Jump to content
Posted
Benimde buraya veda topic"i açacağim hiç aklıma gelmezdi ama benimde vaktım geldi geldi arkadaşlar Wt ailesini ne yazıkkı bırakmak zorundayım şimdi çoğunuz diyorsunuz wow bırakılmaz ara verilir ama bu seferki hiç olmadiği kadar kesin bir karardır.Bügüne kadar çok eğlendim bu serverda fakat her güzel şey gibi buda bitmek zorunda. benimle muhabbetini paylaşmiş bir şekilde merhabalaştığım dglerde acımasızca savaştiğimiz tüm ally / horde akadaşlarim hepiniz hakkınızı helal edin.The sword of juctice guildinin gmasteri Tituspullo [serkan abi ] ve diğer tüm sakınleri sizleride çok özleyeceğim hepinize mutlu huzurlu iyi oyunlar..

Featured Replies

Kendine iyi bak yolun açık olsun. Hoşca kal.
Mehmetim özletmeyiz kendimizi merak etme:) msn i var, face i var, telefonu var, hayat bu oyundan ibaret değil, en güzeli senin yaptığın, ama ayrılık gibi düşünmeyelim sosyal hayatımızda var :). Sevdiğim bir arkadaşımla aynı ortamda bulunma şansım azaldığı için üzgünüm ama çok zaman alan ve hep kendinden birşeyler vermene sebep olan bu oyunu bırakmak (tamamen) onun adına sevimemide sağlıyor. Bu davranışı hepimizin örnek alması dileğiyle, kendine iyi bak.
valla hepimizin bir gün vereceği doğru(bence) kararı verdin mehmet abim. her ne kadar arada tartışsak da napalım seviyorum seni mehmet abimsin sonuçta :D özleyeceğiz seni :) kendine iyi bak...

Bana attığın fırcaları özlicem abii :(

Üveeeeeeeeeeeeeeeeee :angry:

hiç konuşma fırsatı bulamadığım fakat kapışırken epey eğlendiğim oyunculardan biriydin. kendine iyi bak, hayatında başarılar
kral allaha emanet ol.(Adamın şimdi sosyal hayatı düzene giricek) :D