Jump to content
Posted

Son günlerde dc aldı başını gidiyor 00.00 dc si ve 01.30 lagını hiç saymıyoruz bile.

ama bu aralar olan dc arena yüzünden 2 takım arenaya yazıldıgında Enter Battle a arena açıldıgı anda basında tüm servera dc veriyor lütfen bi çözümü bulunsun ancak bu çözüm arenanın kapatılması olmasın lütfen zaten her yer kapalı ne yapıcaz bilmiyoruz.

Featured Replies

Bilerek yapıyor birisi onu bi bulsam
cok kötüya bu dc bide oruc ken insan kendini zor tutuyor :))
böyle oyun mu olur allah aşkına.. düzelene kadar kapatın şu arenayı 4 saat içinde 20 kere dc yedik. insaf!

böyle oyun mu olur allah aşkına.. düzelene kadar kapatın şu arenayı 4 saat içinde 20 kere dc yedik. insaf!

hacım kusura bakmada bunca senelik yöneticiler artık birşeyleri KAPATMADAN yada SİLMEDEN cözmenin yolunu bulsunlar

araştırıyoruz arkadaşlar sonuçta eğer sorun arenada ise bu gene bi oyuncumuz tarafından yapılıyor demektir biz bulana kadar sorunu yada çözene kadar sorun teşkil eden unsur kapatılır.

Edited by Kessel

hacım kusura bakmada bunca senelik yöneticiler artık birşeyleri KAPATMADAN yada SİLMEDEN cözmenin yolunu bulsunlar

+

araştırıyoruz arkadaşlar sonuçta eğer sorun arenada ise bu gene bi oyuncumuz tarafından yapılıyor demektir biz bulana kadar sorunu yada çözene kadar sorun teşkil eden unsur kapatılır.

süper bencede güzel fikir şimdi bi düşünelim...

-raidler kapalı

-herioc 5manler kapalı

-class lar ağır bozuk

-meslekler sıkıntılı

-bgler zaten 3 5 günde bir oluyor oda bozuk classlardan pek bişeye benzemiyor

-achivement repu mepu konuşmaya gerek yok bunları zaten

ve şuan arenalarda kapansın deniyor sorarım size ey wt yönetimi SİZ HİÇ WORLD OF WARCRAFT OYNADINIZMI? BİZ OYNAMIYORUZDA

ağzınızı toplayıp verdiğiniz sözün arkasında durun biz size wolkdan cataya geçiş böyle böyle olacak diye bildirdik bizzat konuyu ben açtım ve bunu kabul ettiniz kalkıp bu gibi bir tek daha imali ve itamli mesajınızı görmek istemiyorum. Duyan gören görmeyene iletsin en başta söz verip sonra cozz yapmayacaksınız elimizden geldiğinde düzeltmeye düzgün stabil ve oynanabilir bir hale getirmeye çalışıyoruz serveri GM olduk diye insanlıktan çıkmadık bunu hatırlayın önce ve yine söylüyorum verdiğiniz sözün yanı arkasında durun yanı sabırlı olun.

ağzınızı toplayıp verdiğiniz sözün arkasında durun biz size wolkdan cataya geçiş böyle böyle olacak diye bildirdik bizzat konuyu ben açtım ve bunu kabul ettiniz kalkıp bu gibi bir tek daha imali ve itamli mesajınızı görmek istemiyorum. Duyan gören görmeyene iletsin en başta söz verip sonra cozz yapmayacaksınız elimizden geldiğinde düzeltmeye düzgün stabil ve oynanabilir bir hale getirmeye çalışıyoruz serveri GM olduk diye insanlıktan çıkmadık bunu hatırlayın önce ve yine söylüyorum verdiğiniz sözün yanı arkasında durun yanı sabırlı olun.

+++ haklı sabırlı olun hersey tak dıe olmuyo bencil olmayın adamlar ugrasıyor

haklısın garrett biraz sabredin yakında düzelecek bu kötü gidiş hat ama biraz sabır gerekiyor dört bir elden stabilleştirilmiş güncellemeler aramaktayız kısa zamanda başlıca sorunları çözmüş olucaz

haklısın garrett biraz sabredin yakında düzelecek bu kötü gidiş hat ama biraz sabır gerekiyor dört bir elden stabilleştirilmiş güncellemeler aramaktayız kısa zamanda başlıca sorunları çözmüş olucaz

evet biraz galeyana geldim zaten hatamı fark edip yeni postumu sildim genel olarak tüm wt ailesinden özür dilerim eminimki elinizdeki bütün imkanlarla calışıorsunuz iyi calışmalar

bence kapatılmalı arenalar bazıları sırf kıllığına yapıyor bu gece 30 dkde belkı 4 defa dc geldi meslek kasamadım bu tipler yüzünden düzelene kadar kapatılması yapılıcak en mantıklı iş olur
  • Author
abi şaka gibiler ya arena takım isimler dcettirmece, dcgeliyoryalele falan :S

Kasıtlı dc ettirenlerin elinden tutup şöyle uzun uzun yürüyüp konuşasım geliyor amaaaa..............

Konuşamıyorum çünkü iyi örnek olmaya çalışıyorum

Edited by TS61

ramazan ramazan insan zor tutuyor kendini tutamayanlarda vardır tabi....neden kapatılamamkta ısrar ediliyor şu lanet arena bozucam ağzımı cidden ama ya olmazki bu kadar 5 dk de 2 dc :S kapatın gitsin ya 2 dk oyun oynıcaz surda içine ediliyor!!!

Edited by guin

dcettirmece, dcgeliyorlaylay isimli arena takımlarını biz kurduk. özellikle dc ettirme falan yok arena girmeye çalışıyoruz, ya girerken ya da bitişinde kendi kendine dc veriyo. sonra enter battle demeden biraz bekleyince dc vermemeye başladı öyle girdik. kimsenin bilerek bişey yaptığı yok, arena yapmak istedik dc verdirdi olay bu. kızan arkadaşlar olabilir ama biz de o takım isimlerini sinirden koymuştuk. Guin sana gelince, ramazan ramazan kendini tutamayanlar varmış ta bilmem neymiş. sen buglı paladin classını oynarken ben ramazan falan dinlemiyorum emin ol. bi bug bulup, classın o avantajını dibine kadar sömüren bi adam olarak, pvp yapmak isteyen 4 kişiye yanlışlıkla dc verdiriyolar diye laf edemezsin sen. o ünlemlerle falan şekil yaptığını sanıyosan yanılıyosun.
Madem bunu anladınız ve bu takımları kurdunuz neden bu topic açılıp iş buraya gelipte böyle bir yorum yapana kadar bunu bildirmediniz? Ya da bununla ilgili bir topic açıp insanları bilgilendirmediniz? Az da olsa bu durumda zevk aldığınızı düşündürüyor bu.
buglı paladin kimse aksini idda etmiyor ama bütün classlar buglı şimdi buglı diyede oynamayalımmı...arena konusuna gelince 30 dk de dün gece 12313245234 defa dc yedik bunda anlaşılmayacak bişey yok arena girersen dc yi yersin sen göze alıyor olabilirsin ama başkalrıda bu serverda oynuyor dcgeliyordcyalele falan diyede bi arena team görünce sinirlenmem gayet normal ünlemide tepkimi dile getirmek için koydum başka şeyler yapmakta iyidir en azından forumda ;) merak ediyorum sen hangi classı kullanıp buglarından yararlanıyorsun ? dibine kadar sömüren mi!? ben gördüğüm bugları yazıyorum beni biraz tanıyan biride zaten bu lafları etmez bug bulayımda sömüreyim mantığı olanda biri değilim o sömürüyorsun dediğin buglarında hepsi talenttan geliyor şikayetin bana olmasın bu konuda..son bişey ünlemle şekil yapılacağını düşenen zihniyette birisi değilim tartışma olmasın uzatmayalım
bununla ilgili niye topic açalım oyundaki gmlere bildirdik gayet bu durumu. çözmeye çalıştılar hatta. ayrıca arena girmek istedik ve yazıldık başka bi amaç yoktu. napmam gerektiğini senden öğrencek değilim. gmlere söylendi. guin senin bugı sömürdüğün kanısına nerden vardım biliyo musun? sen retri paladin oynuyodun wotlk zamanında. catacylsme geçince niye sürekli holy oynuyosun? buna kimse karışamaz tabi ki ama aklı mantığı olan insan direk anlar. hatta neden bütün paladinler holy? retri oynayan görmedim nerdeyse bi bizim seyhan oynuyodu işte carotis. buglı ya, ölmüyo ya herkes holy. hatta herkes warrior. kimse inkar etmesin işte emeğimizle kazanmak yerine kolay yoldan kazanmak en güzeli değil mi? ben priest oynuyorum, pek bi bugdan yararlandığım söylenemez dotlarım 1-2k vuruyo hiç oynama daha iyi. talenttan gelmesi falan değil benim kastettiğim olay, benim gördüğüm sürece retri oynayan birinin cata gelince bi anda holye dönmesi. neyse evet tartışma uzamasın zaten araya yine salçalar girmiş her konuya atlama konusunda uzman olan. yıllardır wtde hiç oynadığını görmemişimdir ama her topice bi yorumu vardır, insanların yorumlarını yorumlayarak suçlamalar yapar falan. şimdi char da açmış heralde yandık. ha bu arada arena girip dc verdirmekten hiç zevk almadım hatta çok ta sinir oldum kazandığımız maçlar dc yüzünden sayılmadı mesela. aslında biz biraz da sorunun tam olarak nerde olduğunu anlamaya çalıştık. mesela cck ruins gelince dc geliyo dedi başka biri hemen enter dersen dc geliyo dedi, ne yazık ki çözemedik neden geldiğini. keşke çözüp direk gme net bi şekilde bildirebilseydik. neyse guin verdirdiğimiz dclerden dolayı kusra bakmayın ama bizim de en az sizin kadar sinirimiz bozuldu buna emin olabilirsin. rokka bu arada muhattabım değilsin konuya yazdığın yorum beni ilgilendirmez ama şahsıma yönelik yorumlar yapmazsan sevinirim.