August 21, 201113 yr Kesinlikle çok zevkli bir oyun. 4 skill ve toplamda 100 kadar itemla yapılabilen taktikler inanılmaz :)
August 21, 201113 yr 2 sinin de tadı ayrı :D biri 40-70 dk arasında bitiyor ama wowun bi sınırı yok . en büyük fark bu herhalde :D
August 21, 201113 yr Author 2 sinin de tadı ayrı :D biri 40-70 dk arasında bitiyor ama wowun bi sınırı yok . en büyük fark bu herhalde :D40-70 dkka arasındaki zevk pahabiçilemez hele bide çok sağlamlaşıp 3 kişiyi aynı anda kesip Triple Kill! ardındanda ölmeden bi kişi daha kesip Mmmmonster Kill! almanın tadı bambaşka :D Hastayım DotA nın o Kill seslerine:D http://forum.weplaes.com/index.php?/topic/10910-tum-kill-sesleri/
August 21, 201113 yr Wow' u bıraktırır. Bir maç videosu DOTA 2' den ; MUFC vs. ok.nv.int http://www.dota2.com...ational/game/17 Edited August 21, 201113 yr by TCB
August 21, 201113 yr bilgisi olan varsa bişey danışıcam bu dota nın yapımcısı icefrog riot firmasıyla anlaşıp league of legends in herolarını itemlerini vs. tasarlamıştı diye biliyorum. dota 2 çıkınca LoL kapanıcakmı yada bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?
August 21, 201113 yr bilgisi olan varsa bişey danışıcam bu dota nın yapımcısı icefrog riot firmasıyla anlaşıp league of legends in herolarını itemlerini vs. tasarlamıştı diye biliyorum. dota 2 çıkınca LoL kapanıcakmı yada bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?Hayır kapanmayacak. Lisansları 2014'e kadar LoL' a ondan sonra uzatırlar mı bilemem.
August 21, 201113 yr bilgisi olan varsa bişey danışıcam bu dota nın yapımcısı icefrog riot firmasıyla anlaşıp league of legends in herolarını itemlerini vs. tasarlamıştı diye biliyorum. dota 2 çıkınca LoL kapanıcakmı yada bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?Lole yardımcı olmuşlardı fikir vermişlerdi danışılmıştı falan fişmekan. Hatta lol kadrosuna bakarsan Bl@zzard'da çalışmış insanlar da var. Lol kapanmayacak farklı oluşumlara gidiyorlar dominion geliyor mesela arathi basin tarzı olmuş biraz.
August 21, 201113 yr Author bilgisi olan varsa bişey danışıcam bu dota nın yapımcısı icefrog riot firmasıyla anlaşıp league of legends in herolarını itemlerini vs. tasarlamıştı diye biliyorum. dota 2 çıkınca LoL kapanıcakmı yada bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?Tasarım konusunda haklısın ama DotA 2 çıkınca LoL ün kapanıcağını sanmıyorum çünkü sürekli güncelleme yapıyolar ve baya bi üyeye sahipler şu an bu üyelerden biride benim.Grdim oynadım DotA kadar iyi olmasada yinede oynanabilitesi yüksek bir oyun tavsiye ederim
August 21, 201113 yr Author Wow' u bıraktırır. Bir maç videosu DOTA 2' den ; MUFC vs. ok.nv.int http://www.dota2.com...ational/game/17Bak bu iyi oldu server açılana kadar izlerim ben bunu :)
August 21, 201113 yr teşekkür ettim. bende lol oynuyodum az çok wt ye dönmeden önce. dota 2 yi valve çıkartıyo sanırım. valve de son zamanlarda çok başarılı oyunlara imza attı. steam üzerinden iyi bi kitle yakaladı. sanırım dota2 ile lol den oyuncu çalacak gibi gözüküyor :) bide mmorpg çıkartsa wow uda bırakan kitleyi edinse kimse tutamaz artık :D şaka bi yana gerçekten valve kalite konusunda başı çekiyo bence. half life 2 olsun portal serisi olsun. daha bi ton kaliteli oyun yaptı son zamanlarda.
August 21, 201113 yr önce 5 arkadaş bulunur skype açılır oyuna bağlanılır kare haritanın bi köşesinde siz bi köşesinde karşı takım olur tarz olarak age of empires gibi kullanılır map ancak herkes 80-100 atrık kaç tane hero varsa (her update de yeni herolar geliyor) içlerinden 1 ini seçer ve tek adam olarak oynar tek adamı yönlendirir kısaca.oyuna 1 level başlanır ve max 18 levele kadar oyun içinde karşı playerları ve mobları (creepleri) keserek level atlanır karşı tarafın ana binasını yıkınca oyunu kazanmış oluyoruz.her hero da 4 büyü vardır level arttıkça açılır ve yeni rank'lerı gelir bu arada oyun içinde kestiğimiz moblardan aldığımız paralarla item alıyoruz güçleniyoruz arkadaşlarla konuşarak stratejiler yapıyoruz her heronun farklı farklı büyüleri var bu da bir sürü kombinasyon ortaya çıkarıyor.dota gelene kadar www.leagueoflegends.com dan online oynayabilirsiniz çok zevklidir çok fena bağlar ortalama bi savaş 45 dakka sürer ama dolu dolu geçer :D
August 21, 201113 yr Author önce 5 arkadaş bulunur skype açılır oyuna bağlanılır kare haritanın bi köşesinde siz bi köşesinde karşı takım olur tarz olarak age of empires gibi kullanılır map ancak herkes 80-100 atrık kaç tane hero varsa (her update de yeni herolar geliyor) içlerinden 1 ini seçer ve tek adam olarak oynar tek adamı yönlendirir kısaca.oyuna 1 level başlanır ve max 18 levele kadar oyun içinde karşı playerları ve mobları (creepleri) keserek level atlanır karşı tarafın ana binasını yıkınca oyunu kazanmış oluyoruz.her hero da 4 büyü vardır level arttıkça açılır ve yeni rank'lerı gelir bu arada oyun içinde kestiğimiz moblardan aldığımız paralarla item alıyoruz güçleniyoruz arkadaşlarla konuşarak stratejiler yapıyoruz her heronun farklı farklı büyüleri var bu da bir sürü kombinasyon ortaya çıkarıyor.dota gelene kadar www.leagueoflegends.com dan online oynayabilirsiniz çok zevklidir çok fena bağlar ortalama bi savaş 45 dakka sürer ama dolu dolu geçer :DDotA da LoL ün 25 lvllisi geri kalan herşey aynı ama DotA biraz daha zor item birleştirmeler falan filan var yani DotA ya başlamadan önce bi LoL e başlayın derim en azından mantığı kavramak için.LoL Sarmazsa HoN öneririm oyun stili aynı DotA ve LoL ün görselliğinin çok çok üstünde grafiklere sahip.
August 21, 201113 yr hon paralı ama :D lol iyidir dota'nın grafikleri eskidi sonuçta warcraft 3 üzerinden oynanan bir map oluğu için lol'ü önerdim bu arada isteyen ekleyebilir europe nordic east serverında colkanTR beraber atarız
August 21, 201113 yr WoW yerine Bl@zzard yeni bir oyun çıkartıyor Titan diye. http://www.youtube.com/watch?v=H4m2Zbn1bLs
August 21, 201113 yr olsun yine de lol'den vazgeçmem hon'un grafikleri muhteşşem ama ötekinde 30 levele kastım :D en nihayetinde dota 2 de buluşacağız zaten :D
August 21, 201113 yr HON artık bedava. ve gayet guzel lol den guzel oldugu aşikar en azından. dota 2 cok sukseli geliyo ama videolarda sanki dota nın eski tadı kacmış gibi.
August 21, 201113 yr Author HON artık bedava. ve gayet guzel lol den guzel oldugu aşikar en azından. dota 2 cok sukseli geliyo ama videolarda sanki dota nın eski tadı kacmış gibi.Daha bi güzelmi olmuş ne :D http://www.dota2.com...ational/game/17
August 21, 201113 yr lolde gelen yenilik/kolaylıklar umarım dota 2 dede vardır. oynayıp görmek lazım elbet trialı olur :) aslında toplanabiliriz lol yada hon da wt team olarak :) ilerde dota2 de eklenir seçeneklere :)
August 21, 201113 yr Author WoW yerine Bl@zzard yeni bir oyun çıkartıyor Titan diye. http://www.youtube.com/watch?v=H4m2Zbn1bLsBu Cata Starcraft ve Diablodan karışık bir Fragman olmuş.Daha henüz kimse bilmiyor Titan ın nasıl bir oyun olduğunu.Bl!zz şu anda bu oyunu oynuyor ama kimseye söylemiyor.Bu sırrı açığa çıkaran bir GM in görevine bile son vermişler o kadar yani.Yaptıkları tek açıklama şu ''WoW u engellemeyecek ama kesinlikle gölgede bırakıcak''.
August 21, 201113 yr HON artık bedava. ve gayet guzel lol den guzel oldugu aşikar en azından. dota 2 cok sukseli geliyo ama videolarda sanki dota nın eski tadı kacmış gibi.Wc3 havası gittiğinden öyle geliyor olabilir oyun olarak daha kaliteli ama dota'nın havası başkaydı tabi. Bana kalsa hala get-dota.com stable map :D
August 21, 201113 yr Author lolde gelen yenilik/kolaylıklar umarım dota 2 dede vardır. oynayıp görmek lazım elbet trialı olur :) aslında toplanabiliriz lol yada hon da wt team olarak :) ilerde dota2 de eklenir seçeneklere :)LoL eu da oynuyorum ekleyin nick Nohutlupilav yine.
DotA 2 is Coming :P
http://www.dota2.com/trailer?l=english