Posted August 11, 201113 yr http://www.youtube.com/watch?v=LT9ZbvJFesc RuN baba RuN http://www.dailymoti...ie-run-baba-run Edited August 23, 201113 yr by Darkie
August 21, 201113 yr Gereksiz ortamdan bahsediyorsun yarım saattir birilerine laf sokma çabasındasın. bumu gerdiğim şey senin söylediklerin yanında ;)
August 21, 201113 yr Author dalaran altı filan duel atanlara dalarsın ama duel bitince, orgrimarada gel devam et bunlara rog charın varsaşu yorumu yazıpta bana oyunu bu kadar benimseme diyen birine daha fazla cevap verecek değilim.Hem bunu yapsamda yapmasamda bu seni ilgilendiren birşey degil.Post kasıosanda kendi linkledigin konuda devam et.Huzursuzluk yarattığını düşündüğün biriyle daha fazla konuşmanı gerektiren hiçbirşey yok bu konuda. Edited August 21, 201113 yr by Darkie
August 21, 201113 yr after sen önce kendi yazdıklarını oku sonra benimkileri oku kim nerede hakaret ediyormuş bi gör benimkinide gösterdarkie sende bidaha oku benimseme yok orada (onu yazdım çünkü nerdeyse 10 duelin 5-6 tanesinde başıma gelen bişeydi biryere kadar zevk almaya geldiğin serverda sinir küpü olup çıkıyorsun ve sürekli tekrar ediyor bu,sinir bozucak bişey)
August 21, 201113 yr Author Yapmadığım şeyleri yapıyormuşum gibi göstererek oyunu ne kadar benimsdediğin ortaya çıkıyor.Sen bugun bana saldırmaya niyetlenmişsin belli.Uzatmazsan iyi olur seninle konuşacak başka birşeyim yok.
August 21, 201113 yr adam daha ucundan göstermiş kavga çıkmış hepsini koysa soykırım olcaktı galiba eline sağlık olmuş video serkan abiye selam bu arada :D
August 21, 201113 yr Author sağol aleyküm selam :) zaten bende trailera movie gibi davranmalarını anlamadım :D 1dklık bişey bu ya altı üstü.
August 21, 201113 yr Ben servera dönmeden önce ben gelirsem guilde alınmayacakmışım gibi komik şartlarında içinde olduğu sözleşmenizle bizim guilde girmeye çalışmısınız diye duydum ben.Sonrada horde olmuşsunuz falan.Ben yanlış duymuşum o zaman.Bir sorununuz var benle ama nedir onu çözemedim.Bu arada saldırmak dedim laf sokmak değil.Niyetin ortaya çıkıyor hemen.Guilde girmeye çalışmak?Allyda birlik olsun,eski olayları unutalım,egoları bir kenara bırakalım diye konuşanlardan olayın tamamını anlatmalarını tavsiye ederim.Ben volkanla,berkan sayesinde ally char açtım.Volkanın horde oynayamıyorum,ally char açalım ısrarını kıramadığımız için açtık o charları.Sonra 3 kişi baymaya başladı.Volkanda horde olamıyordu.Eh rjalkla da arası iyiydi "sizin" dediğin o guilde geçti bende ordaki charlarımı silip hali hazırda olanlara geçtim.Sizi ilgilendirmeyeceği halde açıklama gereği hissettim bunları.Tansu senide çağlarıda bizim geçiş dönemimizde yapmış olduğunuz pislikler ve yine ozamanda vent üzerinden kendi aranızda bize etmiş olduğunuz küfürler nedeniyle sevmem.Ama şuna inan ki sen burda yokken başka konuşanlar,şimdi sen burda olduğunda daha başka konuşuyorlar. Edited August 21, 201113 yr by Shadowdust
August 21, 201113 yr Guilde girmeye çalışmak?Allyda birlik olsun,eski olayları unutalım,egoları bir kenara bırakalım diye konuşanlardan olayın tamamını anlatmalarını tavsiye ederim.Ben volkanla,berkan sayesinde ally char açtım.Volkanın horde oynayamıyorum,ally char açalım ısrarını kıramadığımız için açtık o charları.Sonra 3 kişi baymaya başladı.Volkanda horde olamıyordu.Eh rjalkla da arası iyiydi "sizin" dediğin o guilde geçti bende ordaki charlarımı silip hali hazırda olanlara geçtim.Sizi ilgilendirmeyeceği halde açıklama gereği hissettim bunları.Tansu senide çağlarıda bizim geçiş dönemimizde yapmış olduğunuz pislikler ve yine ozamanda vent üzerinden kendi aranızda bize etmiş olduğunuz küfürler nedeniyle sevmem.Ama şuna inan ki sen burda yokken başka konuşanlar,şimdi sen burda olduğunda daha başka konuşuyorlar.+++++++++++
August 21, 201113 yr Author Guild ismi degişecekmişte yok efendim öyleymiş böyleymiş.Ben duydum bunları.Şimdi foruma gelipte başka başka konuşmaya gerek yok.Tükürdüğünü yalamayada gerek yok.Bu ortama bidaha giremeyecegini ztn biliyorsun.Şakşakçın ve seninle konuşacak başka birşeyim yok.
August 21, 201113 yr Guild ismi degişecekmişte yok efendim öyleymiş böyleymiş.Ben duydum bunları.Şimdi foruma gelipte başka başka konuşmaya gerek yok.Tükürdüğünü yalamayada gerek yok.Bu ortama bidaha giremeyecegini ztn biliyorsun.Şakşakçın ve seninle konuşacak başka birşeyim yok.Kimin ne olduğu belli.Sen anca kendini kandırırsın böyle.Sanki ortama girmek isteyen vardı zorla hatır için getirildiğim bir yerde.Konuşsanda dinleyen yok takıl kafana göre bb. Edited August 21, 201113 yr by Shadowdust
August 21, 201113 yr Author Kendimi kandırırım ? Girmek istemedigin bi ortam için benim arkamdan kuyu kazmaya çalışmak herşeyi açıklıyor.Benimle konuşacak birşeyin yoksa adımı ağzına alma o zaman , yorumlarıma salça olma.Kankalarında saldıracak başka birini bul. Edited August 21, 201113 yr by Darkie
August 21, 201113 yr He he sen öyle devam et.Kuyu falan takıl öyle kendi düşüncelerinle.Daha fazlada uzatma çabalarına girme.
August 21, 201113 yr saçmalama ya şakşakçılar kendini belli ediyor zaten...arkadan kuyu kazmak mı ? sen o sırada serverda bile değildin ki gelmiyeceğin söyleniyordu bize daha kaç defa söylemek lazım bir şeyyi idrak edebilmen için bilmiyorum...herşeyide teker kter yazmaya gerek yok biz geçtiğimizde allyde adamda yoktu hatta guıldi birlik olsun diye dağıttık senin geldiğini görünce görkem horde oldu bikaç içinde bende zaten volkan var diye justice a geçmiştim...hala söylüyorum bu kadar ciddiye alma bu oyunu oyun için kim kimin kuyusunu kazar biraz mantıklı düşün.bir daha da benim hakkımda ileri geri konuşma kaldıramayacağın yükün altına girme
August 21, 201113 yr Author Yahu benim olduğum ortamda sizin gibi item meraklısı insanlara yer yok zaten.Daha fazla uzatmayın.Konuyuda saptırmayın.insanlar video izlemek için giriyor bu konuya , sizin gibi geresizleride saldırmak için giriyor.Daha fazla cevap yazacak degilim. Edited August 21, 201113 yr by Darkie
August 21, 201113 yr Ben darrkman. Her serverda 1.ciliğimiz olmuştur rahat olun siz geniş takılın, bizde oyunu sonradan öğrenmedik 5 yıldır takılıyoruz siz daha dünkü yetmelersiniz, Woltk'da arena 1.ciliği bizdeydi Cataclysmdede bizde olacak. İstiyen varsa Gurbashi arenada 2v2 düzenleyebiliriz kimin en iyi olduğu orada çıkar ortaya. zaten sizin ezik olduğunuz kralınızdan belli gelip 2 kişi kesip elimizi sallıya sallıya çekip gidiyoruz. Forumdan ağlamanın anlamı yok zaten oyunda ağlıyonuz. Forumda ağlıyıcağınıza gelin az bgde kapışalım BG girmeye korkuyorsunuz. 10 wsg olsa 1 tanesini alırsınız oda bizim oyunculara belki ama belki diyorum dc verdirirseniz.
August 21, 201113 yr Author aynen pvpdede görelim sizi hiç göremiyoruz.Hangi itemi düşürmek bu kadar uzun sürüyor.5 manler açık bide sadece.Pistlerde görelim biraz sizi.Arena açık olsada rating kassak kadir.Böyle olmuyor :D
August 21, 201113 yr Aynen öyle tansucum bunlar dünkü coçuk , sabahın 5 6 sında rate kasmaya çalışan aciz insanlar kimin en iyisi olduğunu biz biliyoruz gönlümüz rahat. gidin süper mario oynayın
August 21, 201113 yr Author süper marioda oynaması zor bir oyundur.Bunlar ilk bölümde hakları bitirir :D
August 21, 201113 yr Author Trinketsiz yaptığım damage.Umarım videolardaki trinketlere bahane bulmayı bu ssden sonra bırakısın Pala.http://i55.tinypic.com/261okzd.jpg
August 21, 201113 yr O değilde darrkman'ın yaptığı heal ne lan öyle. Kadir kardeşim senin tabirinle- Milyar heyall attım milyar :D
August 21, 201113 yr Trinketsiz yaptığım damage.Umarım videolardaki trinketlere bahane bulmayı bu ssden sonra bırakısın Pala.http://i55.tinypic.com/261okzd.jpgıyyhh o lephayı silseydin ordan :D
August 21, 201113 yr ben diyorum zaten siz ayrı bi classınız artık imbalık falan hikaye bizde siz kesin bizi eğlenin diye oyundayız..ben oyundayken bizimkiler yenildikleri halde giriyorlardı neyin ağlamasından bahsediyorsun ki sen...bizim gibi item meraklısı mı o.O darkie senin bi trinket için ne kadar ağladığını da biliyorum raidde ss olsaydıda koysaydım acaba sen ne zaman gördün benim item meraklılığımı ? sabahın 5-6 sında rate kasmak mı ben toplasan 15 mac yapmısımdır su serverda yaklasık 1.5 senedir elınde bi ss varsa koy burayada görelim öyle işkembeden atıp tutmakla olmuyor bu işler.görkem desen oda öyle fazla arenaya girmiyor(benden daha fazla girmiştir yinede)cevap vericekseniz 10 defa falan düşünün öyle cevap verin ;)
http://www.youtube.com/watch?v=LT9ZbvJFesc
RuN baba RuN http://www.dailymoti...ie-run-baba-run
Edited by Darkie