Jump to content
Posted

Ve Saz Arkadaşları Guildi olarak WT ailesinde yıllardır oyun oynuyoruz bizi bilen bilir fazla söze gerek yok. Lakin dün yaşadığımız tatsızlık hem beni hem de tüm saz arkadaşlarımı fena halde rahatsız etmiştir. Aklımızdaki onlarca soruya VsZ'nin guild masterı olarak öncelikle Kessel adlı gmden CEVAP istiyoruz .

Öncelikle olayı özetleyeyim: guild üyelerim dün öğlen itibariyle zındana giriyorlar raidde 3 pri var nemy adlı arkadaşımız tanklıyor ancak oyunda bir q itemi targeti kendine alıp bastıgında 15k heal atıyor bunu kullanmıs yaptıgı çok yanlış! Gmler olmasa bile bu olayı ben öğrendiğimde guildde gereken cezayı alacaktı ama victory rush ile 40k heallenen charlar varken 15k heal almak oyunun dengesini ne kadar bozar size soruyorum amacım haklı çıkmak değil cezası neyse verilsin! Fakat iki GM gelipte yanlarında olmasına ragmen lfgden†ve saz arkadaşları bugla boss bi daha keserseniz sonuclarına katlanırsınız nemy sana söyliyoruz†gibilerinden neden yazar? Buradaki amaç nedir? Ardından bu gmler aralarında bu konuyu lfgden neden konusur?? Cenarion adlı guild göstermelik mi? Ordan yazdıklarında kendi yazdıklarını göremiosalar lütfen gm arkadaşlar bi reload çekin! Neyin reklamı yapılmaya çalışılıyor lfgden?? Bu olay böle kapanıyor lfgden aleni taciz ediliyoruz ne bugu kullanan arkadaşa ban atılıyor ne bişey! Bu nası gmlik gelmişsin görmüşsün adam haybeden 1k bile heallense bas banı. lfgden şov yap ama icraat olmasın amaç nedir? Ardından akşam 10 civarında (dün) Kessel adlı gm yine sahneye geliyor ve yine o çok sevdiği lfgden “ve saz arkadaşlarının yetkilisi kimse beni bulsun bakalım†diyor. Bu nası gmlik?? Arkadaşım tek komutunla bakarsın vsznin yetkilisi kim nerde napıo kaç saat oynamıs lvli kaç vs vs ama lfgden mahalledeki yaşlı teyzeler gibi “ ayşee kızım annen evde mi†die seslenmek daha çok işine geliyor tekrar soruyorum amaç ne? Bu sefer sabahki olaya da çok sinir olan Pala sahneye çıkıyor madem lfgden atarlanıyoruz al atarın alası niteliğinde “ yetkili benim koçum anlat!†diyor sonra ne mi oluyor sabah Kessel adlı gmden banlananlar topiciğindeki şu seda sayan kıvamındaki kokulu mesajla karşılaşıyoruz. bir onceki hack ve gm ye saygısızlıkdan atıığı ban budur.

Subzéro hack ve gm lere karşı seviyesiz tavri dolayısıyla 4 hafta banlanmıştır tekrarında sınırsız ban.

sonra o suclardan sadece bir tanesinden atılan ban yorumu ve cezası

"kessel

Posted Today, 08:54 AM

Pala isimli arkadaşımız GM lere karşı saygısızlıktan sınırsız banlanmıştır.

SS ile sabit değil serverca sabitdir.

Kasacağı yeni karakterlerde kendisine şimdiden iyi eğlenceler dilerim. "

Öptüm demeyi unutmussun! Sonra bakıyorum o topice anthony aurel onlarca oyuncu banlamıs sınırsızdan tutunda 1 haftalıklar ne ararsanız var ama ikiside adam gibi yazmıs konu budur ceza budur! Bu kadar fazla söze gerek yok zaten. Şimdi soruyorum Kessel nedir bizle kişisel sorunun ?! koçum lafına sınırsız ban atıyorsun ardından nası hırs yapmıssan hırsını alamayıp foruma böle not bırakıyorsun oraya yazamıyorsak hiçbir yere yazamıyor değiliz! Officerlarımdan birisi sana diyorki sınırsız agır olmadı mı aldıgı cevap: varsa başka diecek aynı hatayı gene yaparım. Gelsin özür dilesin belki hafifletirim…Pardon?! Anlayamadım? Son sorum Kessel bu neyin tatmini??

ha diyosanızki bizim size tavrımız bu, baştan soyleyin uzatmaya gerek yok tek tek banlanmaya uğraşmayın biz toptanda gidebiliriz.

SAYGIYI HAKEDENLERE SAYGILARIMLA

QUEEN OF VSZ

Featured Replies

ben konunun benle ilgli kısmına cevap vereyim o bossu biz o itemi kullansakta kullanmasakta kestik pek bişi fark etmedi zaten class buglarından dolayı preistler zaten dps fln yapamıor dmg yemedikleri sürece manaları bitiyo doğal olark bi preistimiz dis e döndü neyse bunlar alakasız şuan. o arada lfg sana cvp verememin sebebi lfg kanalını göremememdir raid muhabbetlerimizdede yazıyor girin bakın isterseniz loglar yoksa hem buglu itemi gmin önünde kullanıp hemde yapmıomuş gibi yapacak değiliz diğer pala konusunda ise OBJEKTİF olamayan gm istemioyuruz ben orjinal serverı sırf wt cataya geçti diğe bıraktım ama burda gmlerin gündelik hayatlarındaki sıkıntıları cekmek için yapmadım daha gmleriniz hangi dglerin raidlerin açık olduğundan habersiz hangi bossların olduğundan habersiz bu msjdan sonrada banlarsanız pekde problem değil hatta ve hatta 1hafta önce alardd benim arena questimi complete etti ve daha sonra akşam bir arkadaşım başka bir gme bu questin complete etmesini istediğinde alardd gm değil nasıl etti complete dedi önce bi kendinizi bi bilin Centorion guildi olarakda sonra oyuncularla uğraşın son olarak yusuf senden ricam herkeze yıkıcı yetkiler verme özellikle böyle hızlı coşan arkadaşlar onlara daha cok yapıcı yetkiler versen yerinde olucak saygılar

ben böyle saçma bir ban şekli görmedim. yani ortada bir yanlışlık var ve bu yanlışlık kendini savunarak olmaz bu noktada. gm de olsa(gm'i farklı kılan neyse artık) hatayı yapan kişi özür dileyebilmeli bence. ayrıca ban duyurusu daha bir ilginç. tamam her insanın kötü anları, sinirli anları vardır ama bunu düzeltmek zor değildir. ayrıca ben yetkiliyim geri adım atmam mantığı çok yanlıştır. madem bir hata yapıldı, gerekirse özür dileyeceksin. yani şurada GM'sen tek farkın komut çalıştırma özelliğindir ve oyunda düzeni sağlama görevindir.(benim fikrim) 2. kısım biraz atlanıyor son zamanlarda sanki. sonuç olarak bu ban'a ben de KARŞIYIM. arkadaşın kullandığı "koçum" kelimesi çok doğru demiyorum; ama olayın öncesini ve sonrasını düşündüğümde gerçekten olay biraz kişiselleştirilmiş.

dediğim gibi hepimizin sinirli anları olabilir, ama elinizde ban yetkisi var diye bunu bir korku unsuru olarak göstermeye hiç gerek yok. eğer bu şekilde devam edilirse emin olun tepki sayısı giderek artacak.

edit: genel konuştum. bu söylediklerim her gm için geçerli değildir. onlar kendilerini zaten biliyorlar.

Edited by creo

Ya arakdaşlar pardon ama gündelik yaşantımı oyuna yansıttıgımı kim söyledi psikolojik delimiyim ben anlamakta israr ediyorsanız

kanıtlanmış bi formülle açıklayım.

ETKİ 1 = kessel derdin neyse bnaa söyle koçum

TEPKİ 1 = oyuncu gm islanda çekilir.Evet sorunun nedir ?

ETKİ 2 = Sen kimsin beni çekiyorsun.

TEPKİ 2 = Saygısız konuşmaya devam edecekmisin.

ETKİ 3 = sen onu boşver kimsin sen beni çekiyorsun.kendini ne sanıyosun.

TEPKİ 3 = derdin neyse efendice söyle bu konuşmadan sonra sınırsız banlanacaksın.

ETKİ 4 = iyide neden söylemeden çekiyorsun iş üstündeydik.

TEPKİ 4 = Derdini söyle koçum dedin hazır olmalıydın çekilmeye. başka derdin varmı.

süresiz ban..

olayın yazımsal yaşantısı bu.Sazdan bri arkadaşa arkadaşınız efendice gelsin derdini söylesin özür dilesin bna süresi 2 haftaya düşecektir dedim.

şimdi olayı açıkladım diye adamdaki egoya bak diyenler olacak ama çok sıkıldım ego falan evet egoluyum evet despotum evet anlayışsız uyumsuz birisiyim ve evet çok inatçı yaptığımın doğru olduğunu savunuyorum.

ve evet bana iyi davranın ben melek olurm bana saygısızlık yapın karşılığını veririm ve lütfen anlamsız yorumlar yapmayın yapan mekanrize gibi en azından saygı çerçevesinde birşeyler yazsın

TEPKİ 3 = derdin neyse efendice söyle bu konuşmadan sonra sınırsız banlanacaksın.

TEPKİ 4 = Derdini söyle koçum dedin hazır olmalıydın çekilmeye. başka derdin varmı.

süresiz ban..

Allah aşkına güldürme beni ya sınırsız ban sebebine bakarmısın.Adam sana neden haber vermeden çekiyorsun işim vardı diyor ve sen onu sınırsız banlıyorsun.Daha öncede oldu bu habersiz çekme vakaları haber vermeden zindanın içinden tankı çekme olayları gibi ve kimseyi haber vermeden çekmeme kararı alındı.Sana bu konuyu bildirmediler sanırım GM olarak.Adam sana derdini söyle dediğinde illana GM islandamı çek demiş?Snn GM kanalın yokmu?ordan oyuncuyla konuşamazmısın?Bırak allah aşkına bu muhabbetleri GM liğimi öğreticez bu saatten sonra.

gereksiz post oldu nohutcum benim yazdım herşeyi ben yazarken yazmış pardn

Edited by Garrett

Konu her iki tarafla bu akşam yeniden gözden geçirelecek her iki tarafı dinlemeden yorum yapmam yada herhangi bir yaptırım uygulamam yanlış olur.

Ben sadece iki noktaya değinmek istiyorum ; bende bazen oyuncuyu direk çekiyorum ancak bi işi varsa bgdeyse arenadaysa elli kere özür diliyorum fakat çektiğim hiçbir oyuncuda bana ters konusmamıstır ancak yaptıgım hatadan dolayıda ben WT ADMİNİ olarak özür dilemeyi bilmişimdir.

Bir diğer takıldığım konuysa banlananlar kısmında yazılan ban anonsu konu her ne olursa olsun adam alayımıza sövmüş olsa bile (ki bunlarıda yaşadık gördük) öyle anons geçmemek gerekirdi.

Sonuç olarak bu konuda varsa yönetim olarak ben ve arkadaşlarımın hatası düzeltmeyi de biliriz özür dilemeyi de fakat varsa oyuncuların hatası sizde verilen cezaya razı olmak durumundasınız

Saygılar

WT ADMİN ANTHONY

Pala isimli arkadaşımız KESSEL SORUNUN NEYSE BANA SÖYLE KOÇUM diyerek gm lere saygısızlıkta bulunmuştur.

süresiz ban..

1) KOÇUM lafı nası büyük bi hakarettir ki sınırsız ban sebebi olur? KOÇUM ne zamandan beri hakaret? Evlilik arifesindeyim demişsin ama hiç kusura bakma ya senin kafan çok bozulmuş evlilik hazırlıklarından aşırı tepki verir olmuşsun ya da kusura bakma senin verdiğin tepki biraz 13-14 yaşlarındaki birinin vericeği bi tepki. Bir de üstüne gitmişsin adama gözdağı vermişsin ban kısmından yani alemin kralı sensin sana yan gözle bakanı yakarsın aferin.

2) Senin üstün olan GMler bile birini çekmeden önce uygunsanız çekicem derdi yeni nesil GMlerde böyle bir durum yok belli ki adamı bulur bulmaz çekmek daha bi hoş galiba. Üstelik bu oyunda gm konuşma penceresi diye bişi var kimseyi çekmeden konuşabilirsiniz özel olarak.

Şimdi 1. kısımdan bana da bi sınırsız patlat ferahlarsın.

1) KOÇUM lafı nası büyük bi hakarettir ki sınırsız ban sebebi olur? KOÇUM ne zamandan beri hakaret? Evlilik arifesindeyim demişsin ama hiç kusura bakma ya senin kafan çok bozulmuş evlilik hazırlıklarından aşırı tepki verir olmuşsun ya da kusura bakma senin verdiğin tepki biraz 13-14 yaşlarındaki birinin vericeği bi tepki. Bir de üstüne gitmişsin adama gözdağı vermişsin ban kısmından yani alemin kralı sensin sana yan gözle bakanı yakarsın aferin.

2) Senin üstün olan GMler bile birini çekmeden önce uygunsanız çekicem derdi yeni nesil GMlerde böyle bir durum yok belli ki adamı bulur bulmaz çekmek daha bi hoş galiba. Üstelik bu oyunda gm konuşma penceresi diye bişi var kimseyi çekmeden konuşabilirsiniz özel olarak.

+++++

aynen katılıyorum

+++++ bayıldım

meydan kımlere kalmıs hayatı boyunca sorumluluk almayıp bı sorumluluk yuklenınce kendını bıse sananlar ıcın cok guzel bı tabır vardır askerıyede yapanlar anlamıstır :)
Pala gibi adama bu lafları söylettin ya Kessel ne diyim sana.İçinde birazcık delikanlılık duygusu varsa bırakırsın görevini gidersin.Ha ben yüzsüzüm diyosan snn gibilerin olduğu yerde biz yokuz.

Siz kendi arkadaşınıza saldırıyorsunuz ya en çok ona şaşırıyorum. GM leri aranızdan seçiyoruz unuttunuzmu ? Bence Kessel sonuna kadar haklı ama sinirle biraz sert bir karar vermiş hepsi bu.

Burada kimse kimseye efelik yapamaz. Gm ler yanınıza geldiğinde "derdin ne koçum söyle bakim" falan diyormu hiç ? Kessele çoçuk diyorsunuz sizde adamla çoçuk gibi kavga ediyorsunuz.?

Bide gitme tehditleri var tabi Kuzucuklarım gitmeyin falan dememizimi bekliyorsunuz anlamıyorum ki :)

Guest
This topic is now closed to further replies.