 ay oldu daha :)

• Author

bnmde 5 seneye yaklaşıyo ama WT de oynayalı 1 sene 2 ay oldu daha :)

sende bızden bırısın artık 1 sene 2 ay az bırsey degıl wturk te olmadıgım zamanlar oyuna baslamıssın =)

sende bızden bırısın artık 1 sene 2 ay az bırsey degıl wturk te olmadıgım zamanlar oyuna baslamıssın =)

Geçen sene mayısta başladım ben.Aslında BC ilk çıktığı zamanalar türk serverı diye bi kere girmiştimde blizzlike diye kasmamıştım char başka sevrverlarda oynadım.Çok yanlış yapmışım bu güzel ortamı geç tanımakla.WT den önce oynadığım hiçbi serverda bu kadaar zevk almadım.

• Author

Geçen sene mayısta başladım ben.Aslında BC ilk çıktığı zamanalar türk serverı diye bi kere girmiştimde blizzlike diye kasmamıştım char başka sevrverlarda oynadım.Çok yanlış yapmışım bu güzel ortamı geç tanımakla.WT den önce oynadığım hiçbi serverda bu kadaar zevk almadım.

oldukca hostur serverımız dostluklar muhtesem arada adrenalımde var allymsn sen =)

oldukca hostur serverımız dostluklar muhtesem arada adrenalımde var allymsn sen =)

Yok Horde:) Belf Paladin

• Author

tmmm 28 gun sonra gorusuruz oyunda saz guıldınde olurum buyuk ıhtımal kurulacak fılan dıyorlardı kuruldumu

• Author

tmmm 28 gun sonra gorusuruz oyunda saz guıldınde olurum buyuk ıhtımal kurulacak fılan dıyorlardı kuruldumu

Ve SaZ ArKaDaSLaRı diyosan evet kurdu abla.Bende ordayım :)

artık teskere sayıcan sand 28-27-26-25-24-23-22-21-20-19-18-17-16-15-14-13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-0 bingo sand aramızda

ama ogun yorgun olusun uyu sonra catayı ındır filan işte sonra 80den 85 şe kas benda ha 81 bile olmadım :)

• Author

artık teskere sayıcan sand 28-27-26-25-24-23-22-21-20-19-18-17-16-15-14-13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-0 bingo sand aramızda

ama ogun yorgun olusun uyu sonra catayı ındır filan işte sonra 80den 85 şe kas benda ha 81 bile olmadım :)

beraber sayarız badi =d cata ındırmıs abım de oyunda adı torpak wari ben gelene kadar kassın o =d

• Author

sen yoktun bende ara verdim sonra yeni warriorlar cıkmıştı :)buarada ben abinim senın 30yaşındayım

[/quote

tamam abi =d 85 kasmak zulum dıolar cokmu zor ya

lann 56 gun sonrada ben gelıyom selam sole herkeze nuuut

Aleyküm Selam Osman sende gel yav özledim :D

• Author

ooo 7 kişi kim acaba :D

bırını osmanım onebem blackpala ark ben abım suan oyunda bızım yenı baslayan ıkı arkım var oyun kapandı dıe oyunı bırakmıslardı konustum onlarla tatıldeler ama eylulde gırecek onlar allaha sukur dost cok =)