Jump to content
  • Replies 202
  • Views 53.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author

O trinket açıkken ben baya bi durdurmayı denedim yok herşeye immun nerdeyse ama haklısın disarm ve stundan şüpheliydim stunu yazmadımda disarmı yazdım denemk lazımdı okadar hatırlayamadım ama sonuc olarak adaleti fena bozuodu hemde ne fena

O bg de hem 6m damge yaptın hemde 60 a 1 mi neydin üstelik o bg 5dk sürmedi bi anda bukadar güçlenmen garibine gitmemiş demekki , aptal rolü yapmana gerek yok kendini küçük düşürüosun daha zeki birisin.

Neyse sonuç olarak benm demek istediğim adaleti bozan, herkesten üstün olmanı sağlayan itemleri kullanarak çektiğin vidyo gayet güzel ben beğendim, özellikle başını.

Ilk olarak bahsettigin birinci dragonkin forma sokan trinketi deathbringer's will gibi düşünmelisin.Tek bozuklugu 5 stack olmadan açabilmekti sanırım onun haricinde immune olayı diye birşeyi yoktu.Karşımdakilerde bu trinketi kullanıpta disarm stun vs. atamadığım kimse denk gelmedi(Bladestormda disarm haricini ztn yapamazsın).Bu arada en fazla 3 gün kullanmışımdır.

2 bahsettigin olaya gelecek olursak bu o battlegrounda ait bir ss geçen süre 22 dakika

http://i56.tinypic.com/2gucr4w.jpg

Genelde bu sürede biten bglerde zaten bu civarda damage done yaparım(trinketsiz zamanlarımdan ssler).O ilk degildi yani.Birkaç bg bitiminden derleme yapıcak olursak

http://i56.tinypic.com/2h36edz.jpg

Darkmoon Faire kurulmuştur notice i geçtikten sonra denenmiş olduklarını (yine trinketleri denemeden , hiçbir uyarı yada bilgilendirme yapmadan yapılmış bir hareket peki darkmoon faireyi neden açarsın o zaman ?) düşünerek yaklaşık 1 hafta arkadaşlarla ugraştıktan sonra elde ettigim bir trinket kendisi.O bg bitimindede bozuk olduğu için üstümden silinen bir trinket kendisi.

Şimdi sana soruyorum nerdeyse gördügüm bütün oyuncular sürekli proclayan trinketleri kullanıyor(buna sende dahilsin).Onlar bir fark yaratmıyorda sadece bu trinket mi fark yaratıyor ? Sürekli üstünde açık olan 1000 crit yada 1500 küsur sp , str , agi , armor fark yaratmıyorda sadece hurricane mi fark yaratıyor ?

Edited by Darkie

lol ilk demonda seni disarma slowa immobilzieye immun eden artı bilmem kaç str veren trinket var diğerinde %100 şansla her vurmana 5k nature damge vuran trinket var güzel zamanda çekmişin iyi kaçırmamışsın buglı itemlerle vidyo çekmeyi :D

oki biliosan sen kendın cek arada riv riv etme bug lu itemle video cekmismis herkez baksın işine ya tansuma laf yok .

lol ilk demonda seni disarma slowa immobilzieye immun eden artı bilmem kaç str veren trinket var diğerinde %100 şansla her vurmana 5k nature damge vuran trinket var güzel zamanda çekmişin iyi kaçırmamışsın buglı itemlerle vidyo çekmeyi :D

sadece gülüyorum :)

adamın(pala nın) dedikleri yanlış mı dediği trinketler takılı değil mi bu video çekilirken. darkie demiş ki evet takılı diye. daha ne terbiyesizlik yapıosunuz. rivriv etmeymiş sadece gülüyomuş. gürültüye getirip haklı mı cıkarakcasınız?burda insanlar oyun oynıyorda anladığım kadarıyla sizin yaptığınız farklı bir boyuta geçmiş artık. bu foruma da bir ceki duzen verilsin artık. kardeşimden ufak cocukları biz muhattab alıyoruz belki ama adam sanıp yapıyoruz bunu. ally ı hordu forumda konuşmasını saygı duymasını bilmiyorsa eğer konuşmasın. bu forum bu serverin forumuysa eğer, serverda gosterdiğiniz dikkati burayada gosterin. yada burası boyle olucaksa buysa sizin düzeniniz, bu adamlar gibi konuşmaksa buranın adeti. girmeyelim daha foruma.

tehdit değil girmeyelim artık foruma lafı yanlış anlaşılmasın çamurada dokunmak istemem ben kirletir seni çünkü.

kendi adıma hoşuma gitmeyen hareketler bunlar.

ha bu arada konuyu dağıttım ama açık birşey daha söyliyim konu hakkında yaptıklarınızdan ötürü başlığın muhattabı darkie değil ama diğerleri ,sizin yaptığınız seyin doğa da bir örneği daha var. karga surusu gak gak gak bağarırken arada konusulan seyler duyulmaz.

Not: konuyla daha alakam kalmamıştır. bir gm arkadaş bu forumun duzeni ne olcak belirtirse ona bakarım sadece gerisi dediğim gibi gürültü sadece.

adamın(pala nın) dedikleri yanlış mı dediği trinketler takılı değil mi bu video çekilirken. darkie demiş ki evet takılı diye. daha ne terbiyesizlik yapıosunuz. rivriv etmeymiş sadece gülüyomuş. gürültüye getirip haklı mı cıkarakcasınız?burda insanlar oyun oynıyorda anladığım kadarıyla sizin yaptığınız farklı bir boyuta geçmiş artık. bu foruma da bir ceki duzen verilsin artık. kardeşimden ufak cocukları biz muhattab alıyoruz belki ama adam sanıp yapıyoruz bunu. ally ı hordu forumda konuşmasını saygı duymasını bilmiyorsa eğer konuşmasın. bu forum bu serverin forumuysa eğer, serverda gosterdiğiniz dikkati burayada gosterin. yada burası boyle olucaksa buysa sizin düzeniniz, bu adamlar gibi konuşmaksa buranın adeti. girmeyelim daha foruma.

tehdit değil girmeyelim artık foruma lafı yanlış anlaşılmasın çamurada dokunmak istemem ben kirletir seni çünkü.

kendi adıma hoşuma gitmeyen hareketler bunlar.

ha bu arada konuyu dağıttım ama açık birşey daha söyliyim konu hakkında yaptıklarınızdan ötürü başlığın muhattabı darkie değil ama diğerleri ,sizin yaptığınız seyin doğa da bir örneği daha var. karga surusu gak gak gak bağarırken arada konusulan seyler duyulmaz.

Not: konuyla daha alakam kalmamıştır. bir gm arkadaş bu forumun duzeni ne olcak belirtirse ona bakarım sadece gerisi dediğim gibi gürültü sadece.

Üsluba biraz dikkat edersek sevinirim. Madem forumdaki saygısızlıktan muzdaripsin,"adam sanıp muhattap alıyoruz" benzeri cümleler kurma.

"riv riv" denmesinden şikayetçi olmuşsun,"kargalar gak gak gak" çok daha farklı bir itham.

Yukarıda ki cümleler kimseyi savunma amaçlı değildir sadece yaptığının farklı olmadığını anlatmak istedim.

Gürültüyü malesef sizin gibi ben daha iyi laf sokarım diyen insanlar yapıyor. Tavsiyem yazdıklarınızı post butonuna basmadan baştan sona bir okumanız.

Çok güzel sanıyorum anlayabilmişsin ne demek istediğimi, nasıl ki zorunuza gidiyorsa bir topluluk olarak "sizden" birisine laf edilince karşı tepki veriyorsanız. "benim" arkadasım olan adama laf edince birisi benimde zoruma gidiyor. bu ally horde kardeşdir geyiğinide çöpe atalım, biz kardeştir kalp kırmayalım yazmayalım birşey dedikce siz ezdiğinizi sanıyosunuz. olay basitçe şudur laf etmezsin karşındakine karşındakide sana laf etmez. yoksa bir iş beceribde kimseyi susturduğunuz falan yok.

Benim size saygım kalmadı ki saygılı davranıyım. size anlayacağınızı düşündüğüm dilden yazdım, ötesini konuşulurken konuyu illaki bu şekle sokan insanlara, ne diye saygılı davranacağım ki. başlığı oku anlarsın tartışma ayrıdır, karşındakini laf arasında aşşağılayarak uste cıkma çabası ayrıdır.

forumdaki diğer arkadaşlarım gibi ban dan gm den yada sizin tepkilerinizden cekinmediğim için acıkca soyluyorum. o kadarlık konuşmuşlar şu ana kadar o kadar cevap almışlar benden.tartışılcak bi yanı yok bunun benim düşüncem bu. 2. defa acıkladım ama illaki zekası nedeniyle yazdıklarımı okurken ilk cumleleri unutacak arkadaşınız vardır. son cümleleri hatırlar sadece. o arkadas buraya kadar okudyusa eğer. ilk iki cumleyi bidaha okusun pekiştirsin.

sonra yazsın hep birlikte okuyun nasıl ezdik diye sevinin :)

he cevap gelmeyince eksiklik hissedersiniz muhtemelen, cunku sanıyorum bazılarınız sadece bu gibi ortamlarda var olabiliyor, ondada kaale alınmayınca üzülebilirler ama isterlerse, ihtiyacları olursa bana pm dende yazabilirler.

bu arada bütün allya laf etmiş olsamda ally içinde ciddi manada sevdiğim saygı duyduğum adamlar var.

son olarak video super hakketten darkie devamını bekliyoruz.

illa ban lazım değil mi forumda bir tatışmayı durdurmak için.

edit: her ne kadar dediklerini bir kısmı forumda bir kargaşanın , seviyesizliğin kol gezdiği dogru olsada kendiside o turfana katıldığı için neithan banlanmıştır. dikkat cekerim neithan tepe noktası oldu ama forumda ayzdıklarınıza dikkat edin. neithanın isyan ettiği şeye bende darlanıyorum artık.

Edited by Gintama

Çok güzel sanıyorum anlayabilmişsin ne demek istediğimi, nasıl ki zorunuza gidiyorsa bir topluluk olarak "sizden" birisine laf edilince karşı tepki veriyorsanız. "benim" arkadasım olan adama laf edince birisi benimde zoruma gidiyor. bu ally horde kardeşdir geyiğinide çöpe atalım, biz kardeştir kalp kırmayalım yazmayalım birşey dedikce siz ezdiğinizi sanıyosunuz. olay basitçe şudur laf etmezsin karşındakine karşındakide sana laf etmez. yoksa bir iş beceribde kimseyi susturduğunuz falan yok.

Benim size saygım kalmadı ki saygılı davranıyım. size anlayacağınızı düşündüğüm dilden yazdım, ötesini konuşulurken konuyu illaki bu şekle sokan insanlara, ne diye saygılı davranacağım ki. başlığı oku anlarsın tartışma ayrıdır, karşındakini laf arasında aşşağılayarak uste cıkma çabası ayrıdır.

forumdaki diğer arkadaşlarım gibi ban dan gm den yada sizin tepkilerinizden cekinmediğim için acıkca soyluyorum. o kadarlık konuşmuşlar şu ana kadar o kadar cevap almışlar benden.tartışılcak bi yanı yok bunun benim düşüncem bu. 2. defa acıkladım ama illaki zekası nedeniyle yazdıklarımı okurken ilk cumleleri unutacak arkadaşınız vardır. son cümleleri hatırlar sadece. o arkadas buraya kadar okudyusa eğer. ilk iki cumleyi bidaha okusun pekiştirsin.

sonra yazsın hep birlikte okuyun nasıl ezdik diye sevinin :)

he cevap gelmeyince eksiklik hissedersiniz muhtemelen, cunku sanıyorum bazılarınız sadece bu gibi ortamlarda var olabiliyor, ondada kaale alınmayınca üzülebilirler ama isterlerse, ihtiyacları olursa bana pm dende yazabilirler.

bu arada bütün allya laf etmiş olsamda ally içinde ciddi manada sevdiğim saygı duyduğum adamlar var.

son olarak video super hakketten darkie devamını bekliyoruz.

Arkadaşa cevap hakkı tanınmamış olacağı için edit.

Edited by Rokka

• Author

adamın(pala nın) dedikleri yanlış mı dediği trinketler takılı değil mi bu video çekilirken. darkie demiş ki evet takılı diye.

evet takılı dedim ama adamın ( palanın ) dediği gibi ilk trinketin immune özelligi olmadığını sadece dbw gibi olduğunu

2. trinketinde diger sürekli açık olan trinketlerden pek farkı olmadığını açıkladım.Ama yeni bi yorum yazarken diğer yorumları okumadan başladınız sanırım.

Hordeların bir kısmı trailerı izleyip yorum yazmayarak , bir kısmı buglu trinketlerin oynadığını düşünerek , bir kısmı bu kayıt ettiğim bölümler ve bg sonunda alınan otomatik ssler yüzünden bana saldırarak yine beni hayal kırıklığına uğratmadılar.Bu tepkilerle karşılaşmasam kendimi daha kötü hissederdim.

Birde arada göze çarpmadı sanırım.Adamı (palayı) da içeren bir kısa movie yaptım.Trinketsiz.

Lol evet o pvpde yenildim ne oldu tamda anlayamdım hakkınla yenmişsindir kesin ama senin kaçtıklarınıda bizde mi çekseydik napsaydık belki hep açık 1500 str trinekti okadar fark ediodur bilemicem senin healtin %75 lerdeyken benmkinin bitmesi bi garip ya da uyguladığım taktiktedir sorun senin ki daha iyidir belkide tam emin değilim.

O hurricane trinketi fena fark yarattıydı %100 procla her skile ve düz vuruşa instant 5k dmg nedemk senin aklın almıo galiba o savaşta sende belli bi fark olduğunu sezdimde araştırdım yediğim damgeleri sonradan anlaşıldı ne halt karıştırdıgın : D

Bide diger wsglerin sürdüğü vakti yazmamışsın 22dkikadan fazla oldugu halde 4m yaptıgından olabilir mi bilemicem.

Hem ilk ss indeki savas 22 dkika sürdü ama o süreden önce bitti savaş çıktı cogu kisi yerine gelenlerde pek durmadı onuda hatırlatim.

• Author

Lol evet bu http://www.dailymoti...ie-run-baba-run pvpde yenildim ne oldu tamda anlayamdım hakkınla yenmişsindir kesin ama senin kaçtıklarınıda bizde mi çekseydik napsaydık belki hep açık 1500 str trinekti okadar fark ediodur bilemicem senin healtin %75 lerdeyken benmkinin bitmesi bi garip ya da uyguladığım taktiktedir sorun senin ki daha iyidir belkide tam emin değilim.

O hurricane trinketi fena fark yarattıydı %100 procla her skile ve düz vuruşa instant 5k dmg nedemk senin aklın almıo galiba o savaşta sende belli bi fark olduğunu sezdimde araştırdım yediğim damgeleri sonradan anlaşıldı ne halt karıştırdıgın : D

Bide diger wsglerin sürdüğü vakti yazmamışsın 22dkikadan fazla oldugu halde 4m yaptıgından olabilir mi bilemicem.

Hem ilk ss indeki savas 22 dkika sürdü ama o süreden önce bitti savaş çıktı cogu kisi yerine gelenlerde pek durmadı onuda hatırlatim.

öncelikle hurricane konusuna başlayacak olursak sürekli damage proclamasını avantaj olarak görebilirsin.Ben avantaj degil demiyorum.Ama sürekli açık olan 1500 str ile ztn o hasarı vurdugun damageler içinde vuruyorsun.2side aynı şey demeye çalışıyorum.Bu proclayan tüm trinketler bozuk.

Ben o movieyi sadece trinketsiz zamanım olduğu için koydum.Senin trinketler üzerinden yorum yapmana anlam veremedigim için.

Kaçtıgın için vs. degil.Bu arada olursa kaçtıgım bir ortam(bugüne kadar görmedim) çekersin hepberaber izleriz.

Birde o ssleri kestim çünkü 5 tane ayrı ssi alt alta koyup kalabalık yapmak istemedim.Hepsi 20 dk civarındaki bglerden alınma.90 tane honorable kill olan bir bgde bırakta 6m damage yapayım.Onu bari trinkete baglama.

Edited by Darkie

Ben trinket bug mug anlamam. Palazus, woltkda rogue oynayan palaysa gözümü kapatır oyumu palaya veririm :)

Ah bir de oyundan bu kadar iyi anlasam da sende su bug var sende bu sorun var diyebilsem :)

videoya baktım da orada 3-5 player daha olsa darkie onları da kesecek. Hpsi neden inmiyor ki ? O da wari oda wari. çok ilginç bak bu. Pala'nın hp su gibi aktı gitti la.

Edited by Alemci

• Author
sonrasıda var o videonun ztn 2 3 kişi daha kesiliyor ama az kısa olsun dedim :P

sonrasıda var o videonun ztn 2 3 kişi daha kesiliyor ama az kısa olsun dedim :P

Yuh diyorum :D :D

• Author

Adam artık yürürken video ya alıcak :)

oyunda bilinen kişilerle girdigim combatları çekiyorum.He bu arada kimseyi ilgilendirmez çekerim.

evet palanın hp si su gibi aktı gitti. oda warri oda warri. ikiside aynı serverde. biri human +1 trinketi var görünürde tek fark o...

alla alla...

pvp yaptılar 1vs1 ve hiç zevk almadık. tansu denklerinle pvp yap videoya çekte zevk alalım bare :(

hayır böle iyi oynadığında belli olmadı. zorlan az "vaybe %10 hp si kala kesti helal lan" diyelim :(

2 tane bok buffı nasıl atılıyor ben ona taktım kafayı :) bu arada guzel vıdeo olmuş

2 tane bok buffı nasıl atılıyor ben ona taktım kafayı :) bu arada guzel vıdeo olmuş

onu bende anlamıyom arada buga giriyo heralde :D bakıom 2 bok var 1de ben ataym diom bitane kalıyo :D sanırm ayrı ayrı yerlerde 2 pala atıncamı ne oluyo henüz çözemedim :)

• Author
eet ayrı ortamlarda atılınca oluyor sanırım asal dedigin gibi.Bugun bende farkettim 2 bok vardı bende sildim birini hemen.Birini kessem 2 tane bokun vardı ondan kestin hesabı olmasın dedim :D