Jump to content
Posted

Ve Saz Arkadaşları Guildi olarak WT ailesinde yıllardır oyun oynuyoruz bizi bilen bilir fazla söze gerek yok. Lakin dün yaşadığımız tatsızlık hem beni hem de tüm saz arkadaşlarımı fena halde rahatsız etmiştir. Aklımızdaki onlarca soruya VsZ'nin guild masterı olarak öncelikle Kessel adlı gmden CEVAP istiyoruz .

Öncelikle olayı özetleyeyim: guild üyelerim dün öğlen itibariyle zındana giriyorlar raidde 3 pri var nemy adlı arkadaşımız tanklıyor ancak oyunda bir q itemi targeti kendine alıp bastıgında 15k heal atıyor bunu kullanmıs yaptıgı çok yanlış! Gmler olmasa bile bu olayı ben öğrendiğimde guildde gereken cezayı alacaktı ama victory rush ile 40k heallenen charlar varken 15k heal almak oyunun dengesini ne kadar bozar size soruyorum amacım haklı çıkmak değil cezası neyse verilsin! Fakat iki GM gelipte yanlarında olmasına ragmen lfgden†ve saz arkadaşları bugla boss bi daha keserseniz sonuclarına katlanırsınız nemy sana söyliyoruz†gibilerinden neden yazar? Buradaki amaç nedir? Ardından bu gmler aralarında bu konuyu lfgden neden konusur?? Cenarion adlı guild göstermelik mi? Ordan yazdıklarında kendi yazdıklarını göremiosalar lütfen gm arkadaşlar bi reload çekin! Neyin reklamı yapılmaya çalışılıyor lfgden?? Bu olay böle kapanıyor lfgden aleni taciz ediliyoruz ne bugu kullanan arkadaşa ban atılıyor ne bişey! Bu nası gmlik gelmişsin görmüşsün adam haybeden 1k bile heallense bas banı. lfgden şov yap ama icraat olmasın amaç nedir? Ardından akşam 10 civarında (dün) Kessel adlı gm yine sahneye geliyor ve yine o çok sevdiği lfgden “ve saz arkadaşlarının yetkilisi kimse beni bulsun bakalım†diyor. Bu nası gmlik?? Arkadaşım tek komutunla bakarsın vsznin yetkilisi kim nerde napıo kaç saat oynamıs lvli kaç vs vs ama lfgden mahalledeki yaşlı teyzeler gibi “ ayşee kızım annen evde mi†die seslenmek daha çok işine geliyor tekrar soruyorum amaç ne? Bu sefer sabahki olaya da çok sinir olan Pala sahneye çıkıyor madem lfgden atarlanıyoruz al atarın alası niteliğinde “ yetkili benim koçum anlat!†diyor sonra ne mi oluyor sabah Kessel adlı gmden banlananlar topiciğindeki şu seda sayan kıvamındaki kokulu mesajla karşılaşıyoruz. bir onceki hack ve gm ye saygısızlıkdan atıığı ban budur.

Subzéro hack ve gm lere karşı seviyesiz tavri dolayısıyla 4 hafta banlanmıştır tekrarında sınırsız ban.

sonra o suclardan sadece bir tanesinden atılan ban yorumu ve cezası

"kessel

Posted Today, 08:54 AM

Pala isimli arkadaşımız GM lere karşı saygısızlıktan sınırsız banlanmıştır.

SS ile sabit değil serverca sabitdir.

Kasacağı yeni karakterlerde kendisine şimdiden iyi eğlenceler dilerim. "

Öptüm demeyi unutmussun! Sonra bakıyorum o topice anthony aurel onlarca oyuncu banlamıs sınırsızdan tutunda 1 haftalıklar ne ararsanız var ama ikiside adam gibi yazmıs konu budur ceza budur! Bu kadar fazla söze gerek yok zaten. Şimdi soruyorum Kessel nedir bizle kişisel sorunun ?! koçum lafına sınırsız ban atıyorsun ardından nası hırs yapmıssan hırsını alamayıp foruma böle not bırakıyorsun oraya yazamıyorsak hiçbir yere yazamıyor değiliz! Officerlarımdan birisi sana diyorki sınırsız agır olmadı mı aldıgı cevap: varsa başka diecek aynı hatayı gene yaparım. Gelsin özür dilesin belki hafifletirim…Pardon?! Anlayamadım? Son sorum Kessel bu neyin tatmini??

ha diyosanızki bizim size tavrımız bu, baştan soyleyin uzatmaya gerek yok tek tek banlanmaya uğraşmayın biz toptanda gidebiliriz.

SAYGIYI HAKEDENLERE SAYGILARIMLA

QUEEN OF VSZ

Featured Replies

Keşke özet geçseymişsin yahu :) Şaka bir yana bende "Alard"ın benzer bir tutum sergiledğini görüp konu açmıştım. "Endora" hariç (Kessel ve alard) ciemlerimiz sanki birazcık tuhaf. Kessel'in galiba guildinizle bir sorunu var. Yoksa bile bu olay öyle oldugunu düşündürtmekte.

Aurel'in gerekeni yapacagını düşünüyorum lakin ; "Ban cezası alanlar" başlığına ; "Bu nasıl ban duyurusu?" şeklinde bir cevap yazmış.

Zaten 30-40 kişiyiz bari siz gitmeyin :(

(30-40 dakika içinde "Rokka" ilginç bir yorum yapacaktır. Hazır Rokka demişken ; Bro işe girmişsin?? Tükkan falan? :P )

Edited by Alemci

kaelenadan başka tanımam ama tek bildiğim ortada ciddi bi ego tatmini çekememezlik var. gmlere bence tekrar bi ayar verilmesi lazım
  • Author

Keşke özet geçseymişsin yahu :) Şaka bir yana bende "Alard"ın benzer bir tutum sergiledğini görüp konu açmıştım. "Endora" hariç (Kessel ve alard) ciemlerimiz sanki birazcık tuhaf. Kessel'in galiba guildinizle bir sorunu var. Yoksa bile bu olay öyle oldugunu düşündürtmekte.

Aurel'in gerekeni yapacagını düşünüyorum lakin ; "Ban cezası alanlar" başlığına ; "Bu nasıl ban duyurusu?" şeklinde bir cevap yazmış.

Zaten 30-40 kişiyiz bari siz gitmeyin :(

(30-40 dakika içinde "Rokka" ilginç bir yorum yapacaktır. Hazır Rokka demişken ; Bro işe girmişsin?? Tükkan falan? :P )

Alemci söylediğin iyi oldu alard adlı gm e dün sabah arena q sunu complete etmesini istedik ancak aldıgımız cevap şu oldu yasak complete yapmıyoruz ben oyundan çıktıkdan sonra arena q su complete ediliyor buyur burdan yak!

Bence bu işi gerçekten hakkıyla yapan arkadaşlar GM olmalı(Aurel-Anthony lafım meclisten dışarı çünkü sizin GMliğinizi asla değerlendirmem ne kadar uraştığınız gayet ortada bu server için)benim ban yetkim var alayınız banlarım tarzıyla yapanlar değil.Gerekirse 1 tane GM olsun ama işini hakkıyla yapsın.Kaelana da bu servera sonradan GM olarak alındı ama kimse ondan şikayetçi değil demekki bu işi düzgün yapan arkadaşlar var.Ve daha önceki GM e saygısızlık banlarına baktığımda küfür yoksa işin içinde en fazla 1 hafta veya 2 hafta ban olarak görüyorum eğer hareket tekrarlanırsa sınırsız ban oluyor.Kessel arkadaşımızda nasıl bi ego varsa direk işin 2. aşamasına atlamış.
ben öle çok konuşan bi insan değilimdir bilen bilir ama tutamıyorum kendini zaten eski ortamı yitirdiniz server da şurda 40 50 kişi takılıyoz onuda bozmayın bu ne sacma banlama şekli "Pala isimli arkadaşımız GM lere karşı saygısızlıktan sınırsız banlanmıştır.SS ile sabit değil serverca sabitdir.Kasacağı yeni karakterlerde kendisine şimdiden iyi eğlenceler dilerim." Çoçukmusun sen arkadaşım egolarını tatmin etme yerimi sandın bu server ı kime neye bu artisliğin. benim kardeşime ve aileme haksızlık yapılmıştır bunula ilgili yetkili arkadaşlardan açıklama bekliyoruz. yetkili derken kessel senden bahsetmiyom.
sinon olarak vsz nin alacağı tüm kararların arkasındayım guild yetkilileri ne derse uygulamaya hazırım...
sinon katılıyorum bende (bu aralar fazla giremiyorum ama neyse) guild ne karar alırsa alsın arkasındayım..

Şu ana Kadar Hiç bir Topice cevap atmayan ben bu topice çok güzel cevaplar verecem kessel lafım sana ''koçum'' iyi dinle beni. Şimdi önce senin bunları okuyup sinirlenip bna ban atmadan önce iyice bi düşün ben ne yapıyorum alyde gösterdiğin mütavazılıgı ban atmadan geçtigin adamları ss lere aldırış etmeden bi kenara attığınn o ssleri iyi bi düşün . Çogu kişiyle samimiyetin hat safalarda gezerken benim saz arkadaşlarımla sıkıntını anlayamadım Pala kardeşimiz Gereken kişilere gereken saygıyı her zaman göstermekte gerek guildde olsun gerekse lfg de ben senin kişiliginde biri olsam palanın önüne geçip /kneel yazardım. Wt nin kalitesini düşürecek seviyesiz bi kişilige sahipsin . Ya kendini düzelt yada senin gibi bir gm nin oldugu yerde biz yokuz.

Haa Bu arada Gelip özür dilersen Belki affederiz.

şimdi ben burdan sövsem sınırsız ban yerim dimi. pala sırf koçum dedi diye sınırsız ban yedi. e sövmekle koçum demek aynı kefeye mi düşcek. hangisini desem ki şimdi? ve saz arkadaşlarının üyesi olarak, öyle itip kakılacak adamlar gibi görünüyosak, değiliz. haberiniz ola.
Söylenmesi gereken herşeyi gayet güzel ifade etmişsin Ces'im :) Bu GM arkadaş işini yapmak değil de olayı egoları doğrultusunda ilerletti.Vsz olarak her birimiz kendimize yapılmış kadar rahatsız olduk.Gereği neyse yapılmasını umuyorum.. Guildimin ve haksızlık yapılan her bir guild arkadaşımın arkasındayım .

cess e katılıyorum ve bence her gm e ban yetkisi verilmemeli ss alsınlar Aurel'e göstersinler Aurel de uygun bulursa banlar ve kimse de ses çıkarmaz/çıkaramaz.

Pala guild içinde ve lfgden yersiz gerekirsiz asla konuşmayan ve lfgden de gereksiz konuşmaya karşı olan herkesin tanıdığı biri. orda pala'yı ''koçum'' diye hitap etmesine sebep olan gm olan kişinin kışkırtmasıdır ki koçum kelimesi ban atılcak bir laf değilken sınırsız ban yemesi gerçekten çok saçma. Adam gibi gmlik yapan arkadaşlara saygım sevgim sonsuz ama böyle egosunu tatmin eden şahıslara da kötü hislerim sonsuz... lütfen gereği yapılsın işini bilmeyen gm gm'lik yapmasın.

konudaki tüm cevapları yorumları okuyamadım malumatınız iş yerindeyim ve işe koyulmak durumundayım. Okudum iki mesaj CALİMERO - GİNTAMA

önce calimero ya cevap vermek istiyorum.

Öncelikle ben lfg den guild hitafen bir suçlamada bulunmadım :) hatta daha detaylı anlatmam gerekirse Nemy isimli arkadaşımız oyundamıdır. cevap değil Ve saz arkadaşı guild masteri oyundamıdır. Cevap değil o halde genel olarak bi duyuru yapayım. Bundan kelli buglu questi item buglu item kullananlar yakalandığında banlanacaktır.

ayrıca iki ban mesjim arasındaki farkı bulmaya çalışır gibi örnek vermişsiniz :)

Birisi Yanı subzero hack yaptığı halde bunu bilerek yapmadığını söylerek konuyu seviyesizleştirdiği için gmlere seviyesiz davranmıştır.

Pala isimli arkadaşımız KESSEL SORUNUN NEYSE BANA SÖYLE KOÇUM diyerek gm lere saygısızlıkta bulunmuştur.

konuyla ilgili yapacağım açıklama budur.

Calimero yada ve saz arkadaşları guildine bağlı arkadaşlarım oyun içinden yada gün içerisinde benimle bu konuyu konuşmak isterlerse wt.kessel@hotmail.com adresini ekleyebilirler.

Tekrar ve tekrar üstüne basa basa belirtiyorum guildinize hitafen bug kullanıyorsunuz demedim genel duyuru yaptım eğer nemy yada guild masterınız kimse ona denk gelmiş olsaydım önce nemy 2 hafta ceza alacaktı guild masterınızıda guildde bu gibi durumların yaşandığını uyarıp engel olmasını rica edecektim. KOÇUM kelimesi tabuları yıktı söyledim ve tekrar söylüyorum.

KURUŞ KAZANÇ SAĞLAMADIĞIM Bİ İŞTEN VE EVLİLİK ARİFESİNDEYKEN İŞİM BAŞIMDAN AŞKINKEN EVE GECE 11 12DEN ÖNCE GELEMEZKEN OYUNA GİRİP 1 SAAT QUEST DUZELTEYİM DERTLERINI ÇÖZEYİM DİYE DÜŞÜNÜRKEN KİMSE BANA KALKIP KOÇUM DİYEMEZ NE BEN SİZİN KOÇUNUZUM NEDE SİZ BENİM.

konuyla ilgili eksik bilgi alan arkadaşlar sanırım yeterli bir bilgilendirme olmuştur.Bu serverda oyuncu karakterime yönelik bana ana avrat sövende oldu gm olarak tavır almadım beni çeşitli şeylerle suçlayanlarda ama bu whisper kanalından yapılan atışmalrdır kalkıp göz önünde şahsıma yapılan saygsız saldırının duyurusu pala isimli arkadaşımıza yeni kasacağı karakterlerinde iyi eğlenceler dilerim demek gerektirir ne ona tavırlıyım ne başkasına yetersiz bilgi alıp yada taraflı bilgi toplayıp lütfen rica ediyorum en azından önce benımle konuşsaydınız forumu cadı kazanına çevirmeseydik.

Edited by Kessel

şimdi detaylı okudumda ben o sahneye bir kez çıktım ne bug yapıldığını gördüm nede birşey şikayet aldım gm arkadaşlarımdan sizin anlıcağınız üstte belirttim sahneye çıktığım an tam olarka koçum kelimesinden sonradır sonra tkerar dönüp ve saz arkadaşları guild masteri gelsin bulsun gibi kelime kullanmam karakterime aykırıdır emir kipi kullanmak ama denildiği gibi.

Bundan sonra bana nasıl davranırsanız aynı şekilde davranırım özetle konunun tam anlatımı budur.

aynı gün bi arkadaşınız geldi gayet seviyeli zevkli konuyu saygı çerçevesinde tartıştık inanın wt de en zevk aldığım konuşmalardan birisiyle o arkadaşınızla konuyu masaya yatırmak herşey saygı çerçevesinde güzel yapılan gibi çamur at izi kalsın yahut taraflı bilgi toplayıp saldırı uygulamak çok çirkin. mail verdim benim le irtibat kurun lütfen bu konuyla ilgidar gm benim diğer gm arkadaşımı bu konuya karıştırmayın.

Arkadaşlar Olayı Farklı Yönlere Çekmemeyin Guild Yetkilisi Kimse O Mantıklı Bİ şekilde Konuşur... 101 Kişinin farklı Yorumlarda Bulunması Doğru Dil Alemci Arkadaşımızı Ortamı Tamamen bozduğunu Düşünüyorum.... Cess Hepimiz Nasıl davranacağımızı biliyosak problem yok Ne zamandan beri Wt de oyuncuyum Biri Çıkıpta ( Koççum ) ( sen kimsin ) Hangi Gm kullandınız.. Ve size Yardımcı olmaya Çalışıyoruz. Karşılığında bu şekilde davranırsanız ne bekliyorsunuz. ki Ben Kesselin pala ile konuşanlarını bire bir şahit oldum.. neler konuşuldu neler söylendi bir bir biliyorum ekleyip farklı şeyler söyletmeyin... Herkez Ne konuşulduğunu biliyor

Ben Mesajınıda Bi tehdit olarak Algıladım O yoksa bizde yokuz gibisinden bu şekilde bi his uyandırıyor..

slm arkadaslarım 'Vsz' arkadaslarının eskı uyesı olarak kessel ın yaptıgını kınıyorum.. eger bu lafa sınırsız ban atılıorsa bırsey demıorum artık adamlar ana avrat duz gıdıo 1 haftalık ban atılıyo bu kucuk argo olmayan lafa sınırsız ban atılıyor birde ardından guzel gm yorumu 'öptüm demeyi unutmusum ' dıyecek soz yok..

Alard yapılan sonuc yanlıs ama kocum lafına sınırsız ban bu pala kufur etmemıs kocum demıs ben cok ıyı bılıyorumkı dere tepe duz gıden adamların 7 gunluk ban yedıgını. neyse sız ısınızı yapıyorsunuz ama gerektıgı yerde yanlıs.. saygılar gm.. Sevgıler saz guıldıne

slm arkadaslarım 'Vsz' arkadaslarının eskı uyesı olarak kessel ın yaptıgını kınıyorum.. eger bu lafa sınırsız ban atılıorsa bırsey demıorum artık adamlar ana avrat duz gıdıo 1 haftalık ban atılıyo bu kucuk argo olmayan lafa sınırsız ban atılıyor birde ardından guzel gm yorumu 'öptüm demeyi unutmusum ' dıyecek soz yok..

Alard yapılan sonuc yanlıs ama kocum lafına sınırsız ban bu pala kufur etmemıs kocum demıs ben cok ıyı bılıyorumkı dere tepe duz gıden adamların 7 gunluk ban yedıgını. neyse sız ısınızı yapıyorsunuz ama gerektıgı yerde yanlıs.. saygılar gm.. Sevgıler saz guıldıne

Kessel Kendini haklı çıkarmak için elinden geleni yapıyorsun ama Gördüklerim duyduklarım seni hiç bir zaman bizim gözümüzde haklı duruma yükseltmicek aslında sende hatalarını biliosn da bakma hatalı oldugun kısımların cvbını vermiosn gel bide beraber yatıralım masaya bu yaşanan olayları Haklı sen mi çıkıyosun benmi herkes görsün.
Konuyu ben sen mevzusuna çevirmeyin mail adresimi verdim pek meraklıysan benimle laf yarıştırmaya eklersin konuşuruz konuyu saptıracak yorum yapmayın.
Bu arada Düzetmeni İsteyeceğim bişi Var Tanklıyan Pala Arkadaşınızdı. İtemi Ona Kullanan Nemy idi Diğer arkadaşlarınız Şahittir. Ben Uyardıktan Sonra. 2. phase de Nemy tanklıyor
yanlıs yapmıs sınırsız abartılmıs hemde ne abartılmıs ters tarafından kalkmıs bellıkı gece 11-12 de geliorsn da oyuna mecburmusn sılah zornlamı girion oyuna yaapbilirosan yap yapamıorsan benden buakdar hadi eyw demen yakısır.Kendini ona göre ayarlaman lazm ciem bey..

yanlıs yapmıs sınırsız abartılmıs hemde ne abartılmıs ters tarafından kalkmıs bellıkı gece 11-12 de geliorsn da oyuna mecburmusn sılah zornlamı girion oyuna yaapbilirosan yap yapamıorsan benden buakdar hadi eyw demen yakısır.Kendini ona göre ayarlaman lazm ciem bey..

+1

ayrıca şu an şurada hem ally hem hordelar seni eleştiriyor Kessel burda o kadar kişi seni yanlış bulmuşken senin kendini doğru göstermeye calısıosun burda bi mantık hatası var bi kere

+++++++

Bencede kendi kişisel sorunlarını burada anlatmana gerek yok.Kişisel sorunları olan gece eve geç gelen tek sen değilsin.Eğer yapamıyacaksan zor geliyorsa efendi efendi bırakırsın bizde eyvallah deriz.Ha bu kişisel sorunlar bi KOÇUM kelimesine SINIRSIZ BAN attıracak kadar sorun yarattıysa sende bencede yol yakınken bırak GM liği.

Yusuf kaptan-Anthony-Gintama bence bu yeni GM ler konusunu aranızda tartışın.Gerekirse 1 tane GM imiz olsun ama bu işi yapabilecek,bu işin altından kalkabilecek bi GM olsun.KİŞİSEL SORUNLARINI OYUNA TAŞIMAYACAK Bİ GM.Lütfen...

Guest
This topic is now closed to further replies.