Posted August 11, 201113 yr http://www.youtube.com/watch?v=LT9ZbvJFesc RuN baba RuN http://www.dailymoti...ie-run-baba-run Edited August 23, 201113 yr by Darkie
August 11, 201113 yr Author yorumsuz :D yorumları okuyun bg kanalındaki :DBende traileri düzenlerken gördüm o yorumu hehe fena kaptırmışım kendimi :D Edited August 11, 201113 yr by Darkie
August 11, 201113 yr güzelde kısa olmus =) yaw 8 gun sonra geleyımde sandı hayvan gıbı kasayım bı vıdeoda ben asılayım =d=d hordelarda pek ııs yok sanırım allyler bıraz saglam gıbı Edited August 11, 201113 yr by warriorsand
August 11, 201113 yr güzel video olmuş (editing falan) ama bence biraz gereksiz şu anda calışan tek classla (O.o??) video çekmek keşke biraz daha dengeli bir hale gelince yapsaydın bu işi ama tekrar söylüyorum yanlış anlama güzel olmuş video :) eline sağlık
August 11, 201113 yr karşıdada var aynı classlardan :) oynasınlar abi benmi oynatmıyorumoynuyolar zaten sen korkma ;)
August 11, 201113 yr Author korkmak mı ? hehe videoyu iyi izlemedin galiba Edited August 11, 201113 yr by Darkie
August 11, 201113 yr Güzel trailer, after effect işi gibi duruyor, çalan müzik de immediate müziğine benziyor, adını yazar mısın müziğin?
August 11, 201113 yr korkmak mı ? hehe videoyu iyi izlemedin galibakullandığım kalıbın korkmak eylemiyle uzaktan yakından alakası yok zatende kaldıki bu tarz videolar hiç bir zaman gerçeği yansıtmaz bende koyarım buraya wsg 1.liği aldığım ve en yakındaki takipcimin 15kill arkamda olduğu ssler ama dedim gibi benim bahsetmek istediğim konu bu değil sonuç olarak eline sağlık full halini bekliyorumnot: hangi programı kullandın video edit için?
August 11, 201113 yr Author kullandığım kalıbın korkmak eylemiyle uzaktan yakından alakası yok zatende kaldıki bu tarz videolar hiç bir zaman gerçeği yansıtmaz bende koyarım buraya wsg 1.liği aldığım ve en yakındaki takipcimin 15kill arkamda olduğu ssler ama dedim gibi benim bahsetmek istediğim konu bu değil sonuç olarak eline sağlık full halini bekliyorumnot: hangi programı kullandın video edit için?gerçegi yansıtıp yansıtmadıgını videoyu izleyip yorum yazmayan hordelara sormalısın.Birde burda oturup şöyle şunu yaptım böyle bunu yaptım demek yerine video koyuyorum onda bile bişey arıyorsunuz.Sana diyecek başka sözüm yok
August 11, 201113 yr Author Güzel trailer, after effect işi gibi duruyor, çalan müzik de immediate müziğine benziyor, adını yazar mısın müziğin?sony vegas pro 10 ile hazırladım.Template hazırdı üstünde oynadım biraz yeniyim daha sony vegasta o yüzden pek effect kullanamadım. Müzik ise Audiomachine - Siege towers
August 11, 201113 yr Darkie dostum ben armsda acayip kötüyüm ama furyde nasılım biliyosun bana arms ögretsene :P
August 11, 201113 yr güzel olmus tansu eline sağlık :) sonda bende varım :Dadam sevindi :D bu arada eline sağlık tansu pvp konusuna tartışma olmaması için pek değinmiyorum ama harika video :)
August 11, 201113 yr ulen ayda yılda bi trailerda yer almış karakterim, onda da ilk dayak yiyen kişi olarak çıkmışım :) ses kapalı olarak dinledim o yüzden müzik konusunda yorum yapmayım ama güzel olmuş videoşaka bi yana harbiden sağlam ağlatmışsın Horde'yi (yani bizi)o akşamı hatırlıyorum biraz biraz, üst üste 2-3 B.G. birden kaybetmiştik.. hayden Horde warriorları, adam almış götürüyo, o kadar heal atıyoz arkanızdan hakkını verin :D
August 11, 201113 yr Author eheh sağolun templateler çalıntı ama napalım yaptık bişeyler :D asal daha çok videoda oynarız :D
August 11, 201113 yr sadıç akıorsun sen ya tutamıorz senı süpersin devamını beklıorz :) Edited August 11, 201113 yr by mekanrize
August 11, 201113 yr ulen ayda yılda bi trailerda yer almış karakterim, onda da ilk dayak yiyen kişi olarak çıkmışım :) ses kapalı olarak dinledim o yüzden müzik konusunda yorum yapmayım ama güzel olmuş videoşaka bi yana harbiden sağlam ağlatmışsın Horde'yi (yani bizi)o akşamı hatırlıyorum biraz biraz, üst üste 2-3 B.G. birden kaybetmiştik.. hayden Horde warriorları, adam almış götürüyo, o kadar heal atıyoz arkanızdan hakkını verin :D bak sunu iyi bildn herzaman ve her yerde anam :)
http://www.youtube.com/watch?v=LT9ZbvJFesc
RuN baba RuN http://www.dailymoti...ie-run-baba-run
Edited by Darkie