Posted August 11, 201113 yr http://www.youtube.com/watch?v=LT9ZbvJFesc RuN baba RuN http://www.dailymoti...ie-run-baba-run Edited August 23, 201113 yr by Darkie
August 21, 201113 yr Author sana yazacak cevabım yok.Yine hayal dünyandaki bişeylerle , keşke ss olsaydılarla gelmişsiz buraya.Bizi bilen biliyor.Daha fazla seninle konuşmak istemiyorum. ki açıklama olsun diye belirteyim bir trinketimi dont cry for the HORDE zamanında birinide turgayın kazanmasına rağmen bana paslamasıyla almıştım.sen hiç bizim ortamımızda olmadın ki nereden bileceksin bunları ? cevap yazmazsan sevinirim.Konu amacından sapıyor. Edited August 21, 201113 yr by Darkie
August 22, 201113 yr saçmalama ya şakşakçılar kendini belli ediyor zaten...arkadan kuyu kazmak mı ? sen o sırada serverda bile değildin ki gelmiyeceğin söyleniyordu bize daha kaç defa söylemek lazım bir şeyyi idrak edebilmen için bilmiyorum...herşeyide teker kter yazmaya gerek yok biz geçtiğimizde allyde adamda yoktu hatta guıldi birlik olsun diye dağıttık senin geldiğini görünce görkem horde oldu bikaç içinde bende zaten volkan var diye justice a geçmiştim...hala söylüyorum bu kadar ciddiye alma bu oyunu oyun için kim kimin kuyusunu kazar biraz mantıklı düşün.bir daha da benim hakkımda ileri geri konuşma kaldıramayacağın yükün altına girme Şakşaklanacak birşeyler var ki şakşaklıyoruz. Sizde şakşaklanabilir şeyler yapın sizi de şakşaklayalım. Tabi bütün mesele şakşak ise.. Rokka(uyku sersemi asalın pc den yazınca böyle oldu :D) Edited August 22, 201113 yr by NightMare
August 22, 201113 yr Şakşaklanacak birşeyler var ki şakşaklıyoruz. Sizde şakşaklanabilir şeyler yapın sizi de şakşaklayalım. Tabi bütün mesele şakşak ise.. Rokka(uyku sersemi asalın pc den yazınca böyle oldu :D)şakşakcçılıktan anladığın buysa istediği şakşakla devam et
August 22, 201113 yr şakşakcçılıktan anladığın buysa istediği şakşakla devam etŞakşakçılıktan ne anladığımı yazmadım ki sen şakşakçılıktan ne anladığımı bilesin de şakşakçılıkla ilgili yorum yapasın. Şakşakcılar,şakşaklayanlar ithamında bulunan sensin biz de kabullendik şakşakı böyle şakşaklıyoruz. Şakşakçılıktan sen ne anladığını söyle biz de ona göre şakşaklayalım beğenirsek açılımını seni de şakşaklayalım. edit: hala Rokka Edited August 22, 201113 yr by NightMare
August 22, 201113 yr Şakşakçılıktan ne anladığımı yazmadım ki sen şakşakçılıktan ne anladığımı bilesin de şakşakçılıkla ilgili yorum yapasın. Şakşakcılar,şakşaklayanlar ithamında bulunan sensin biz de kabullendik şakşakı böyle şakşaklıyoruz. Şakşakçılıktan sen ne anladığını söyle biz de ona göre şakşaklayalım beğenirsek açılımını seni de şakşaklayalım. bu yorumu şakşaklarım ben :D şakşaklanası hareketler şakşaklanır guin. şakşaklamayı öğrenmelisin bence. ama üzülme elbet günün birinde şakşaklanan sen olursun :)
August 22, 201113 yr Şakşakçılıktan ne anladığımı yazmadım ki sen şakşakçılıktan ne anladığımı bilesin de şakşakçılıkla ilgili yorum yapasın. Şakşakcılar,şakşaklayanlar ithamında bulunan sensin biz de kabullendik şakşakı böyle şakşaklıyoruz. Şakşakçılıktan sen ne anladığını söyle biz de ona göre şakşaklayalım beğenirsek açılımını seni de şakşaklayalım. edit: hala Rokkadarkie yalakalık anlamında kullandı sonradan çarpıtıldı laf...gerçi hala çarpıtılıyor...bunda anlamıyacak bişeyde yok. bu yorumu şakşaklarım ben :D şakşaklanası hareketler şakşaklanır guin. şakşaklamayı öğrenmelisin bence. ama üzülme elbet günün birinde şakşaklanan sen olursun :)beni tanımıyorsun.
August 22, 201113 yr Author sorunda o zaten seni kimse tanımıyor.Asıl sorun tanımadığımız birinin bizi burda eleştirmesi yapılmamış şeyleri yapmışız gibi göstermesi.Yani kısacası çamur atmak için bu konuya yorum yazmaya devam eden zihniyetteki kişilerden birisin. Edited August 22, 201113 yr by Darkie
August 22, 201113 yr ben nie yokum :/ onu bırak da honor gained niye en fazla ben de çözemedim :SŞakşakçılıktan ne anladığımı yazmadım ki sen şakşakçılıktan ne anladığımı bilesin de şakşakçılıkla ilgili yorum yapasın. Şakşakcılar,şakşaklayanlar ithamında bulunan sensin biz de kabullendik şakşakı böyle şakşaklıyoruz. Şakşakçılıktan sen ne anladığını söyle biz de ona göre şakşaklayalım beğenirsek açılımını seni de şakşaklayalım. edit: hala Rokka daimi şakşakçınım. bu işi iyi yapıyormuşum öyle diyorlar :D
August 22, 201113 yr hee tamam ya herkez yalancı sen doğruyu söylüyorsun bu arada ben seni charı kasmaya başladığından beri tanıyorum(rog charından bahsediyorum+leveling kısmı değil 5 man vs.vs.vs) neyse bu kadar yeter adamı oyundan soğutuyorsunuz allyden soğudum oyundanda soğumak istemiyorum.bu da bu konuya son yorumum sende daha fazla saçmalama diğerleride öyle ;)
August 22, 201113 yr Author işte sorun şu ki ben seni tanımıyorum.Ben seni tanımıyorken sen beni nasıl tanıyorsun orasını çözemedim.Pvpden anlamayan birinin konuda pvpden bahseden kişilere seni şöyle alalım diyip ( 2 3 kere ) post kasma makinası linki yollaması güzel bir post kasma tekniği orasını anladık.Ama pvpden anlamayıpta PVP üzerine yapılmış bir trailer konusuna gelipte çamur atmak nedendir onu çözemedim.Seninle konuşmak isteyen bir kişi dahi olmamasına rağmen hala yorum yazmak neden ?Oyunda yaptığı 5 manlerle sınırlı olan bir kişisin ve PVP trailer konusuna konu sahibinden sonra en çok yorumu yazan kişisin.Tebrikler Edited August 22, 201113 yr by Darkie
August 22, 201113 yr gözde topic burası dediler, herkes yazıyor dediler geldim :) selamın kavlen.. Konu neydi?
August 22, 201113 yr Abi LoL oynuyorsanız banada ulaşın ^^ bizde oynuyoruz yahu :)Ohoo oynayalım yav oynanmaz mı lol :D
August 22, 201113 yr Bro haberleşelim. gerçi ben oynamıyorum (Yagız (fatalfighter) Can (ray)) yaklasık 6 gündür bizim eve "kapak" attılar. 6 aksamdır kac kapak attık unuttum :P Yagız oynayacak. haberleşelim.
http://www.youtube.com/watch?v=LT9ZbvJFesc
RuN baba RuN http://www.dailymoti...ie-run-baba-run
Edited by Darkie