Jump to content
Posted

selam öncelikle

dün nohutlupilavın açtığı konuda bir DK ona 70 k civarında bi damage vurmuş ama o SS de nohutlupilav arkadaşımızın targetinde sırf Apeiron olduğu için direk onu banlayan gm'i gerçekten kutluyorum orda koskoca combat log'u nasıl görmüyor... devam edin böyle özensiz olmaya herkesi banlıyorsunuz beni banladınız hayalperesti banladınız(eski bi suçundan 2. defa) simdide apeiron u gerçekten devam edin bu şekilde..

gerçekten yakında bunu bile bulamayacağız.

http://b1108.hizliresim.com/11/8/18/12420.jpg

• Replies 71
  • Views 24.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

abowww :SS

Serverin durumu gerçekten çok kötü online sayısı acayip azaldı bizim guildde 15 online gözükürken ortalama 5 onlineye düştü hordeler de acayip az

Hahah. Hangi gamemaster yapmış bunu ? :D:D Şu an gülüyorum. ama dalgınlığına gelmiş olabilir. Doğaldır, düzeltilebilecek bir durum.
  • Author

Hahah. Hangi gamemaster yapmış bunu ? :D:D Şu an gülüyorum. ama dalgınlığına gelmiş olabilir. Doğaldır, düzeltilebilecek bir durum.

doğaldır tamamda bu başımıza gelen kaçıncı ban vakası gereksizce gelen 4 oldu sanırım insanı soğutuyolar gerçekten bu nedir ya

• Author

abowww :SS

Serverin durumu gerçekten çok kötü online sayısı acayip azaldı bizim guildde 15 online gözükürken ortalama 5 onlineye düştü hordeler de acayip az

aynen 24 online ın 18 i alliance zaten :D non serviam toplu bırakmış oyunu sanırım biz öyle duyduk

Saat 2 de girdim baktım 1 online. Oda benim :rolleyes: ^_^ ;)
sadece gülüyorum ya sonra gmlere bişi denince kızıyorlar...yazık olmuş umarım düzeltilir en yakın zamanda

aynen 24 online ın 18 i alliance zaten :D non serviam toplu bırakmış oyunu sanırım biz öyle duyduk

yok bırakmadık bekleyişteyiz :)

Yok cidden Gm ayıp etmiş. Combat loga bakılır, yeterli kanıt yoksa kişi bırakılır. Öyle gelip de bu adam bana bug ile vurdu bunu banlayın olmaz bana göre.....
  • Author

yok bırakmadık bekleyişteyiz :)

iyi o zaman yaa gerçekten hordelara sinir oluyodum bazende gerçekten siz olmadan bi hiçmişiz hahaha :D

• Author

Yok cidden Gm ayıp etmiş. Combat loga bakılır, yeterli kanıt yoksa kişi bırakılır. Öyle gelip de bu adam bana bug ile vurdu bunu banlayın olmaz bana göre.....

combat logda damage i vuran northerner die bi Death Knight ama targetta tıklı oldugu için banlanan apeiron . :S

4. Yanlış ban mı ? Hmm.. E yuh o zaman..

combat logda damage i vuran northerner die bi Death Knight ama targetta tıklı oldugu için banlanan apeiron . :S

ne bahtsızım :D

Komik yav :D Gm'lere de üzüldüm şimdi adamlar bundan sonra ne yapsa batıcak millete :D
  • Author
ve işin komiği northenier banlanmamış yani bugı yapan hahahah :D gülüyoruz sadece :D
  • Author

koyduğun ssdekilerde banlanmasın :P

hahahahahahahahahahahaha D:DDD

Non serviam ile bilgiyi kim vermiş bilmiyorum ama bırakmak gibi bir durum söz konusu değildir. Server buglardan büyük ölçüde kurtulduğunda devam etmeyi düşünüyorum. Şimdilik sadece beklemedeyim. Çoğu kişinin bir bugdan faydalanarak reputation kastığı yerde benim kasamam gibi rahatsız edici durumlar mevcut.

Hayalperest banına gelince ne özensiz ne de boşunaydı. Server tarihinde atılan banlardan en yerinde olan budur bence.

• Author

Non serviam ile bilgiyi kim vermiş bilmiyorum ama bırakmak gibi bir durum söz konusu değildir. Server buglardan büyük ölçüde kurtulduğunda devam etmeyi düşünüyorum. Şimdilik sadece beklemedeyim. Çoğu kişinin bir bugdan faydalanarak reputation kastığı yerde benim kasamam gibi rahatsız edici durumlar mevcut.

Hayalperest banına gelince ne özensiz ne de boşunaydı. Server tarihinde atılan banlardan en yerinde olan budur bence.

hayalperest 1 kere banlandı wotlk de catada niye 2. ye banlanıo eskiden islediği bi suçtan öncesinde ceza almasına rağmen ayrıca utgarde açıkken sende repu kastın onur biliyorum simdi iyilik meleği olmayın player yok diye gittiniz pvp yok diye gittiniz bunu hrkes biliyo.

evet gittim rep kasılma durumunu gördüm ve çıktım. isteyene vereyim hesabı girsin baksın herhangi birine exalted olmuş muyum? ha ayrıca üstümde tabard olup olmadığını ve mob kesip kesmediğimi bilmeden yaptığın yorumun da ne kadar yanlış olduğunu gör umarım. benzer olay buglı mage talentinda da oldu. invocation bende de seçiliydi. buglı olduğunu yazdım ve 2 talentimdan da kaldırdım. ( belki serverda kullanmayan tek mage bendim)

hayalperest'in banı sınırsızdı zaten. 1. 2. ne demek? genel af çıktı da haberimiz mi olmadı?

Yanlış anlama ancak bir süre sonra gelip herkes reputation kastı silinsin derseniz bu sözü hatırlatırım ben size. Yusuf dahil silinmeyecek kasabilirsiniz dediğine göre ben kasarım şahsen sonuçta olması gereken yerler kapalı.

Ayrıca birçok kişinin aksine hayalperest banında sana katılıyorum bulunduğu her ortamda huzur bozan bir kişilik.

Edited by Rokka

ben silinsin demedim asla. isteyen kassın kimseye lafım olmaz. ben sadece bug kullanmayı istemediğim için yapmıyorum. kişisel tercihim. bu nedenle bugların düzelmesini istiyorum zaten. ben de rep kasmaya başlayabileyim diye.
Charın banlanması yazık olmuş.O anda sadece son targetımdın.Gerekli açıklamayı kendi konumda yaptım umarım açarlar tekrar charını ama gerçekten çok dikkatsizce bi ban olmuş.GM arkadaşımızın bi anlık dikkatsizliğine gelmiş insanlık halidir olur böyle şeyler.

ben silinsin demedim asla. isteyen kassın kimseye lafım olmaz. ben sadece bug kullanmayı istemediğim için yapmıyorum. kişisel tercihim. bu nedenle bugların düzelmesini istiyorum zaten. ben de rep kasmaya başlayabileyim diye.

sen istemesen de bug kullanıyorsun merak etme belki bilmediğin belki ... :) this is wt

warrimi istiiiyorum geri verin :(

sen istemesen de bug kullanıyorsun merak etme belki bilmediğin belki ... :) this is wt

elimden geldiği kadar kaçınıyorum en azından. içim rahat

Guest
This topic is now closed to further replies.