Jump to content

Featured Replies

• Author
bu arada wt de oynamayı dusunmuyorum artık cunku serverın cıvkı cıkmıs sacma sapan seyler gelırsem de kasmak ıcın degıl dostlarımla sohbet ıcın gelırım artık

Edited by warriorsand

Yıllarca Bu serverde Oynayıp Böyle Demen. Bu nankörlükten başka birşey dil. cıvkı cıkmıs diyosun çıkartanlar bizden başka kimse dil! ve senin gibi düşünen arkadaşlardır.
  • Author

Yıllarca Bu serverde Oynayıp Böyle Demen. Bu nankörlükten başka birşey dil. cıvkı cıkmıs diyosun çıkartanlar bizden başka kimse dil! ve senin gibi düşünen arkadaşlardır.

yıllarca emek verdım serverın parcası oldum yalan yok allah razı olsun kuruculardan ve dostlardan benım boyler konusma sebebım farklı bı konu gelıcem dusundugum orjınale baslamaktı ama serverı ve dostlarımı unutucak kadar nankör degılım serverde cook dostum arkadasım var guzel anılarım var bırakmıs olsam bıle yanı haftada en az 2 kez gırerım servere =) yani anlıcan git desede ıcımdekı kan cekerrr wturku =) snopy bu arada tanıyamadım oyundakı nıkın

Edited by warriorsand

Sende Biliyosun Cata Serverleri hepsi geneli öyle. emular yeni yeni olgunlaşıyor. 3.3.5 iekn Türkiyenin En iyi Sunucsuydu Bunu tersini ispatlıyacak varmı! Ki cataya geçmeyi biz istedik Adminler bizi kırmayıp geçtiler! ne olursa olsun Wt Türkyinin en iyi Piravate serveridir!

Dün oyunu orjinal oynamanın 1 yıllık maliyetini hesapladımda kaba taslak

elinde wow + tbc ve wotlk varsa cataclysm icin +79 lira oyun parası + 33 lirada aylık ödemesi var toplamda yılda 480 lira falan ediyor ve sene bittiğinde elinde yine kocaman bir 0 oluyor :) ustune biraz para koyup ps vita falan alsanız en azından elinizde fiziksel bir oyun aracı olur bu sartlarda Orjinali bırakan yaklasık bir milyon kişi olması çokta şaşırtıcı değil aslında

Dün oyunu orjinal oynamanın 1 yıllık maliyetini hesapladımda kaba taslak

elinde wow + tbc ve wotlk varsa cataclysm icin +79 lira oyun parası + 33 lirada aylık ödemesi var toplamda yılda 480 lira falan ediyor ve sene bittiğinde elinde yine kocaman bir 0 oluyor :) ustune biraz para koyup ps vita falan alsanız en azından elinizde fiziksel bir oyun aracı olur bu sartlarda Orjinali bırakan yaklasık bir milyon kişi olması çokta şaşırtıcı değil aslında

Bl!zz Catada 13Milyon max oyuncusunu yapmış ve oyuncu sayısı BC ve Wotlk tekinden daha hızlı düşüyromuş.Wow yavaş yavaş eski havasını kaybediyo.Yani millet artık para verip oynamak istemiyo çünkü herşeyi kas et sonra bi patch gelsin herşeye baştan başla herkez sıkıldı artık.Blizzde bunu anlamış olucak ki yeni oyun çıkarma çabasında http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Blizzard_Yeni_MMOsu_Titani_Oynuyor-13981.htm

Edited by Nohutlupilav

Mılletın sıkılması tamam normal ama wow da sole dusunmek lazım 3.3.5a LK donemınde oyunu bırakanlar olmustu neden cunku artık kasılcak bısı kalmadı herseyı kasdınız tabıkı ılerlemesı ıcın yenı pacthler yada surumler boslar vb seyler eklenmesı lazım aslında oyunu dusuren yada populerlıgını azaltan ıtemlerdekı setlerdekı yada boslardakı ozensızlık eskı zındanlardakı setlere bır bakalım yada boslara bır bakalım zaten anlıcaz en buyuk hatası bence bu .Yoksa oyunun ılerlemesı ıcın yenı seyler eklenmesı pacth cıkması fılan bunlar normal . Tabı benım dusuncem bu.

Mılletın sıkılması tamam normal ama wow da sole dusunmek lazım 3.3.5a LK donemınde oyunu bırakanlar olmustu neden cunku artık kasılcak bısı kalmadı herseyı kasdınız tabıkı ılerlemesı ıcın yenı pacthler yada surumler boslar vb seyler eklenmesı lazım aslında oyunu dusuren yada populerlıgını azaltan ıtemlerdekı setlerdekı yada boslardakı ozensızlık eskı zındanlardakı setlere bır bakalım yada boslara bır bakalım zaten anlıcaz en buyuk hatası bence bu .Yoksa oyunun ılerlemesı ıcın yenı seyler eklenmesı pacth cıkması fılan bunlar normal . Tabı benım dusuncem bu.

Eski setlerin tadı bir başka.Blizzde bunu anladı sonunda artık isteyen istediği seti giyebilicek statslar T12 ninki olucak(T12 demiyiz bilmiyorum en yüksek T kaç şu an :D)ama görüntüsünü değiştirebiliceksin ister T6 görüntüsü yap ister T3 sana kalmış.Bence bu olay süper olucak en azından eski wowu özleyenler için.Şahsen ben hemen T6 yapıcam :D

http://eu.battle.net/wow/en/blog/2808997#blog