Jump to content
  • Replies 202
  • Views 53.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

aynı vidoeyu levis çekse

"%100 e yakın düzeyde açılan trinket değilde %50 gibi makul bi oranda proclayan bi trinket olsa oyunculuk daha ön plana çıkardı ama tebrikler güzel kesmişin bizi :) "

gibi bi yorum yapardım. çünkü oda bende trinketin silindiğini biliyo olurdum. darkie'yede aynı yorumu yaptım. pala çekse gene aynı yorumu yapardım. ne bu çamur atma sevdası :) adam çamura bulandı resmen :)

O yüzdenmi böyle bi yorum yazdın ? Bu neyin karın ağrısı aykut?

Pala'dan bahsetmiyor ki 2. yorumda iyi oyuncu olarak Levise'den bahsediyor. Geçen Levise geldi sw önünde 4-5 kişiyi yakaladı duel atan cayır cayır kesti birer kere,hatta ben orada olan warrior arkadaşlara; beyler gidin kumda oynayın bakın adam oynuyor dedim. Keşke ss alsaymışım :) Pala'nın levise ya da darkie'nin yaptıklarını yapması muhtemel bile değil açıkcası.

Edited by Rokka

Nuri bende diyorum ki sen banlandıysan benide banlasınlar.Gmlere sesleniyorum burdan.Banlayın beni.Adam death trinketini kullanmış (muhtemelen bilerek).Ben trinketi aldım bgye atladım.Ama horde üstünde sonuna kadar kullandım.Varsa banlık bi durum banlayın.

Yesinler seni :D Muhtemelen bilerekmiş :) Güya trinketi alır almaz bg e atlamış eminim öyle olmuştur gibi bişey :D

karnım ağrıyor... beni de banlayın geçsin.

Edited by creo

imla hatası var evet haklısın neete. pala çekse değil çekebilse mi demeliydim?

ayrıca item olarak ench olarak meslek olarak ve tabiki oyunculuk olarak warrior classında pala şuanda darkie ye denk değil ve cidden güzel bi pvp değildi o video. wotlk zamanı olan pala ve darkie roq vs roq yapsa tadından yenmezdi ama bundan zevk alamadım ben kusura bakma.

valla tansu bugun cezası bandır. ne wotlkta ne burda banlanmadın :) bug yapanlar cezalandırılsın arkasındayız bunun :)

Yesinler seni :D Muhtemelen bilerekmiş :) Güya trinketi alır almaz bg e atlamış eminim öyle olmuştur gibi bişey :D

bilip bilmeden konuşma o trinketi yapmak için toplam hergün 2-3 saat (3-4 gün boyunca) uğraştı ve o trinket adamın üstünde 3 saat civarı durdu ve silindi.

• Author
Ne trinketmiş arkadaş.Baba benimde bir hurricane im olsa.Bizde niye yok diye sıraya giriceksiniz utanmasanız.Ne diyim size.4.2.0 da düzelirse üzerinde denerim.Deckim duruyor.

bilip bilmeden konuşma o trinketi yapmak için toplam hergün 2-3 saat (3-4 gün boyunca) uğraştı ve o trinket adamın üstünde 3 saat civarı durdu ve silindi.

Aykut sadece benim yazdıgımı okuma neye karşı yazdıgımıda oku böyle gereksiz çıkışlar yapmaktan kurtulursun :)

• Author
Aslında Palayla sen.Aykutla ben.2v2 bişeyler yapsak güzel olmaz mı.Movie için malzeme lazım.Hemde trinketsiz.Onun altında tartışalım bunları.
Buradan gmlere sesleniyorum daha fazla post girilmesin bu topik'e. ama video'nun izlenmesi için kalsın topik. Artık nasıl yapılıyor bilmiyorum bir yol bulun. :)
  • Author
Nomak sürekli bir sataşma var.Bence oyun oyunda kalsın.Orda dövüşelim yada ne biliyim yenelim yenilelim.Foruma yansıtmaları bana anlamsız geliyor.

bilmeden konuşmamanı tavsiye etmek kötü bişeymi? :) zaten tüm bu konu bilmediklerinizden kaynaklanıyor. kendin yaşadığın alakasız bi olayı sırf trinket ve ban etiketleri uyuşuyor diye buraya sokup

"ben-trinket-ban yedim darkie-trinket-ban yemeli"

şekline sokman birşeyleri bilmediğini kanıtlamıyomu?

Aslında Palayla sen.Aykutla ben.2v2 bişeyler yapsak güzel olmaz mı.Movie için malzeme lazım.Hemde trinketsiz.Onun altında tartışalım bunları.

ben hep söylüyorum bu oyunda ego tatmini son boyutlarda :D

• Author

ben hep söylüyorum bu oyunda ego tatmini son boyutlarda :D

Ona ego tatmini degilde Meydan okuma diyorlar.Sizin orda böyle diyorlarsa onu bilemem.

yok o meydan okumanın sonucundan emin o yüzden direk bizde oluşacağını düşündüğü sonucu söyledi :D :D

http://i52.tinypic.com/5z1u8m.jpg

Darkie 174566 dps yapmış ban yemesini istiyorum lütfen

sorma yolda hiç horde denk gelmedi :D malum 10/0

Aykutu mu dövdün dmg nerden geldi :D

• Author

Aykutu mu dövdün dmg nerden geldi :D

aynen hordesuzluktan birbirimize saldırdık :D

aynen hordesuzluktan birbirimize saldırdık :D

Bg'de duel atan ulvi :D

meydan okuma o.O...sen meydan okuduğun birisine malzeme lazım tarzından bişeyler mi söylüyorsun ? tabi sonrasında yaptığınız yorumlarda açık...