Jump to content
  • Replies 202
  • Views 53.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
daha iyisini yap o zaman -_-

Edited by Darkie

tırt

Bu nasıl bir terbiyesizliktir. Çıkıp bunu yazmak nasıl bir karakter ürünüdür. En terbiyesiz en arsız benim yarışması mı bu? Ayıp gerçekten ayıp..

Bu nasıl bir terbiyesizliktir. Çıkıp bunu yazmak nasıl bir karakter ürünüdür. En terbiyesiz en arsız benim yarışması mı bu? Ayıp gerçekten ayıp..

=d=d lafa bak tırt =d

tırt

oguz hocam nebıcm laf o yakıstıramadm sana .

eline sağlık tansu 10 numara olmuş son saniyelerde kendimi gördüm figuran gibi hissettim :P bu arada bu laf atanları anlamıyorum. onlar da warrior oynuyor bu adam da warrior oynuyor. sanki warriorla mageyi karşılaştırıyoruz. birşeyler öğreneyim denmiyor da anca laf :) neyse uzatmayayım sonuç itibari ile güzel devamını beklerim :)

4. izleyen bendim :P Gayet güzel bir video olmuş usta ellerine sağlık..

Usta ama sen aynı "mage" gibi vuruyorsun ya.. o kalabalıkta kimsede ressi messi yok mu ? :( birde gözümden kacmadı sanma bir adama 1.1k fazla vurmussun cık cık cık ! cok ayıp bu biliyorsun :)

Edited by Alemci

Videonun yapımında emek verilmiş emeğine sağlık.
  • Author
eheh arada fazla kaçıyor elimde degil o arkadaştan burda özür diliyorum :P bu arada sağolun yorumlar için.
Kesinlike Harika bi çalışma Çok etkilendim Süper olmuş Devamını bekleriz..
  • Author

Darkie dostum ben armsda acayip kötüyüm ama furyde nasılım biliyosun bana arms ögretsene :P

yahu zaten bloodsurge bozuk sürekli instant slam açılıyor :) çok basit fury oynamak o yüzden bana zevk vermiyor :) ögretme konusuna gelirsek bi horde a neden taktik vereyim hehe

yahu zaten bloodsurge bozuk sürekli instant slam açılıyor :) çok basit fury oynamak o yüzden bana zevk vermiyor :) ögretme konusuna gelirsek bi horde a neden taktik vereyim hehe

ben geldigimde sana 5 yıllık tecrubemden ogretırım ally o sana bırsey gostermez =p=d

güzel olmus tansu eline sağlık :) sonda bende varım :D

sen tekrardan mi oynamaya basladin olm :D

sen tekrardan mi oynamaya basladin olm :D

senide bekleriz yalın, ama arşivler siliniyo ona göre :D

lol ilk demonda seni disarma slowa immobilzieye immun eden artı bilmem kaç str veren trinket var diğerinde %100 şansla her vurmana 5k nature damge vuran trinket var güzel zamanda çekmişin iyi kaçırmamışsın buglı itemlerle vidyo çekmeyi :D

ben geldigimde sana 5 yıllık tecrubemden ogretırım ally o sana bırsey gostermez =p=d

Atarlı gencler :P

Gsl Trailer Dostum Tebrikler ! kısa ama başarılı yapmıssın
wayy güzel olmus :) Ellerine sağlık fena video ,)
  • Author

lol ilk demonda seni disarma slowa immobilzieye immun eden artı bilmem kaç str veren trinket var diğerinde %100 şansla her vurmana 5k nature damge vuran trinket var güzel zamanda çekmişin iyi kaçırmamışsın buglı itemlerle vidyo çekmeyi :D

melee vuruşlarda 5kcık proclayan bi trinket :) bozuk oldugunu söylediler ve silindi (emekle alınmış bi trinket gm verdi gibi yorumlar duydum çok gereksiz).1 hafta asalla gece gündüz herb kastık sonuçta oda bozuk ve silindi yazık.

2.si diger trinkette bladestormda oldugum için immune geçmesi gayet normal :) oyunu iyi takip etmezsen yazık olur cdlerine -_- hem disarma immune oldugunuda kim söylüyor ? levise sor istersen az disarmlamadım onu dragonkin formda

Edited by Darkie

hem disarma immune oldugunuda kim söylüyor ? levise sor istersen az disarmlamadım onu dragonkin formda

+ :)

melee vuruşlarda 5kcık proclayan bi trinket :) bozuk oldugunu söylediler ve silindi (emekle alınmış bi trinket gm verdi gibi yorumlar duydum çok gereksiz).1 hafta asalla gece gündüz herb kastık sonuçta oda bozuk ve silindi yazık.

2.si diger trinkette bladestormda oldugum için immune geçmesi gayet normal :) oyunu iyi takip etmezsen yazık olur cdlerine -_- hem disarma immune oldugunuda kim söylüyor ? levise sor istersen az disarmlamadım onu dragonkin formda

O trinket açıkken ben baya bi durdurmayı denedim yok herşeye immun nerdeyse ama haklısın disarm ve stundan şüpheliydim stunu yazmadımda disarmı yazdım denemk lazımdı okadar hatırlayamadım ama sonuc olarak adaleti fena bozuodu hemde ne fena

O 5k cık dediğin trinketi off allah ben denedim eski retri paladin tadında üstelik 10k da critliyo , her skile + bide 5k yan gel yat

5k cık diosun sanki hiç bi fark yaratmadı hayatında öyle mi.O bg de hem 6m damge yaptın hemde 60 a 1 mi neydin üstelik o bg 5dk sürmedi bi anda bukadar güçlenmen garibine gitmemiş demekki , aptal rolü yapmana gerek yok kendini küçük düşürüosun daha zeki birisin.

Neyse sonuç olarak benm demek istediğim adaleti bozan, herkesten üstün olmanı sağlayan itemleri kullanarak çektiğin vidyo gayet güzel ben beğendim, özellikle başını.

diğer trinketler içinde gece gündüz kastık ama çıkmadı malesef, sanırm dropları yok bazı parçaların ben pes ettim :)