Jump to content
Posted
Dk ların casusluk gorevı sorunlu teslım edılmesı gereken kısı dusman gozukuyor onlıne gm var ama ozellden yada tıcet ten yada genelden ıkı gundur ulasamıyorum duzeltılırse yada bana ulasılsın yada genelden bu sorunla bırı ılgılensın ve mesaj gecsın sımdıden tesekkurler

Featured Replies

http://www.wowhead.com/quest=12701

Mine Cart objesine girdiğinizde objede tarafınızdan gözüküyor(Alliance/Horde) bu yüzden yol üstündeki moblar dalıyor ek olarak gemiye ulaştığınızda topları kontrol etmeniz gerek(cannon) fakat toplara binildiğinde FATAL ERROR malesef.

• Author
Alardd senın yardımcı olmanı soledıgın Endora GM arkadas saolsun oyundan senle bır cıktı nese dk kasmanın anlamı yok 3 gun bekledım 2 gorev edılmeden cıkılıyorsa oynamanın anlamı yok saolun
çocukmusun ya nedir bu trip oynamak istemiyorsan oynamazsin zaten bu nasıl tavır boyle...küstüm oynamiyorum.birde gmlere sallıyorsun oda çok garip.

dece celallenme hemen bıraz bekle yardımcı olurlar gm ler ıllakı sabır

Bencede beyler zaten ortada bir sürü bug var GM lerede hak verin az sabır bi oturtsunlar serverı şu 85 e kasmayı falan kolaylaştırsınlar sonra allahın izniyle sıra sıra olur herşey ama şimdilik lütfen biraz sabır

• Author
rjalk senı severımde bos konusmussun gercı hangı sahıbısın bılmıyorumda eskısını tanırdım ben ben kusmuyorum 3 gun bekledıgım bıseyı ılgılenılecek denılıp cıkıldıgını soluyorum aynı seyler hala duzeltılmedı hatta dahada bozuldu Herkesın oynadıgı bır klas var ıı yada kotu benım oynadıgım keyıf aldıgım klas DK tek ıstedıgım su zıkkım harıtadan cıkmaktı cıkamadık sorun yok cıkmayak problemde degıl ben gm bana bak demekten hazeden bırı degılım zaten gorev bozuk dıye cok nadır seslenmısımdır hıc denıcek kadar az bılmem anlatabıldım mı sana anlamadıysanda off ne uzun yazdım nese bos verın :D