Jump to content
  • Replies 202
  • Views 53.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author

yorumsuz :D

yorumları okuyun bg kanalındaki :D

Bende traileri düzenlerken gördüm o yorumu hehe fena kaptırmışım kendimi :D

Edited by Darkie

akıyosun hacı :lol: :lol: ultimate bekliyorum :P ;)
güzelde kısa olmus =) yaw 8 gun sonra geleyımde sandı hayvan gıbı kasayım bı vıdeoda ben asılayım =d=d hordelarda pek ııs yok sanırım allyler bıraz saglam gıbı

Edited by warriorsand

güzel video olmuş (editing falan) ama bence biraz gereksiz şu anda calışan tek classla (O.o??) video çekmek keşke biraz daha dengeli bir hale gelince yapsaydın bu işi ama tekrar söylüyorum yanlış anlama güzel olmuş video :) eline sağlık
  • Author
karşıdada var aynı classlardan :) oynasınlar abi benmi oynatmıyorum

karşıdada var aynı classlardan :) oynasınlar abi benmi oynatmıyorum

oynuyolar zaten sen korkma ;)

• Author
korkmak mı ? hehe videoyu iyi izlemedin galiba

Edited by Darkie

Güzel trailer, after effect işi gibi duruyor, çalan müzik de immediate müziğine benziyor, adını yazar mısın müziğin?

korkmak mı ? hehe videoyu iyi izlemedin galiba

kullandığım kalıbın korkmak eylemiyle uzaktan yakından alakası yok zatende kaldıki bu tarz videolar hiç bir zaman gerçeği yansıtmaz bende koyarım buraya wsg 1.liği aldığım ve en yakındaki takipcimin 15kill arkamda olduğu ssler ama dedim gibi benim bahsetmek istediğim konu bu değil sonuç olarak eline sağlık full halini bekliyorum

not: hangi programı kullandın video edit için?

• Author

kullandığım kalıbın korkmak eylemiyle uzaktan yakından alakası yok zatende kaldıki bu tarz videolar hiç bir zaman gerçeği yansıtmaz bende koyarım buraya wsg 1.liği aldığım ve en yakındaki takipcimin 15kill arkamda olduğu ssler ama dedim gibi benim bahsetmek istediğim konu bu değil sonuç olarak eline sağlık full halini bekliyorum

not: hangi programı kullandın video edit için?

gerçegi yansıtıp yansıtmadıgını videoyu izleyip yorum yazmayan hordelara sormalısın.Birde burda oturup şöyle şunu yaptım böyle bunu yaptım demek yerine video koyuyorum onda bile bişey arıyorsunuz.Sana diyecek başka sözüm yok

• Author

Güzel trailer, after effect işi gibi duruyor, çalan müzik de immediate müziğine benziyor, adını yazar mısın müziğin?

sony vegas pro 10 ile hazırladım.Template hazırdı üstünde oynadım biraz yeniyim daha sony vegasta o yüzden pek effect kullanamadım.

Müzik ise Audiomachine - Siege towers

Darkie dostum ben armsda acayip kötüyüm ama furyde nasılım biliyosun bana arms ögretsene :P

güzel olmus tansu eline sağlık :) sonda bende varım :D

adam sevindi :D

bu arada eline sağlık tansu pvp konusuna tartışma olmaması için pek değinmiyorum ama harika video :)

ulen ayda yılda bi trailerda yer almış karakterim, onda da ilk dayak yiyen kişi olarak çıkmışım :)

ses kapalı olarak dinledim o yüzden müzik konusunda yorum yapmayım ama güzel olmuş video

şaka bi yana harbiden sağlam ağlatmışsın Horde'yi (yani bizi)

o akşamı hatırlıyorum biraz biraz, üst üste 2-3 B.G. birden kaybetmiştik..

hayden Horde warriorları, adam almış götürüyo, o kadar heal atıyoz arkanızdan hakkını verin :D

• Author
eheh sağolun templateler çalıntı ama napalım yaptık bişeyler :D asal daha çok videoda oynarız :D
sadıç akıorsun sen ya tutamıorz senı süpersin devamını beklıorz :)

Edited by mekanrize

ulen ayda yılda bi trailerda yer almış karakterim, onda da ilk dayak yiyen kişi olarak çıkmışım :)

ses kapalı olarak dinledim o yüzden müzik konusunda yorum yapmayım ama güzel olmuş video

şaka bi yana harbiden sağlam ağlatmışsın Horde'yi (yani bizi)

o akşamı hatırlıyorum biraz biraz, üst üste 2-3 B.G. birden kaybetmiştik..

hayden Horde warriorları, adam almış götürüyo, o kadar heal atıyoz arkanızdan hakkını verin :D

bak sunu iyi bildn herzaman ve her yerde anam :)