Jump to content
Posted

warriorlar nasıl vctry rush buglu dıger skıllerı nasıl arkadaslar.

-duyumlara göre arms talenti ölü sanırım genellıkler fury takılıo class

Edited by warriorsand

Featured Replies

yaklaşık 1 haftadır serverdayım.serverdaki classlar arasında sorunsuz çalışan tek class warrior sanırım. + olarak hamstringin sürekli immoblizelaması, - olarak ise sudden death talentinin çalışmaması (oynadıgım 1 2 serverdada çalışmıyordu)haricinde yararına veya zararına pek bir bozukluk görmedim. (ARMS)

Fury ağacında ise stance degişiminde bile bloodsurge (instant slam) açılması gözüme çarptı oynamak nasip olmadı daha bakalım bi bozukluk görürsem foruma yazarım.

bu arada selam herkese.

Edited by Darkie

Arms Daha etkilii Biraz war Calısmayan skill i hatta cok desek daha doru olur :)) talentlerde ole
farklı bir serverdamı oynuyoruz :) 1 2 pürüz dışında warrior gayet normal diger classların dertleri çok daha fazla gibi gözüküyor.

Edited by Darkie

valla ben arms oynuyorum bilemiyorum bozuk nesi varsa anlam veremedim yani
  • Author

valla ben arms oynuyorum bilemiyorum bozuk nesi varsa anlam veremedim yani

max kac k vuruyorsun minimum kac k vuruyorsun arms talent ile

maximum minimum damagelere pek bakmam ama dpsinin (damage per second) iyi oldugunu söyleyebilirim.Fury aslında daha avantajlı ama armstan şaşmıyorum yapımda var :)
  • Author

maximum minimum damagelere pek bakmam ama dpsinin (damage per second) iyi oldugunu söyleyebilirim.Fury aslında daha avantajlı ama armstan şaşmıyorum yapımda var :)

arms meele e karsı cok avantajlı =) benı bılen bılır oyunda herkez arms olurdu . bizim sand fury =d

Edited by warriorsand

bende bi char açıyım diyorum wari mi açsam.

Mage - Holy paladin - wari. bu 3 ü serverda gayet revaçta kaptan ^^

/cast Recklessness

/cast Death Wish

/use Impatience of Youth

bu macroya basınca 10k dan aşağı vurmam imkansız oluyor bitene kadar :))

Crow adlı mageye 35k vurmuştum bu macroyla