Jump to content
Posted

Yusuf kaptanın yağtığı son güncellemede fixlenen bazı önemli noktaları sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.

Öncelikle Dk questleri düzeltildi.

Tüm patch lerdeki arena questleri düzeltildi TBC WOLK CATA

Oyun içinde çok az yada çok fazla dediğiniz bitki böcek çeşitleri fixlendi.

Bazı questlerde Npclerin yada Creaturelerin sizlere düşman görünmesi yada düşmanların dost görünmesi fixlendi.

Detaylı bilgilendirmeyi oyun içinden yaparım özetle güncellemeyle ilgili önemli başlıklarımız bunlar bunların yanı sıra birçok şey düzeltildi.

Kaptana teşekkür ederiz.

Featured Replies

gel recep abi yapalım gerci hedefwarri le anlasmalı yapılmaz ama :D

Yapalım la :D ezük mezük idare edicez onla da XD

sen önce oynamayı öğren :P akşama oyunda olursan az konuşalım seninle üzerinde hain planlarım var ^^

haha konuşuruz hacıt =) kötü emellerine alet olmam ama XD

Yapalım la :D ezük mezük idare edicez onla da XD

haha konuşuruz hacıt =) kötü emellerine alet olmam ama XD

hakkatten yapalı mmillet yardırıor su an gir yapalım :D

Kışa kadar taşlar yerine oturur. Çok mu iyimser oldu. :)
Oyunda fps sorunu yaşayan varmı beyler?Özellikle Bg lerde bi anda hiç birşey yokken fps düşmeleri?
valla nejat bana da çok oluyor o, ama git gide daha az kasıyor, 2 fps filan takılıyorum, 0.02 fps değil artık bende.

valla nejat bana da çok oluyor o, ama git gide daha az kasıyor, 2 fps filan takılıyorum, 0.02 fps değil artık bende.

Sanırım ilk kez girdiğim bg lerde yapıyor.Çünkü oyun bi yandan bgyi downoad etmeye çalışıyor bi yandanda ben oynamaya çalışıyorum aynı bg ye 2. kez girince sıkıntı yapmalık şimdilik bakalım ilerleyen günlerde ne olucak

acıpta kasmadıgımız charlara ne olucak silincek diye bişeler duydum ona göre kasıcam bir açıklama yaparsanız sevinirim

Kışa kadar taşlar yerine oturur. Çok mu iyimser oldu. :)

kısmet diyelim ama pek bi beklentiye girmiyorum ben :)

Death Knight questlerinden http://www.wowhead.com/quest=12801 buglu yine. Savaş başlıyor fakat bazı npc ler kayboluyor kalan npc ler ise savaşın sonuna doğru bug oluyor ve ne Argent Dawn NPC leri vurabiliyor ne de Ebon Hold'un.(Vuruşlar miss) Birde Darion Mograine, quest başlangıcında bize "Might of Mograine" buffunu vermesi gerek fakat vermiyor haliyle elitelerden tek yiyoruz.

Edited by TS61

Up
Dikkat etmedim malesef.