Jump to content
Posted

selam öncelikle

dün nohutlupilavın açtığı konuda bir DK ona 70 k civarında bi damage vurmuş ama o SS de nohutlupilav arkadaşımızın targetinde sırf Apeiron olduğu için direk onu banlayan gm'i gerçekten kutluyorum orda koskoca combat log'u nasıl görmüyor... devam edin böyle özensiz olmaya herkesi banlıyorsunuz beni banladınız hayalperesti banladınız(eski bi suçundan 2. defa) simdide apeiron u gerçekten devam edin bu şekilde..

gerçekten yakında bunu bile bulamayacağız.

http://b1108.hizliresim.com/11/8/18/12420.jpg

• Replies 71
  • Views 24.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

warrimi istiiiyorum geri verin :(

Elwing yeter sana bosver ;)

Elwing yeter sana bosver ;)

/rude der geçerim :F

Northerner charıyla oynayan sevdiğim bir abimdir.Ismini söylemedim çünkü isim deşifre etme suçundan 1 hafta ban yemek istemiyorum.Erkek ama olsun deşifre etmeyelim.

Konuya gelecek olursak bu serverda bir kişi tahminimce classının bozukluğu yüzünden oluşan bu sorun yüzünden neden bu şekilde olduğu sorulmadan , açıklaması dinlenmeden sadece sse bakıp (birde targete ban atma olayı var tabi focusta biri daha olsa oda güme gidebilirdi) ban yiyorsa bu sistemde bi sorun olduğunu gösterir.Yarın bir gün classımla ilgili bi sorun olupta böyle birşey vurdugumda başıma bu gelicekse burda bırakayım bende.Boşa çabalamaya hiç gerek yok.

Bu Ss dikkatini çekerim bir battlegrounda alındı dşırarıda mob keserken kesmedi bu adam beni.Bilmeden yapmıştır desem ki senin söylemek istediğin bu hadi bana attı o damageyi Ghosta niye atıyo Lyli ye niye atıyo?Madem bu bugla 4-5 kişiyi kasıtlı olarak kesti bu adam(tahminim daha fazla çünkü sadece beni bu damagelerle 3 kere kesti en sonunda dayanamadım SS ini aldım)savunacak bir yeri yok.Lütfen daha fazla savunma o çok sevdiğin abini.
kimseyi savundugum yok.iyi oku öyle yorum yap.Açıklaması dinlenmeden , sorulmadan bide gidip target banlanıyorsa tamamen rastgele bir ban olayı yapıldıgı gayet belli.Bu arada o bgde northerner olmasada zaten 4 5 kişi kalmıştınız.4 kişi oyunu mu alıcaktınız ?

kimseyi savundugum yok.iyi oku öyle yorum yap.Açıklaması dinlenmeden , sorulmadan bide gidip target banlanıyorsa tamamen rastgele bir ban olayı yapıldıgı gayet belli.Bu arada o bgde northerner olmasada zaten 4 5 kişi kalmıştınız.4 kişi oyunu mu alıcaktınız ?

sanırım sorun oyunun alınıp alınmaması değil, bug yapılması.

Konuya gelecek olursak bu serverda bir kişi tahminimce classının bozukluğu yüzünden oluşan bu sorun yüzünden neden bu şekilde olduğu sorulmadan , açıklaması dinlenmeden sadece sse bakıp (birde targete ban atma olayı var tabi focusta biri daha olsa oda güme gidebilirdi) ban yiyorsa bu sistemde bi sorun olduğunu gösterir.

Ben iyi okuyup anlıcağımı anladım da amacım Bg kazanmak değil sadece orgrimmarda boş boş zıplamaktansa girip biraz vakit geçirelim diyoruz sağulsun içine ediyonuz.O zmn sizinde 5 kişi olduğunuz gün bizdende bi mage bug yapsın hepinize 6milyon vursun o zmn bizde deriz zaten kazanamazdınız ne ötüyonuz diye.Ayrıca targetıma ban olayını kendi topicimde açıkladım üstüne daha fazla yapabiliceğim birşey yok.

Edited by Nohutlupilav

sorun bugun neden olduğunu ögrenip fixlemek yerine adamları tek tek banlamak.Ben kimseyi savunmuyorum dedigim gibi tahminimi söyledim.Nasıl olduğunu kendisine sormak lazım.

bir ara sende gm island'dan çıkmıyordun 2 kişiyi kesti bir mage banlayın diye.Hayırdır noldu?

sorun bugun neden olduğunu ögrenip fixlemek yerine adamları tek tek banlamak.Ben kimseyi savunmuyorum dedigim gibi tahminimi söyledim.Nasıl olduğunu kendisine sormak lazım.

Fixlenene kadar o skilli kullanmamak daha mantıklı değilmi sence?

Abi benim merak ettiğim bu banlanacak olan kişinin ne yaparak o damage i vurdugur? Biri bana o damage i nasıl vurdugunu acıklayabilir mi?

Eğer bir item o damage i vurmasını saglıyorsa en azından itemi bilelim. Kimin üstünde görürsem şikayet edebileyim.

bir ara sende gm island'dan çıkmıyordun 2 kişiyi kesti bir mage banlayın diye.Hayırdır noldu?

o gün trinketim yüzünden gmler beni çekti ve sildilerde bilmedigin konular hakkında yorum yapma

ve rfs frost mageken ignite atıyordu bu adam bildigin dk ve icy touch atmak zorunda

Edited by Darkie

ikinci charınıda 85 yapmıssın (:

beraber kastık daha 85 olalı 24 saat geçmeden banlandı kızzz :(

• Author

beraber kastık daha 85 olalı 24 saat geçmeden banlandı kızzz :(

yazık oldu kızzzzzzzz :D:D

yazık oldu kızzzzzzzz :D:D

ayyy ayyyyyyyy kıyamam aslımaaaaaaaaaaa :(

bu tarz sorunlar ölüyken logout olma yoluyla elde edilen warlocklardada bulunan bilinçli yapılan buglardır. en azından biz boyle bakıyoruz olaya biliçsizce yanlışlıkla yaptım olayı varsa gelsin suclanan arkadaslar acıkalsın mantıklıysa cozeriz durumu değilse ban cezası vardır ss alın.

o başlığa yazdığım budur sonrada anthony e ban atarmısın dedim sanıyorum durumu acıkladığım içinde konuyu okumadan sse bakıp target dakini banlamış direk , banlanan arkadaşdan özür dilerim. sorun halledilmiştir. gerekli kişi banlanmıştır.

bugun nasıl yapıldığını bile yazıp neden banlanacak statude gördüğümü acıkladıkdan sonra eğer ki hakketten yanlışlıkla yapılmışsa düzeltiriz demem sanırım ne kadar özensiz baktığımızı ilgilenmediğimizi ortaya koyuyor burda bu başlık acılmasa pm atılsa dahi cozulcek bir hata bu abartılcak birşey gormuyorum.

bi konu yanlış anlaşılmasın biz elimizden gelirse gelip bug yapmışsın bole bole bu yuzden banlanıyorsun diyoruz ama her sorundada gidip adamı arayamam ban da bir sorun varsa gelip soyleyebilirsiniz, yanlışsa düzeltiriz.

hayalperest denen arkadaşı da ben banlamadım ama oyunda onume cıkarsa nedensiz banlayabileceğim birisi, nedenini forumdan acıklama gereği duymuyorum, cok merak eden kendisine sorabilir yada bana pm atabilir.

darkie sen nie banlandın onuda bilmiyorum bir sorun olduğunu düşünüyorsanda gel konusalım,

az bişe tanıyan herkes bilir ki sorunu halletmeyi düşünmüyor olsamda fikrin nedir en azından saygımdan dinlerim diyeceğini.

ama bu başlık işin acıkcası ne utandırdı beni nede ilgimi cekti.

bugun nasıl yapıldıgına gelince bunu yapabilen classlar sınırlı fakat binin kuşa, cıkın yukseğe, atlayın aşşağı, alt f4 cekin ,geri girin, damagelerinizi deneyin, adam kesin,ss aldırın karşıdakine, banlanın budur. bu bugu bu arkadas yapmadan once baska bi dk arkadas bildirdi nasıl yapıldıgını ki bu acıdan baktıgımda pek ole şansa olmuş bi olay gibi gelmiyor eğer ki oyleyse gelsin konuşalım neden bg de farm yaptıgını.

sana deseler ki holy shock atma sen ne derdin ?

Holy shock rakibime 70k vursa atmazdım.Yeterlimi cevap?

o gün trinketim yüzünden gmler beni çekti ve sildilerde bilmedigin konular hakkında yorum yapma

ve rfs frost mageken ignite atıyordu bu adam bildigin dk ve icy touch atmak zorunda

Tek başına orda olsan tamam olabilir diyeceğim.Ama niye burda rfs'ü banlayın diyenler aynı anda gm islanddaydı.Fire magede living bomb atmak zorunda o zaman hadi ben bir daha fire gireyim banlamasınlar!?

kırdın beni barkınnnnnnnnnn üveeeeeeeeee:(

Holy shock rakibime 70k vursa atmazdım.Yeterlimi cevap?

70k heal atsa kullanırdım mantıgı güzel bu arada kimseyi savunmuyorum gintama gelince konuşucam sonra sana bildiririm.

Gintama hala banlı gözüküyor account :/

Tek başına orda olsan tamam olabilir diyeceğim.Ama niye burda rfs'ü banlayın diyenler aynı anda gm islanddaydı.Fire magede living bomb atmak zorunda o zaman hadi ben bir daha fire gireyim banlamasınlar!?

dedigin skill baglamalarından hiçbirşey anlamadım ama.Frost mage in ignite ile işi olmayacagı bariz bir gerçek.Ve bunu 7 8 kere tekrarlayıp flag taşıyan arkadaşıda tek başına kesmeside cabası.

Whodan takip edipte dedikodu yapacagınıza gelin sorun söyleyelim.

Guest
This topic is now closed to further replies.