Posted August 4, 201113 yr Yusuf kaptanın yağtığı son güncellemede fixlenen bazı önemli noktaları sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar. Öncelikle Dk questleri düzeltildi.Tüm patch lerdeki arena questleri düzeltildi TBC WOLK CATAOyun içinde çok az yada çok fazla dediğiniz bitki böcek çeşitleri fixlendi.Bazı questlerde Npclerin yada Creaturelerin sizlere düşman görünmesi yada düşmanların dost görünmesi fixlendi. Detaylı bilgilendirmeyi oyun içinden yaparım özetle güncellemeyle ilgili önemli başlıklarımız bunlar bunların yanı sıra birçok şey düzeltildi. Kaptana teşekkür ederiz.
August 4, 201113 yr Author unutmadan oyun içindede göreceksiniz. İtemler ve goldlarınız silindi mail deki sorun giderildi ve mail kullanıma açıldı.
August 4, 201113 yr Bilgilendirme için teşekkürler.Ancak oyuncuların ilgisini çeken kısmın class skilleri ve talentlarını olduğunu hatırlatmak isterim.Bunlar hakkında bir gelişme olur mu yakın zamanda? Edited August 4, 201113 yr by Shadowdust
August 4, 201113 yr Author bunun için bir tarih vermek istemem ama çalışmalarımız var tabiki uygun fixleri bulup kaptanımız güncelleme yapıyor bugun yarın belki birkaç gün sonra classlardaki talent sorunları çözülebilir ama tam tarih veremeyiz çalışmalarımız devam ediyor.
August 4, 201113 yr Abi bari magelerin petlerinde ki soruna dair bir cözüm üretseydik... Pet'in speller gri. Dismis olmuyorlar.. Allyde ki bir kac arkadasta var bu sorun önceden yoktu böyle birşey...
August 4, 201113 yr 85 oldugum günden beri hergün daily yapıyorum, suanda 1k goldum var :S oyun içinden bir gm ulaşabilir mi?
August 4, 201113 yr Author oyundayım arkadaşlar ama mail ile ilgili bugu kimlerin kullanıp kimlerin kullanmadığını bilemiyoruz buda bir muallak olduğundan hak yenmektense emeği ile kazanan arkadaşlarımız tekrar kazanacaklardır. Kusura bakmayın bazı arkadaşlarımız çıkarlarını düşündüğünden dolayı sizlerin hakkı yendi.
August 4, 201113 yr az buz bi gold gitmediki mail bugındanda haberim yoktu, ne olduğunuda bilmiyorum :S 43k gold vardı ancotarda oyunu bırakırken tüm parasını bana vermişti gelirsem geri alırım diye :S
August 4, 201113 yr 85 oldugum günden beri hergün daily yapıyorum, suanda 1k goldum var :S oyun içinden bir gm ulaşabilir mi?katılıyorum
August 4, 201113 yr az buz bi gold gitmediki mail bugındanda haberim yoktu, ne olduğunuda bilmiyorum :S 43k gold vardı ancotarda oyunu bırakırken tüm parasını bana vermişti gelirsem geri alırım diye :S Ben paramı gene isterim ha :D
August 4, 201113 yr peki açıpta oynamadığımız 80 level charlara ne olucak silincekmi temelli kalıcaklar mı ?
August 4, 201113 yr Ben paramı gene isterim ha :D 20k içerdeym ozaman :D ya harbiden gittimi şimdi paralar yani :S
August 5, 201113 yr Yusuf kaptanın yağtığı son güncellemede fixlenen bazı önemli noktaları sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.Oyun içinde çok az yada çok fazla dediğiniz bitki böcek çeşitleri fixlendi. Yok öle bişe.. çiçekler aynı durumda hala =) Çiçek çeşitleri eklenmemiş.
August 5, 201113 yr yaw su warlocka bi bakın ya göze batmıormu ya calısmıor birseyi bi bakın sade oa bak ya isyanın eşigine geldm güncelleme geldi düzelr dedk hic bir seyi düzelmemis arkadas ne istir bu
August 5, 201113 yr Hocam jc dailylerine bir bakın allah aşkına jc kasmak çok zor gerçekten. Elementel goo o kadar zor çıkıyor kı. Birde [Pyrite Ore] kırılmıyor.
August 5, 201113 yr oyundayım arkadaşlar ama mail ile ilgili bugu kimlerin kullanıp kimlerin kullanmadığını bilemiyoruz buda bir muallak olduğundan hak yenmektense emeği ile kazanan arkadaşlarımız tekrar kazanacaklardır. Kusura bakmayın bazı arkadaşlarımız çıkarlarını düşündüğünden dolayı sizlerin hakkı yendi.Başkalarında ki gold açıkcası pvp anlamında bize birşey kaybettirmez ama goldlarımızın silinmesi bize kayıp. Açıkcası böyle hakkımız yeniyor kurunun yanında yaşta yanıyor. Emeğimiz silinmiş oluyor. Çok değil belki 1.5k gold vardı bende ama sonuçta bi anda parasız kaldık bence bu haksızlık bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünüyor ama ben emek verdiğim 1.5k goldun silinmesine anlam veremiyorum keza daha önce anlaşmalı arena yapanlar yüzünden bizim itemlarımız silindi. Ancak bu anlaşmalı arenanın önüne geçemedi hala aralıksız 2 takımın maç yaptığını görebiliyoruz. Birşeyleri silmek çözüm değil herkesten silinmesi de adaleti sağlamıyor. Böyle uygulamalardan önce oyunculara danışılması daha mantıklı diye düşünüyorum.
August 5, 201113 yr evet zaten anlasmalı arena kimin yaptıkları belli trinketlerden arena puanlardan alınan itemlerle sana katılıorum rokka
August 5, 201113 yr bi adam bulamadım ki bende yapayım anlaşmalı arenamı toplayayım itemlerimi...sen önce oynamayı öğren :P akşama oyunda olursan az konuşalım seninle üzerinde hain planlarım var ^^
August 5, 201113 yr ayrıca enc mesleginin de düseldigini gördüm fakat twilighdaki shard trader yerinde yok
August 5, 201113 yr Abi bari magelerin petlerinde ki soruna dair bir cözüm üretseydik... Pet'in speller gri. Dismis olmuyorlar.. Allyde ki bir kac arkadasta var bu sorun önceden yoktu böyle birşey... Hunterda da cok eksik war hunter skillerine talentlerine de bi bakılması lazım
August 5, 201113 yr Hunterda da cok eksik war hunter skillerine talentlerine de bi bakılması lazım sadece hunter degıl serverın komple duzenlenmesı lazım gerek herolar olsun gerek meslekler gerek zındanlar
Yusuf kaptanın yağtığı son güncellemede fixlenen bazı önemli noktaları sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.
Öncelikle Dk questleri düzeltildi.
Tüm patch lerdeki arena questleri düzeltildi TBC WOLK CATA
Oyun içinde çok az yada çok fazla dediğiniz bitki böcek çeşitleri fixlendi.
Bazı questlerde Npclerin yada Creaturelerin sizlere düşman görünmesi yada düşmanların dost görünmesi fixlendi.
Detaylı bilgilendirmeyi oyun içinden yaparım özetle güncellemeyle ilgili önemli başlıklarımız bunlar bunların yanı sıra birçok şey düzeltildi.
Kaptana teşekkür ederiz.