Jump to content
Posted

Son günlerde dc aldı başını gidiyor 00.00 dc si ve 01.30 lagını hiç saymıyoruz bile.

ama bu aralar olan dc arena yüzünden 2 takım arenaya yazıldıgında Enter Battle a arena açıldıgı anda basında tüm servera dc veriyor lütfen bi çözümü bulunsun ancak bu çözüm arenanın kapatılması olmasın lütfen zaten her yer kapalı ne yapıcaz bilmiyoruz.

Featured Replies

son olarak, tahmini "ben de bu serverda oynuyorum sorgulamak hakkım" tarzında bi cevap gelmesine karşın, şöyle diyorum. o dcleri ben de yedim. hem de pvp yaparken yedim. herkes ne kadar mağdursa ben de o kadar mağdurum bu durumdan. yaptığım hareketi sorgulayacak kişiler gmlerdir yani kısacası, onlara da niyetimin, niyetimizin kötü olmadığını rahatça anlatabilceğime eminim. guin sana sert çıkıştım biraz kusra bakma ünlemlerden kıllandım azcık :) kötü niyetli olmadığını biliyorum.
  • Author
Ogü abi sana bi suçlamamız yok sadece o arena isimleri bizim de sinirimizi bozdu o kadar tabikide böyle bişey yapıcagını dusunmuyorum aklımın ucundan bile geçmiyor ne kadar zamandır bu serverda oynuyosun ihanet edip playerları kacırıcagını asla düşünemem ama önemli olan bu sorunun cozulmesi bu bugla ilgili bildiklerimizi paylasmak.

bununla ilgili niye topic açalım oyundaki gmlere bildirdik gayet bu durumu. çözmeye çalıştılar hatta. ayrıca arena girmek istedik ve yazıldık başka bi amaç yoktu. napmam gerektiğini senden öğrencek değilim. gmlere söylendi. guin senin bugı sömürdüğün kanısına nerden vardım biliyo musun? sen retri paladin oynuyodun wotlk zamanında. catacylsme geçince niye sürekli holy oynuyosun? buna kimse karışamaz tabi ki ama aklı mantığı olan insan direk anlar. hatta neden bütün paladinler holy? retri oynayan görmedim nerdeyse bi bizim seyhan oynuyodu işte carotis. buglı ya, ölmüyo ya herkes holy. hatta herkes warrior. kimse inkar etmesin işte emeğimizle kazanmak yerine kolay yoldan kazanmak en güzeli değil mi? ben priest oynuyorum, pek bi bugdan yararlandığım söylenemez dotlarım 1-2k vuruyo hiç oynama daha iyi. talenttan gelmesi falan değil benim kastettiğim olay, benim gördüğüm sürece retri oynayan birinin cata gelince bi anda holye dönmesi. neyse evet tartışma uzamasın zaten araya yine salçalar girmiş her konuya atlama konusunda uzman olan. yıllardır wtde hiç oynadığını görmemişimdir ama her topice bi yorumu vardır, insanların yorumlarını yorumlayarak suçlamalar yapar falan. şimdi char da açmış heralde yandık. ha bu arada arena girip dc verdirmekten hiç zevk almadım hatta çok ta sinir oldum kazandığımız maçlar dc yüzünden sayılmadı mesela. aslında biz biraz da sorunun tam olarak nerde olduğunu anlamaya çalıştık. mesela cck ruins gelince dc geliyo dedi başka biri hemen enter dersen dc geliyo dedi, ne yazık ki çözemedik neden geldiğini. keşke çözüp direk gme net bi şekilde bildirebilseydik. neyse guin verdirdiğimiz dclerden dolayı kusra bakmayın ama bizim de en az sizin kadar sinirimiz bozuldu buna emin olabilirsin. rokka bu arada muhattabım değilsin konuya yazdığın yorum beni ilgilendirmez ama şahsıma yönelik yorumlar yapmazsan sevinirim.

Saçmalamışsın gene oynamadığımı nereden biliyorsun? Şu anda gayet güzel oynuyorum hatta oyundayım. Yıllardır görmemen konusunda yaz aylarında aileme destek olmak için çalışıyorum ve akşamları birkaç saat girebiliyorum. Kışınsa genelde orjinaldeyim ve wow dışında da bir hayat sürdürmeye çalışıyorum. Sana bunları anlatmak zorunda değilim ancak birşeylerin hatrına en azından bir fikir oluşturması için yazıyorum bunları. İster muhattap al ister alma sana kalmış.

Ayrıca niye topic açacaksın biliyor musun? Başkalarıda girip Dc'ye sebep olmasın diye ama sen bunuda düşünmüş mantıklı bir cevap bulmuşsundur. Rahatsız olduğum konularda rahatsızlığımı tabi ki dile getireceğim bunun için senden izin almaya ihtiyacım yok. Sözün özü böyle konuları kişisel savaşa dönüştürmeye çalışman bunların senin yorumların olmadığını gösteriyor. Yoksa benim tanıdığım Oğuzhan böyle biri değildi ben doğru düzgün biri olarak tanımış öyle bir arkadaş edinmiştim. Üzülüyorum bu duruma birgün tekrar eski Oğuzhan'ı görmek isterim.

Edited by Rokka

ogü retri oynamayışımın sebebi rotasyonuna alışamadım böyle oluncada mana diye birşeyde kalmıyor sonuç ölüm...lk dönemindede holy olarakoynuyordum allyken genelde sonra horde olduğumda gerek olmuyordu dps dönüyordum bende ;) sorun değil kusra bende seni kırıcakbişey söylediysem özür dilerim :)