Posted August 11, 201113 yr http://www.youtube.com/watch?v=LT9ZbvJFesc RuN baba RuN http://www.dailymoti...ie-run-baba-run Edited August 23, 201113 yr by Darkie
August 21, 201113 yr meydan okuma o.O...sen meydan okuduğun birisine malzeme lazım tarzından bişeyler mi söylüyorsun ? tabi sonrasında yaptığınız yorumlarda açık...Meydan okuyan darkie ama ben kişisel olarak meydan okuduğum insanların meydan okumaya cevap vermelerini, şansa bırakmamak adına kızdırır gerekirse dalga geçerim. Şu anda da yapılan bu gibi görünüyor,ayrıca Guin ally mısın horde mu bilemedim ben sürekli taraf değiştiriyorsun sebebi nedir sorması ayıp?
August 21, 201113 yr Yahu ne meydan okuması Battleground'larda zaten oyunculuğunu konuşturan konuşturuyor. En azından Orgrimmar önüne horde char açıp inspect atmaya gelmiyoruz.
August 21, 201113 yr Author Meydan okuyan darkie ama ben kişisel olarak meydan okuduğum insanların meydan okumaya cevap vermelerini, şansa bırakmamak adına kızdırır gerekirse dalga geçerim. Şu anda da yapılan bu gibi görünüyor,ayrıca Guin ally mısın horde mu bilemedim ben sürekli taraf değiştiriyorsun sebebi nedir sorması ayıp?sebebi shadowdustun kankası olması sanırım.Onun gibi guinde bana saldırmak için bir açık arıyor :) Edited August 21, 201113 yr by Darkie
August 21, 201113 yr hahaha sürekli taraf değiştiriyorum çünküserver cataya geçmeden önce allyde guild kuralım dedik cellad ben shadowdust bemo mc de gelicekti(bemo geldi mustafa abi gelmedi)sonra dağıttık guildi.görkem 1-2 gün guildsiz takıldıktan sonra charları silip horde oldu bende volkanla takılıyoruz falan diye horde olmak istemedim(celladla lk döneminden beri takılıoruz beraber kasmıstık charları)sonra horde oldum volkan bi ara girmiyordu oyuna sıkıldım bnde horde ye geçtim.ve evet görkem benim kankam-kardeşim ...bide işin şu tarafı var isteyen istediği faction da oynar yargılamakta kimseye düşmez oynayan kişinin bileceği bişeyayrıca darkie bahsettiğin gibi senin açıklarını bulup ordan sana laf sokmaya falan çalışsaydım emin ol bütün postlarınla dalga geçerdim Edited August 21, 201113 yr by guin
August 21, 201113 yr Author Ben servera dönmeden önce ben gelirsem guilde alınmayacakmışım gibi komik şartlarında içinde olduğu sözleşmenizle bizim guilde girmeye çalışmısınız diye duydum ben.Sonrada horde olmuşsunuz falan.Ben yanlış duymuşum o zaman.Bir sorununuz var benle ama nedir onu çözemedim.Bu arada saldırmak dedim laf sokmak değil.Niyetin ortaya çıkıyor hemen. Edited August 21, 201113 yr by Darkie
August 21, 201113 yr hahaha sürekli taraf değiştiriyorum çünküserver cataya geçmeden önce allyde guild kuralım dedik cellad ben shadowdust bemo mc de gelicekti(bemo geldi mustafa abi gelmedi)sonra dağıttık guildi.görkem 1-2 gün guildsiz takıldıktan sonra charları silip horde oldu bende volkanla takılıyoruz falan diye horde olmak istemedim(celladla lk döneminden beri takılıoruz beraber kasmıstık charları)sonra horde oldum volkan bi ara girmiyordu oyuna sıkıldım bnde horde ye geçtim.ve evet görkem benim kankam-kardeşim ...ha bu arada asal daha önceki postlarından birinde görmüştüm birçok kez faction değiştirdiğini falan yazmıştın bunu söyleyen biri neden bu soruyu soruyor anlam veremedimbide işin şu tarafı var isteyen istediği faction da oynar yargılamakta kimseye düşmez oynayan kişinin bileceği bişeyayrıca darkie bahsettiğin gibi senin açıklarını bulup ordan sana laf sokmaya falan çalışsaydım emin ol bütün postlarınla dalga geçerdimasal?
August 21, 201113 yr pardon yanlıslık olmus :D avatarları benzettim bi an nicklere bakmadan yazdım Edited August 21, 201113 yr by guin
August 21, 201113 yr :D :D :D forumdayız saldırmaktan kastın ne olabilir ? bunları söyledik çünkü sana kanım ısınmadı sevmiyorum seni biz bunu söyledğimizde gelmiyeceğinde söylenmişti zaten...ben lk döneminde seni sevmediğim için vs.vs.vs. horde oldum(kaçmak çözüm mü hayır değil bunuda öğrenmiş olduk tabi) sürekli bi huzursuzluk yaratan tip imajı bıraktın bende.
August 21, 201113 yr hahaha sürekli taraf değiştiriyorum çünküserver cataya geçmeden önce allyde guild kuralım dedik cellad ben shadowdust bemo mc de gelicekti(bemo geldi mustafa abi gelmedi)sonra dağıttık guildi.görkem 1-2 gün guildsiz takıldıktan sonra charları silip horde oldu bende volkanla takılıyoruz falan diye horde olmak istemedim(celladla lk döneminden beri takılıoruz beraber kasmıstık charları)sonra horde oldum volkan bi ara girmiyordu oyuna sıkıldım bnde horde ye geçtim.ve evet görkem benim kankam-kardeşim ...bide işin şu tarafı var isteyen istediği faction da oynar yargılamakta kimseye düşmez oynayan kişinin bileceği bişeyayrıca darkie bahsettiğin gibi senin açıklarını bulup ordan sana laf sokmaya falan çalışsaydım emin ol bütün postlarınla dalga geçerdim o asal değil asal ben oluyorum :D evet çok kez taraf değiştirdim, fakat 4.5 yıl gibi bir sürede yaklaşık 5-6 kere değiştirmişimdir herseferindede bi taraf sayıca az olunca otarafa geçmişimdir hep :)
August 21, 201113 yr :D :D :D forumdayız saldırmaktan kastın ne olabilir ? bunları söyledik çünkü sana kanım ısınmadı sevmiyorum seni biz bunu söyledğimizde gelmiyeceğinde söylenmişti zaten...ben lk döneminde seni sevmediğim için vs.vs.vs. horde oldum(kaçmak çözüm mü hayır değil bunuda öğrenmiş olduk tabi) sürekli bi huzursuzluk yaratan tip imajı bıraktın bende. yani gerçekten bilmesek inanıcaz yani siz Destination guildindıyken hep beraber karar alıp geçtiniz bazı insanlarla darkie yüzünden geçmedin şimdi burda laf sokma çabasında olma bu 1. 2.cisi tansu nsl bi huzursuzlukta bulunabilir adam guild chatten yazmıyo bile sadece vent kullanıyo senin tansuyla ne gibi bi derdin olabilirki onu tanıdınmı ilk önce onu soruyorum vente geldinmi yada? ilk önce hordemusun alliance mısın ona karar ver. MULTIPLE PERSONALITY.
August 21, 201113 yr ya evet kusra bakmayın dalgınlık oldu :Dbana diyene bak justice kurulmadan önce char kasıyordu hjalde horde olarak :D :D :D :Dben bglerde ve forumda gördüğümü söylüyorum zamanında ben pvp yapmıyorken bikaç defa girdiğimde laf olmuştu pvp itemsız neden giriliyor falan diye
August 21, 201113 yr Bglerde ve forumda görünen oki darkie birilerin canını öyle böyle yakmış, ve horde arkadaşlar bunu yediremeyip bug , trinket vb bahanelerle örtbas etmeye çalışmış, sonuç: darkie ezmiş horde ağlamış tamam yeter uzatmayın.
August 21, 201113 yr Author :D :D :D forumdayız saldırmaktan kastın ne olabilir ? bunları söyledik çünkü sana kanım ısınmadı sevmiyorum seni biz bunu söyledğimizde gelmiyeceğinde söylenmişti zaten...ben lk döneminde seni sevmediğim için vs.vs.vs. horde oldum(kaçmak çözüm mü hayır değil bunuda öğrenmiş olduk tabi) sürekli bi huzursuzluk yaratan tip imajı bıraktın bende.bu arada yorumların için çok teşekkürler.He şöyle olun ya açık açık söyleyin.Böyle içinizde tutmayın.Neden gittiniginizi bilelim.Bu arada çıkma nedeniniz olan item yada itemleri üstünde denedigim hordelarda beni sevmez(Priority var huzur var).Sevmeyin zaten ya :D böylesi daha güzel. Edited August 21, 201113 yr by Darkie
August 21, 201113 yr Battlegrounda orda burda yine rahatsız ederim.Benden kurtuluş yok -_-dalaran altı filan duel atanlara dalarsın ama duel bitince, orgrimarada gel devam et bunlara rog charın varsa
August 21, 201113 yr ya evet kusra bakmayın dalgınlık oldu :Dbana diyene bak justice kurulmadan önce char kasıyordu hjalde horde olarak :D :D :D :Dben bglerde ve forumda gördüğümü söylüyorum zamanında ben pvp yapmıyorken bikaç defa girdiğimde laf olmuştu pvp itemsız neden giriliyor falan diye evet horde char kastık ama serkan abiler tekrar toplayınca geri döndük en azından sizin gibi ortada bırakmıyoruz insanları hadi öptüm canım
August 21, 201113 yr Author dalaran altı filan duel atanlara dalarsın ama duel bitince, orgrimarada gel devam et bunlara rog charın varsabunu yaptığımı gören bir horde olmuş mu ? duel sonu daldığımı falan ? Edited August 21, 201113 yr by Darkie
August 21, 201113 yr bunu yaptığımı gören bir horde olmuş mu ? duel sonu daldığımı falan ? onu ben yapıyom tansu ,D:D::D
August 21, 201113 yr Bglerde ve forumda görünen oki darkie birilerin canını öyle böyle yakmış, ve horde arkadaşlar bunu yediremeyip bug , trinket vb bahanelerle örtbas etmeye çalışmış, sonuç: darkie ezmiş horde ağlamış tamam yeter uzatmayın.http://www.wturk.com/topic/68015-post-kasma-makinasi/ seni şöyle alalım ;)
August 21, 201113 yr Author valla biz burda iyiydik.Sen biraz post kasma çabasındasın sanırım onu anladık biz :D bir konuya 2 3 kere post kasma makinası linki atarak baya iyi post kasılır tabi mantıklı. Edited August 21, 201113 yr by Darkie
August 21, 201113 yr bunu yaptığımı gören bir horde olmuş mu ? duel sonu daldığımı falan ?ben...belki başkalarıda vardır gören
August 21, 201113 yr Author sen zaten diğer insanların bende göremediği şeyleri görmüş bir kişisin.Senin görmen çok normal.He bu arada sen arada kalmış bişeysin.Sana horde diyemem.Horde varmı horde ?
August 21, 201113 yr Guin senin gibi forumdan account alıp gereksiz başlıklara saçma sapan yorumlar yapmıyorum ondandır post sayımın az olması. az konuşur öz konuşurum. bg'lerdeki durumlarınızı biliyoruz artık anlaşmalı bg felan yapalım sizde kazanın ;)
August 21, 201113 yr sen zaten diğer insanların bende göremediği şeyleri görmüş bir kişisin.Senin görmen çok normal.He bu arada sen arada kalmış bişeysin.Sana horde diyemem.Horde varmı horde ?wowu bu kadar benimseme hayatta daha önemli şeyler var ara bulursun sende ;)Guin senin gibi forumdan account alıp gereksiz başlıklara saçma sapan yorumlar yapmıyorum ondandır post sayımın az olması. az konuşur öz konuşurum. bg'lerdeki durumlarınızı biliyoruz artık anlaşmalı bg felan yapalım sizde kazanın ;)post sayının az olduğu için vermedim o linki gereksiz ortamı dahada gericek olaya başkalarını katıcak yorum yaptığın içindi.
http://www.youtube.com/watch?v=LT9ZbvJFesc
RuN baba RuN http://www.dailymoti...ie-run-baba-run
Edited by Darkie