Jump to content
  • Replies 202
  • Views 53.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Lol o pvpde yenildiğim için doğal olarak şüphelendim ve doğal olarak da sorguladım, ya senin kulandıgın skill sırası benden iyiydi yada o 1500 str trinketi güzel avantaj sagladı demeye çalışmıştım.Diğer farklılıklar çokta farketmez diye düşünüyorum ama belli mi olur.

%75 heale %0 fena bi aralık ben konuyu nightmare finair gibi bıdı bıdıya getirmedim ne gördüysem onu yazdım.

Belki finairin dediği gibi +1 trinket farkı yoktur başka farklarda vardır pvp setin mesela , var mı arenadan mı honorla mı bende sıfırda, daha benm pvp trinketi alacak honorım olmadı be sen stundan çıkıon oh ne rahat : D oyun başı bi human a bulaşmak zaten zor.Bide buff muff demişsin istediğin kadar olsun korkmamı,şikayetci olmamı saglicak bişe diil aksine son derece tahrik edici benm için.

Ve evet tabikide o rog Pala benim Alemci, baska kim olcak : D

Bu arada hala o ilk vidyondaki trinketler oyun adaletini bozdugu için silinmedi mi yani sende adaletsizce üstün oldugunu bildiğin bu trinketleri kullanarak ego tatmini yapıp millete; "Bakın nasıl adam kesiorum" demiş olmadın mı güzel mi sence ?

Düşün bakalım Tweetyy "off warrior oynayasım geldi" demiş

diyelim kızımız açıor warrior kasıor senin gibi girior pvp ye senin kadar vuramadıgnı farkedior

gelip sana sorsa "ya darkie kusura bakma ama ben senin vidyondaki kadar vuramıorum sorun bende mi yoksa sen mi çok özel çok güçlüsün ikimzinde aynı clası oynamamıza ramen sen daha çok vurmuşun ne vardı üstünde benden farklı ?" dese

diyebilcekmisin "walla bi ara raidler yanlışlıkla açık kalmış ordan trash mob kesip belese aldıgım bi trinket vardı senden farklı sonradan raidlerin hazır olmadıgını söledikleri için bu trinketi ve digeritemleri adaleti bozdugu için sildiler gerçi bide başka raidden mace vardı ayıptır söylemesi oda olsa sende iyi vurursun oda silindi" mi diyeceksin belki şunuda eklersin "diger bölümdede gene bi trinket daha var senden farklı zaten gm kendi eliyle vermişti o vidyoyu çektigim wsg sonrası hordlara yakalnınca onuda sildiler meger her vurmaya çalısıomus buglıymış farkedemedim" mi diceksin belki kızımız bunun üstüne sesiz kalır belkide şöle ekler "nese sayende warrior kastık da bugsız kötüymüş bee" ya da "eh be deseydin ya daha önce kasmazdık baştan açıklasaydınya vidyonda" ya da "lol bunları böleyken çekmeye gönlün el verdiyse kimbilr pala yı gösterdiğin vidyonda ne haltlar yedin" mi der bilemem.

Şimdi daha bi açık oldu herşey sanırım :D

Lol o pvpde yenildiğim için doğal olarak şüphelendim ve doğal olarak da sorguladım, ya senin kulandıgın skill sırası benden iyiydi yada o 1500 str trinketi güzel avantaj sagladı demeye çalışmıştım.Diğer farklılıklar çokta farketmez diye düşünüyorum ama belli mi olur.

%75 heale %0 fena bi aralık ben konuyu nightmare finair gibi bıdı bıdıya getirmedim ne gördüysem onu yazdım.

Belki finairin dediği gibi +1 trinket farkı yoktur başka farklarda vardır pvp setin mesela , var mı arenadan mı honorla mı bende sıfırda, daha benm pvp trinketi alacak honorım olmadı be sen stundan çıkıon oh ne rahat : D oyun başı bi human a bulaşmak zaten zor.Bide buff muff demişsin istediğin kadar olsun korkmamı,şikayetci olmamı saglicak bişe diil aksine son derece tahrik edici benm için.

Ve evet tabikide o rog Pala benim Alemci, baska kim olcak : D

Bu arada hala o ilk vidyondaki trinketler oyun adaletini bozdugu için silinmedi mi yani sende adaletsizce üstün oldugunu bildiğin bu trinketleri kullanarak ego tatmini yapıp millete; "Bakın nasıl adam kesiorum" demiş olmadın mı güzel mi sence ?

Düşün bakalım Tweetyy "off warrior oynayasım geldi" demiş

diyelim kızımız açıor warrior kasıor senin gibi girior pvp ye senin kadar vuramadıgnı farkedior

gelip sana sorsa "ya darkie kusura bakma ama ben senin vidyondaki kadar vuramıorum sorun bende mi yoksa sen mi çok özel çok güçlüsün ikimzinde aynı clası oynamamıza ramen sen daha çok vurmuşun ne vardı üstünde benden farklı ?" dese

diyebilcekmisin "walla bi ara raidler yanlışlıkla açık kalmış ordan trash mob kesip belese aldıgım bi trinket vardı senden farklı sonradan raidlerin hazır olmadıgını söledikleri için bu trinketi ve digeritemleri adaleti bozdugu için sildiler gerçi bide başka raidden mace vardı ayıptır söylemesi oda olsa sende iyi vurursun oda silindi" mi diyeceksin belki şunuda eklersin "diger bölümdede gene bi trinket daha var senden farklı zaten gm kendi eliyle vermişti o vidyoyu çektigim wsg sonrası hordlara yakalnınca onuda sildiler meger her vurmaya çalısıomus buglıymış farkedemedim" mi diceksin belki kızımız bunun üstüne sesiz kalır belkide şöle ekler "nese sayende warrior kastık da bugsız kötüymüş bee" ya da "eh be deseydin ya daha önce kasmazdık baştan açıklasaydınya vidyonda" ya da "lol bunları böleyken çekmeye gönlün el verdiyse kimbilr pala yı gösterdiğin vidyonda ne haltlar yedin" mi der bilemem.

Şimdi daha bi açık oldu herşey sanırım :D

Gm kendi eliyle verdi bölümü için bir gm ilgilenebilir mi kim verdi nasıl verdi? Hala veriyor mu? veriyorsa biz de alalım. Böyle birşey yoksa da iftiranın bu kadar ucuz bir şey olmaması gerektiğini düşünüyorum.

P.S. Tweetyy kızımızın cümleleri pek öyle olmuyor genelde :D

Edited by Rokka

• Author

Açıkçası sana yazdığım yorumları okumadan cevap yazdığını düşünüyorum.Sana Hurricane ve şu andaki sürekli açık trinketler arasında bir fark olmadığını söyledikçe sen konuyu gereksiz yere uzatmaktasın.Ben kartları birleştirip DECKimi tamaladıktan sonra o trinketi alırım hocam.Kimsede bana engel olamaz(Yaklaşık 3000 tane volalite life ı çöpe attığımız yetmiyormuş gibi birde GM verdi moduna giren insanlar var.)Ama hala diyorsan GM verdi deckin tamamlanmadan önceki ve sonraki sslerini buraya koyarım olur biter ok ? O anda online olan bir gm Deckimi aldı trinketimi verdi bu kadar basit.

O 5k cık dediğin trinketi off allah ben denedim eski retri paladin tadında üstelik 10k da critliyo

Birde bu trinketi bana gm verdiyse sana kim verdi konusu var tabi ? nerde denedin nasıl elde ettin ? denendiyse bozuksa neden uyarı geçilmedide haftalık emeğimiz boşa gitti ?

Darkmoon faire açılıyorsa bunun tek bir amacı vardır oda o trinketler.Başka bir amacı varmıdır darkmoon fairenin ? (NOTICE geçiyor açıldı diye Peki trinketler bozuksa neden açılıyor başka ne alıcaz biz darkmoon faireden arctic fur mü alıcaz ?)

Şu andaki sürekli açık olan trinketler o dragonkin forma sokan trinket arasında dağlar kadar fark var.Üstelik o trash moblardan düşen bir trinket.Bossların spellerinin bozuk olması yüzündende gereksiz yere silinen bir trinket.(Videolarda Mace kullandığımda nerden çıktı onu çözemedim)iSpelli bozuk bir bossu kesipte elde ettigim birşey degil.Kendisi USE lu bir trinket.Anlık farklar yaratık.20sn üstünde kalır 2dk beklersin dönsede bassam diye.Şimdi sen Dragonkin forma sokan trinketin sabaha kadar combatta dursan sabaha kadar üstünde açık olacak trinketden daha mı üstün olduğunu söylüyorsun ?HA HA HA HA HA HA HAA.WOTLK dada Cataclysmdede sürekli üstünde açık duran trinketler yerine USE lu trinket kullansaydın o zaman ? Bu trinket konusu hakkında sana bir yorum daha yazmayacam.Çünkü anlamak istemiyorsun.

Duele gelecek olursak 1 parça pvp itemim vardı oda head.üstüme rend bile bırakmadan , tek targete sweeping strikes açarak yüksek bir verim bekliyorsan zaten classını daha öğrenememişsin demektir.(üstelik senin gibi enraged regen bassaydım % 100 vs % 0 biterdi o duel).Videoyu izleyipte senin tabirinle ne halt karıştırdığımı göremiyorsan warrioru Victory Rush spamlamak için açtığında ortaya çıkıyor.Birde sorun medallion ise eğer questle alabileceğin yerler var.Honor gerektirmeden.

Hayal gücünü zorlayıpta (çok zorlamışsın anlamsız olmuş)oluşturduğunu o saçmalıklar hakkındada şunu demek isterim.Horde Alliance farketmez.Classımla ilgili her zaman çogu kişiye yardımcı olmuşumdur.Fikir , macro , rotasyon paylaşımında bulunmuşumdur.Senin üzerinde uygulandığım rotasyonuda isteyen olursa paylaşırım.Bildiklerimi (sana göre bug olan şeyleri) paylaşmaktan çekinmem.

Edited by Darkie

• Author
ya server başlarında açıktı ama bossların spelleri çalışmadığı için ve haksız kazanıldığı düşünüldüğü için boss dropları silindi.Trash mob droplarıda silindi :)

Edited by Darkie

Darkmoon faire açılıyorsa bunun tek bir amacı vardır oda o trinketler.Başka bir amacı varmıdır darkmoon fairenin ? (NOTICE geçiyor açıldı diye Peki trinketler bozuksa neden açılıyor başka ne alıcaz biz darkmoon faireden arctic fur mü alıcaz ?)

reputation kasip achievement almak icindir belki? :P

insane title'i icin darkmoon gerekiyordu en son, cata hic oynamadim hicbir bilgim yok :)

Arkadaşlar öncelikle o trinketi darkie adlı karaktere ben verdim festival kuruluydu gerekli deckde hazırdı anthony geldiğinde deck için konuştuğumda duyurusunuda yapmıştı benim hata şöyle oldu trinketin bozuk olduğunu test etmeden verdim sanırım saat 9:00 civariydi loglara bakılır 12 gibi Pala"nin şikayeti üzerine trinketi denedik Anthony trinketi darkie"den ve Paladanda geri alındı Pala darkie"i çektiğimizdede gmislanddaydı aynı gece ben yaptığım hatadan ve bana ithaf edilin suçlamalardan dolayı gmlik görevini bıraktım.Burda bir kovulma veya zorla görevden uzaklaştırma yoktur arkadaşlar kendi rızamla bıraktım. açık konuşuyorum ve şahsi görüşüm bu kadar emeğe değmezsiniz.Burda yapılan yorumlari göruyorum doğruyu bilmeden yanliş olanı bulamazsınız arkadaşlar cataclysmi ilk defa burda gören bir kere orjinal cataclysm serverlarinda oyun oynamamiş insanlar trinketlerle ilgili warriorlarla ilgili ahkam kesmesin birbirine atarlı konuşmasin bu arada hep siz yeneceksiniz diye birşey yok yenildiğindede yenildim şüphe duymıyım adam güzel oynadi demeyi bilin o zaman daha kemilkli olur.
  • Author

reputation kasip achievement almak icindir belki? :P

insane title'i icin darkmoon gerekiyordu en son, cata hic oynamadim hicbir bilgim yok :)

parantez içinde belirtsin o zaman açarken :) bizide 1 hafta gereksiz yere bozuk trinketler için uğraştırmasın degil mi ? ben trinketi aldıgım gibi bgye girdigim için deneme fırsatıda olmadı işin özü bu.

En son yazdıgını pek okuyamadım darkie çok uzun olmuş da önemli olan sanırım trinketi nasıl denediğimi sormuşsun olayı anlatiyim ozaman.

Şimdi bi wsg oluor savaşıoruz gene normalden hızlı öldüğüm anlara rastlayınca doğal olarak combat logu control ettim baktım ne gördüm Darkie's Lighting strike hits 10k crit hönk dedim nedir bu lightning strike die düşünürken acaba engineer trinketi mi var wotlkde vardı öle bişey çünkü die wowheadde araştırdım bulamadım sonra baktım olcak gibi değil daha güzel araştırdım bos spelleride vardı tek tek baktım bide ne göriyim darkmoon card Hurricane de aynı speli atıo tamda 5k düz proc şansı dedim kesin bu hemen gmlere sordum soruşturdum trinketin verildiğini söylediler bende almak istediğimi söledim gmler veriomuş denemişlerdir heralde dedim bugsuzsa bizde kullanalım hadi bakalım nese çekildik çokta kızgındım gene açıkçası çünkü bir bug olabilceğini baya bi sezmiştim gm nasıl denemeden böle bi gücü birine verebilirdi inanılmaz ama tamamen emin değildim.

Gm adasında dediğim şuydu "Şu trinketi bizde alalımda bg de 6m damge yapayım hemen verirseniz sevinirim" dedim

Nese aldık trinketi ben gene şöyle ekledim "Birde dummy çıkartabilirmsiniz bi deniyim" dedim baktım ses seda yok gidiyorum derken Aludena Dummy çıkarttı al dene dedi burdan "Demkki denenmemiş.Bakalım bozuk mu dedim kendime" dumye vurdugum anda combat log açık darkmoon card proclamaya başladı önünü alamadım normal vuruş lar proc proc proc proc 5de5 6da6 7de7 8de8 9da9 10da10 derken üstüne bide abandım tüm skilleri durdum eski retri paladin gibi sarı sarı birsürü damgeler hoş bi sahneydi biraz critim olabilseydi daha güzel olurdu die düşündüm sonra dumyi bırakıp ,

Gm lere dönüp "ooo bu trinket iyimiş tam benlik hadi ben gidiyorum sağlun herşey için" diyince dur dediler gerisinde bide bana kill attılar üstüne darkieyi çektiler bende çıktım sinirlenip işte böle oldu darkie.

Arkadaşlar öncelikle o trinketi darkie adlı karaktere ben verdim festival kuruluydu gerekli deckde hazırdı anthony geldiğinde deck için konuştuğumda duyurusunuda yapmıştı benim hata şöyle oldu trinketin bozuk olduğunu test etmeden verdim sanırım saat 9:00 civariydi loglara bakılır 12 gibi Pala"nin şikayeti üzerine trinketi denedik Anthony trinketi darkie"den ve Paladanda geri alındı Pala darkie"i çektiğimizdede gmislanddaydı aynı gece ben yaptığım hatadan ve bana ithaf edilin suçlamalardan dolayı gmlik görevini bıraktım.Burda bir kovulma veya zorla görevden uzaklaştırma yoktur arkadaşlar kendi rızamla bıraktım. açık konuşuyorum ve şahsi görüşüm bu kadar emeğe değmezsiniz.Burda yapılan yorumlari göruyorum doğruyu bilmeden yanliş olanı bulamazsınız arkadaşlar cataclysmi ilk defa burda gören bir kere orjinal cataclysm serverlarinda oyun oynamamiş insanlar trinketlerle ilgili warriorlarla ilgili ahkam kesmesin birbirine atarlı konuşmasin bu arada hep siz yeneceksiniz diye birşey yok yenildiğindede yenildim şüphe duymıyım adam güzel oynadi demeyi bilin o zaman daha kemilkli olur.

Değmezsiniz falan gibi lafları yusuf dese anthony dese aurell dese anlarımda seninkini anlamak biraz zor.

• Author

Ya dragonkin trinketi tutmadı hurricaneden devam ediceksin tabi.Şu an piyasadaki kapanmayan trinketlerden hiçbir farkı olmadıgını zaten söylemiştim.Biraz oyun bilgisi olan kişi üstündeki sürekli açık olan statlarla ve bu trinketle vurdugun damage arasında pek fark olmadıgını zaten anlar.

Quest çalışsaydı hiç gmlere gerek kalmadan zaten complete edip trinketimide alacaktım.Burda bu trinketi denemeden , uyarı yapmadan darkmoon faireyi açan ZİHNİYET suçluyken suçun questi complete eden gme atılmasıda çok enteresan.Ben emeğimin karşılıgını aldım(asalın emeği daha çok tabi).O anda bg vardı ve hemen bgye girdim deneme fırsatımda olmadı.Ortalama 20dk civarındaki bglerde yaptıgım damage donelarıda belirtmiştim tekrar yolluyorum.Ilkini o trinketle yapmadıgımı kill sayımında her zaman yüksek oldugunuda belirttim.5dakikasi = 22 dakikaya eşit olan , zıtlıklarla dolu yorum yapan , yenilgiyi trinketlere bağlayan , ve yorumlarımı okumayan birine daha fazla cevap verecek degilim.

son olarak bunu eklemeden geçemedim -_- Hurricane trinketi sende olsaydı seni o şekildede keserdim bunuda bilesin.Asıl önemli olanın trinket degilde oyunculuk olduğunu o zaman daha net anlardın.

Edited by Darkie

Bişey söylemek istiyorum wotlk başında (3.0) Darkmoon:Death trinketi kullanmak ban sebebiyken aynı trinketin eş değeri olan cata versiyonunu kullanmak neden ban sebebi değil.Death trinketi yüzünden ban yemiş biri olarak bunu söylüyorum(Ban sebebi olduğunuda ban yedikten sonra öğrendim).Ki bi süre sonra trinketin shadow damage vuran kısmı silinmişti sadece crit veriyodu trinket o zaman oynayanlar bilir.Şimdi o durumla bu durum aynımı diye kimse posta cevap vermesin:) 5k CIK nedir ki dimi yani hele crit vursa 10k CIK oluyo :) Extra damage vuran bi trinket nasıl diger trinketlerle bir oluyo orasını anlamış değilim :) Şimdi egri oturun ama düz konuşun :)

Ayrıca belirtmek istediğim husus bazı kişi/kişiler başlık altında poh poh lama işine girişmiş.Burdan anladıgımız kadarıyla bayagı bi karın agrısı var demekki.Başkası üstünden rant saglama olayı :) Bunu yapan kişininde ne oldugunu biliyoruz içini rahat tut :)

Aludena ally da hangi playerdın da başlık altında darkieyi savunuyosun.Aynı şekilde oda seni savunmaya geçmiş :)

Bişey söylemek istiyorum wotlk başında (3.0) Darkmoon:Death trinketi kullanmak ban sebebiyken aynı trinketin eş değeri olan cata versiyonunu kullanmak neden ban sebebi değil.Death trinketi yüzünden ban yemiş biri olarak bunu söylüyorum(Ban sebebi olduğunuda ban yedikten sonra öğrendim).Ki bi süre sonra trinketin shadow damage vuran kısmı silinmişti sadece crit veriyodu trinket o zaman oynayanlar bilir.Şimdi o durumla bu durum aynımı diye kimse posta cevap vermesin:) 5k CIK nedir ki dimi yani hele crit vursa 10k CIK oluyo :) Extra damage vuran bi trinket nasıl diger trinketlerle bir oluyo orasını anlamış değilim :) Şimdi egri oturun ama düz konuşun :)

Ayrıca belirtmek istediğim husus bazı kişi/kişiler başlık altında poh poh lama işine girişmiş.Burdan anladıgımız kadarıyla bayagı bi karın agrısı var demekki.Başkası üstünden rant saglama olayı :) Bunu yapan kişininde ne oldugunu biliyoruz içini rahat tut :)

Aludena ally da hangi playerdın da başlık altında darkieyi savunuyosun.Aynı şekilde oda seni savunmaya geçmiş :)

Sana yapılan haksızlıkmış malesef wotlk başında yoktum tam bilmiyorum olayları. Ancak şunu biliyorum kendine yapılan haksızlığın başkasına da yapılmasını istemek etik bir davranış değil. Şu anda açıklanmış bir WT anayasası olmadığı için kararlar o anki psikolojik duruma bakıyor az çok.

Ayrıca Aludane konusunda biraz daha kibar olabilirdin sonuçta kişiliğe karaktere yapılmış bir yorum.

Horde olmasan bu yorumu yapar mıydın çok merak ediyorum.

Ben bu yorumu ally olduğum için yapmıyorum(ki uzun yıllar horde olarak oynadığım bir server burası) sadece verilen emeğin silinmesinin ne demek olduğunu ben de biliyorum.

• Author
iyide ben kötüye kullanmadım ki.Sadece farkına varmadıgım bir durumdu gmler çekti ve anlattı(combatta sanada en az 5 kişi dalarsa sende pek damage takip edemez hale gelirsin).359 level bir trinket olduğunu düşünürsen o leveldaki trinketler ortalama 2000 str procluyor.2000 strde sana düz damagelerde çok rahat şekilde 5k hatta çok daha fazla damage artışı sağlar.Crit olursada bu damage ciddi anlamda artar.Aynı şey oluyordan kastım budur.Üstünde sürekli açık kalan trinketlerin hepsi bozuktur.Sadece hurricane trinketi degil.Bu arada trinketleri denemeden darkmoon faire açılıyor ve benim banlanmam söz konusu oluyor.Yol yakınken banlayın derim.Zaten çok durmaya niyetim yok.

Edited by Darkie

gerçekten oyundan soğutuyorsunuz artık. Darkie'nin yayınladığı video ne ki yani.gururunuzu mu incitti anlamadım. oyun ya bu !? şu konuya değinen olmamış hiç. o trinket olmasa ne olurdu veya eşit koşullarda herkes Darkie'yle vs atsa ne olurdu? esas sorun ne gerçekten bunu yazarsanız sevineceğim. ben adamın o trinket için ne kadar uğraştığını biliyorum. buglı dediler silindi zaten. şimdi burda bladestorm'a disarm atıldığını bilmeyen arkadaşlarım kusura bakmayın ama yazdığınız yorumla sadece ortalığı karıştırıyorsunuz. Darkie neden banlanmıyor imasında bulunmuşsun. banlansa herkes huzura mı kavuşçak sorarım sana. horde tarafının sayısı azken banlatmadığım adamlar oldu sırf oyunun zevki kaçmasın diye. uçanlar mı ararsın invulnerable olanlar mı warriorla invisible olanlar mı. Darkie evet arkadaşım ama bu yazdığım yorumu arkadaşım diye yapmıyorum emin olun. sizin yaptığınız resmen saldırı hatta adamın kişiliğine yapılan saldırı. Darkie'nin dk'yla nası oynadığını da biliyorum şimdi warriorla nası oynadığını da biliyorum. 30 dan aşşağı kill almamış nerdeyse. 1 trinket mi etkiliyor bu kadar sorarım sana(size)?

bu yorumlar artık oyun içinde olmaktan çıkmış düşmanlığa varan yorumlar. sevmiyorsan sevmeyebilirsin ama oyun becerisinden dolayı bir insanın kişiliğine saldıramazsın!

gerçekten oyundan soğutuyorsunuz artık. Darkie'nin yayınladığı video ne ki yani.gururunuzu mu incitti anlamadım. oyun ya bu !? şu konuya değinen olmamış hiç. o trinket olmasa ne olurdu veya eşit koşullarda herkes Darkie'yle vs atsa ne olurdu? esas sorun ne gerçekten bunu yazarsanız sevineceğim. ben adamın o trinket için ne kadar uğraştığını biliyorum. buglı dediler silindi zaten. şimdi burda bladestorm'a disarm atıldığını bilmeyen arkadaşlarım kusura bakmayın ama yazdığınız yorumla sadece ortalığı karıştırıyorsunuz. Darkie neden banlanmıyor imasında bulunmuşsun. banlansa herkes huzura mı kavuşçak sorarım sana. horde tarafının sayısı azken banlatmadığım adamlar oldu sırf oyunun zevki kaçmasın diye. uçanlar mı ararsın invulnerable olanlar mı warriorla invisible olanlar mı. Darkie evet arkadaşım ama bu yazdığım yorumu arkadaşım diye yapmıyorum emin olun. sizin yaptığınız resmen saldırı hatta adamın kişiliğine yapılan saldırı. Darkie'nin dk'yla nası oynadığını da biliyorum şimdi warriorla nası oynadığını da biliyorum. 30 dan aşşağı kill almamış nerdeyse. 1 trinket mi etkiliyor bu kadar sorarım sana(size)?

bu yorumlar artık oyun içinde olmaktan çıkmış düşmanlığa varan yorumlar. sevmiyorsan sevmeyebilirsin ama oyun becerisinden dolayı bir insanın kişiliğine saldıramazsın!

Ya valla ne anladıgını anlamış değilim benim yazdıklarımdan :) Birincisi ben Darkie nin videosuna oyunculuga laf etmedim Önce bunu anlaki yazdıklarının ne kadar mantıksız oldugunu gör :) İkinci olarak acaba kimin yaptıgı kişiliğe saldırı oldu şimdi ? Sende Darkie nin arkasına saklanan şakşakçılardansın heralde heh şimdi sana saldırmış oldum sayabilirsin :)

Ya valla ne anladıgını anlamış değilim benim yazdıklarımdan :) Birincisi ben Darkie nin videosuna oyunculuga laf etmedim Önce bunu anlaki yazdıklarının ne kadar mantıksız oldugunu gör :) İkinci olarak acaba kimin yaptıgı kişiliğe saldırı oldu şimdi ? Sende Darkie nin arkasına saklanan şakşakçılardansın heralde heh şimdi sana saldırmış oldum sayabilirsin :)

ben de senin üzerinden arkandakilere laf attım. ben anladığımı anladım sen rahat ol. NİYETini anlamam yetti zaten. ben kimseyi savunmuyorum bu arada. Darkie'nin arkasına saklancak kadar ne güvensizim ne de korkağım. yazının üzerine sinen niyeti açık bir dille yazamamışsın o ayrı. böyle kaçak yazarak "ya valla ne anladığını anlamış değilim" demek de çok klasik kaçış cümleleri. okuduğunu anlayan, bilinçli bir insan benim Darkie'yi hangi hususta savunduğumu anlar.

aynı vidoeyu levis çekse

"%100 e yakın düzeyde açılan trinket değilde %50 gibi makul bi oranda proclayan bi trinket olsa oyunculuk daha ön plana çıkardı ama tebrikler güzel kesmişin bizi :) "

gibi bi yorum yapardım. çünkü oda bende trinketin silindiğini biliyo olurdum. darkie'yede aynı yorumu yaptım. pala çekse gene aynı yorumu yapardım. ne bu çamur atma sevdası :) adam çamura bulandı resmen :)

Edited by Finair

• Author
Aykut bi kere bug abuser damgası yedimi insan.Ne yapsa altında bug aranıyor.Wotlkda % 100 arp kastım diye ztn bug abuser damgası yedim.Burdada devam edio işte.Benim anladığım bu.Yanlışsa düzeltin.

Edited by Darkie

ben de senin üzerinden arkandakilere laf attım. ben anladığımı anladım sen rahat ol. NİYETini anlamam yetti zaten. ben kimseyi savunmuyorum bu arada. Darkie'nin arkasına saklancak kadar ne güvensizim ne de korkağım. yazının üzerine sinen niyeti açık bir dille yazamamışsın o ayrı. böyle kaçak yazarak "ya valla ne anladığını anlamış değilim" demek de çok klasik kaçış cümleleri. okuduğunu anlayan, bilinçli bir insan benim Darkie'yi hangi hususta savunduğumu anlar.

Hala aynı olayda diretiyosun anlamış oldugunu iddaa ediyosun :) Hala Darkie öyleydide böyleydi diyosun :) Benim bu başlıga yazdıgım ilk posta git bi daha oku.Bakalım darkieye gm munakaşası dışında herhangi bişey söylemişmiyim :)

aynı vidoeyu levis çekse

"%100 e yakın düzeyde açılan trinket değilde %50 gibi makul bi oranda proclayan bi trinket olsa oyunculuk daha ön plana çıkardı ama tebrikler güzel kesmişin bizi :) "

gibi bi yorum yapardım. çünkü oda bende trinketin silindiğini biliyo olurdum. darkie'yede aynı yorumu yaptım. pala çekse gene aynı yorumu yapardım. ne bu çamur atma sevdası :) adam çamura bulandı resmen :)

evet palanın hp si su gibi aktı gitti. oda warri oda warri. ikiside aynı serverde. biri human +1 trinketi var görünürde tek fark o...

alla alla...

pvp yaptılar 1vs1 ve hiç zevk almadık. tansu denklerinle pvp yap videoya çekte zevk alalım bare :(

hayır böle iyi oynadığında belli olmadı. zorlan az "vaybe %10 hp si kala kesti helal lan" diyelim :(

O yüzdenmi böyle bi yorum yazdın ? Bu neyin karın ağrısı aykut?

Edited by NeETe

• Author

Nuri bende diyorum ki sen banlandıysan benide banlasınlar.Gmlere sesleniyorum burdan.Banlayın beni.

Adam death trinketini kullanmış ve banlanmış(muhtemelen bilerek).Ben trinketi aldıgım gibi denemeden bgye atladım.Ama horde üstünde bg bitene kadar kullandım.Varsa banlık bi durum banlayın.

Edited by Darkie