Jump to content
Posted

selam öncelikle

dün nohutlupilavın açtığı konuda bir DK ona 70 k civarında bi damage vurmuş ama o SS de nohutlupilav arkadaşımızın targetinde sırf Apeiron olduğu için direk onu banlayan gm'i gerçekten kutluyorum orda koskoca combat log'u nasıl görmüyor... devam edin böyle özensiz olmaya herkesi banlıyorsunuz beni banladınız hayalperesti banladınız(eski bi suçundan 2. defa) simdide apeiron u gerçekten devam edin bu şekilde..

gerçekten yakında bunu bile bulamayacağız.

http://b1108.hizliresim.com/11/8/18/12420.jpg

• Replies 71
  • Views 24.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author

kırdın beni barkınnnnnnnnnn üveeeeeeeeee:(

haahahhahahaahhaah yaa:AD:D:D:DD:

burda bu başlık acılmasa pm atılsa dahi cozulcek bir hata bu abartılcak birşey gormuyorum.

Açtığım topici iyice okuyun lütfen.Ben orda bu adamın vurduğu damage normalmi diye sordum direk banlayın demedim ve oraya 2 şık sundum.Sonuç 2. şıksa banlayın dedim eğer 1. şık olsaydı sorun olmadan devam edicektik oyuna.

tansuda banlanmış yuh artık.

olum niye ifşa ediyorsun ? şikayet ederim

70k heal atsa kullanırdım mantıgı güzel bu arada kimseyi savunmuyorum gintama gelince konuşucam sonra sana bildiririm.

Lafı nerenden anladın çözemedim ama iyi oku orda herhangi bi HEAL kelimesi yok.Anlatabildimmi?Başka yerinden anladıysan tekrar yazabilirim?

ben sana laf söylemedim ki sen üstüne alındın benim lafım gmlere tartışacak başka adam bul esir etme beni foruma ben diyorum gme bi adamı dinleyin bug yapacak biri degil. Açık ve net.

Edited by Darkie

dedigin skill baglamalarından hiçbirşey anlamadım ama.Frost mage in ignite ile işi olmayacagı bariz bir gerçek.Ve bunu 7 8 kere tekrarlayıp flag taşıyan arkadaşıda tek başına kesmeside cabası.

Whodan takip edipte dedikodu yapacagınıza gelin sorun söyleyelim.

Living bombda bu bahsi geçen dk skilli gibi şuan.Eğer kendine harakiri yapar veya kombatta alt-f4 çekersen masum bir skillken 1m vurmaya başlıyor.Ama l-bomb kullananlar banlandı bildiğim kadarıyla...

iyide adam frost mageken ignite kullanarak yaptığı şeylerden banlandı.Ben burda magedeki ağaçlardan bahsetmiyorum.Sorun neyse ona odaklanılsa adam banlayarak engellenecek bi sorun degil gibi duruyor bu damage bugları.Ben kökten çözümden bahsediyorum sen fire mageden.Sorun bu.

ben sana laf söylemedim ki sen üstüne alındın benim lafım gmlere tartışacak başka adam bul esir etme beni foruma ben diyorum gme bi adamı dinleyin bug yapacak biri degil. Açık ve net.

Senin söylediğin konu benim açtığım topici ilgilendirdiği için bana söz hakkı doğuyo sanırım burda?Ayrıca bug yapacak biri olmayabilir orasını bilemem ama adamın beni ve arkadaşlarımı farma bağlaması (Bugla) ne kadar bug yapabileceğini kanıtlıyo sanırım?

barkınn gercektende cok kötü birisinnnnnnnnnnnnnnn
combat logdaki 1 damagelik ssle bunları söylemek ne kadar doğru ? tek başına mı farma bagladı acaba ? o bgyi çok iyi hatırlıyorum.Bg sonu damage doneları yollayabilirmisin buraya ? Palada 5dk süren bgde 6m damage yaptıgımı söylüyordu o battleground ssini o konuya koydum 22dklık bgde yaptıgım ortaya çıktı.Bence böyle 1 damagelik ssle bunları burda konuşman yanlış.Tabloyu koy görelim.

combat logdaki 1 damagelik ssle bunları söylemek ne kadar doğru ? tek başına mı farma bagladı acaba ? o bgyi çok iyi hatırlıyorum.Bg sonu damage doneları yollayabilirmisin buraya ? Palada 5dk süren bgde 6m damage yaptıgımı söylüyordu o battleground ssini o konuya koydum 22dklık bgde yaptıgım ortaya çıktı.Bence böyle 1 damagelik ssle bunları burda konuşman yanlış.Tabloyu koy görelim.

1 SS le bak bu kadar insan anladı be güzelim o adamın bug yaptığını anlayan 1 SS le anlıyo demek.Anlaşılan sen resimleride farklı yerinden anlıyon?

Edited by Nohutlupilav

o zaman adam video ya çeksin bütün bg yi :D

yahu konu nerden nereye gelmiş buglu olduğu idda edilen arkadaşı tanımam 2 3 defa bgye girdiğimde karşılaştık okadar ama bir insan ölüp relog olup bir kaç kişiye 70k ya yakın bir dmg vurup bunları fark etmemiş olması bana pek olası gelmiyor

iyide adam frost mageken ignite kullanarak yaptığı şeylerden banlandı.Ben burda magedeki ağaçlardan bahsetmiyorum.Sorun neyse ona odaklanılsa adam banlayarak engellenecek bi sorun degil gibi duruyor bu damage bugları.Ben kökten çözümden bahsediyorum sen fire mageden.Sorun bu.

Sen diyorsun ki icy touch kullanmak zorunda ve banlanmaması gerektiğinden bahsediyorsun.Bende diyorum ki bunca zamandır niye fire mageleri banladı.Olay aynı eğer biri kasıtlı olarak suistimal ederse bu bugları banlanmalı ve banlanmakta zorunda..

mantıklı düşünemiyorsun sanırım nohutu.Konuşmanada yansıyor.Ben buglu bir olay var ve bunun köküne inmek gerektigini söylüyorum.Buglu degildir o damage demiyorum.Kimseyide savunmuyorum.

Farma baglandıgın bgninde ssini koy onada bi yorum yaparım.Böyle rastgele konuşmalarla olmuyor.Palaya göre 5dk=22dk olabilir sana görede 1 kişi 10 kişiyi farma baglıyor olabilir.Ss koy öyle konuşalım.

Sen diyorsun ki icy touch kullanmak zorunda ve banlanmaması gerektiğinden bahsediyorsun.Bende diyorum ki bunca zamandır niye fire mageleri banladı.Olay aynı eğer biri kasıtlı olarak suistimal ederse bu bugları banlanmalı ve banlanmakta zorunda..

nohutlu o skili kullanmasın dedigi için söyledim.Dknın frostuda blooduda unholyside icy touch atar.Ama magede bu böyle degildir.Oturup class dersi mi vereyim sana burda.

Bu arada Gintama gereken cevabı verdi siz neyi uzatıyorsunuz.Benim derdim gmleydi sordum ögrendim.Benimle ilgili sorununuz nedir onu anlamadım.

mantıklı düşünemiyorsun sanırım nohutu.Konuşmanada yansıyor.Ben buglu bir olay var ve bunun köküne inmek gerektigini söylüyorum.Buglu degildir o damage demiyorum.Kimseyide savunmuyorum.

Farma baglandıgın bgninde ssini koy onada bi yorum yaparım.Böyle rastgele konuşmalarla olmuyor.Palaya göre 5dk=22dk olabilir sana görede 1 kişi 10 kişiyi farma baglıyor olabilir.Ss koy öyle konuşalım.

Bak Dostum(ismini bilmediğimden söylüyorum dostum olduğundan değil)1.si gayet mantıklı düşünüyorum.2. si adam beni 3. kesişinden sonra SS aldım (daha önceki postta belirttiğim gibi okumadan geçtiysen bilemem)1 kez olsa eyvallah 2 kez olsa yine eyvallah ama 3. de ben bunda kasıt ararım arkadaş.Ayrıca şunuda belirtmek isterim.Ben senin gibi her bgmi her kestiğim adamı resmetmiyorum yani oyunda sürekli kendini birşeymiş gibi tanıtmaya çalışmıyorum anladınmı?O yüzden oyundaki her karenin SS ini alamam.1 SS olayın durumu için yeterli olur diye düşündüm ayrıca 2. SS Ghosttan geldi 3. sünüde isteme artık.

vala giriyoruzda zaman oldukca malum çalışmak filan iş hayatı kaslım diyoz bug blenler eylenir oldu servurda yapcak bişey yok :)
şuu özensiz secilen gm ler yüznden hemen hemen bu server bu hale geldi dedim oo kadar Alp imi gm secin hiçbir sorun kalmaz die :D

nohutlu o skili kullanmasın dedigi için söyledim.Dknın frostuda blooduda unholyside icy touch atar.Ama magede bu böyle degildir.Oturup class dersi mi vereyim sana burda.

Bu arada Gintama gereken cevabı verdi siz neyi uzatıyorsunuz.Benim derdim gmleydi sordum ögrendim.Benimle ilgili sorununuz nedir onu anlamadım.

Sen versen versen bug kullanımı ve boş laf yapmak konusunda ders verirsin.Onunda burda alıcısı çıkmaz kusura bakma.

bu başlık amacını aşdı sanırım bugu yapan banlandı. yanlış banlananın banı acıldı.

nohut ss vermekde ban şstemekde haklı darkie yanlış ban varsa belirtmekde. gerisi fikir ayrılığı yeter arkadaslar baslıgı kapatıyorum

Guest
This topic is now closed to further replies.