August 21, 201113 yr LoL eu da oynuyorum ekleyin nick Nohutlupilav yine.ekledim gitti :D bu arada oyunu oynayan türk arkadaşlardan ricam ingilizce bilmiyorsanız nolur birşeyler yazmayın. Birlikte oynadığım norveç ve isveçli bir grup var adamlara Türk olduğumu söyledikten sonra duyduğum ilk cümle " hmm you are so different from the other non english Turkish faggots" sevineyim mi? üzüleyim mi? bilemedim ben :D
August 21, 201113 yr Author hep beraber hon'a geçelim mi :DKanka ben indirdim onu girdim oyuna baktım paralı muhabbetler var millet basmış parayı almış heroları dedim bura bana ters çıktım.LoL de öyle bişey yok paralı heroları para vermedende alabiliyosun.IP le
August 21, 201113 yr Biri bana lol de RP mi alıyor benim haberim olmadan sürekli RP oluyor bende harcıyorum gene geliyor :D
August 21, 201113 yr Author " hmm you are so different from the other non english Turkish faggots" sevineyim mi? üzüleyim mi? bilemedim ben :DBak şimdi bende çelişkide kaldım :)
August 21, 201113 yr o şeyden rokka... serverlar göçüyodu falan sürekli. bunlar kendilerini suçlu hissedip dağıtıyolar :D bende skin almıştım geçen sefer :D
August 21, 201113 yr ya serverda bazen acil bakım oluyor o zaman rp yolluyolar verdikleri rahatsızlıktan dolayı =) nohut bekle beraber atalım :D
August 21, 201113 yr benide bekleyin patch ediyom :/ :Dnick söyle :D abi bana gelen RP'nin haddi hesabı yok aralıksız geliyor server muhabbetinden gelen değil dediğim :D
August 21, 201113 yr Gintama LoL deyiz varsa hesabın gel 5v5 atıcaz adal lzm 4 kişiyiz :Dilk oyun talihsiz yenilgiye rağmen çok çabaladık colkanla olmadı :D 2. oyunda aykutunda dahil olmasıyla birlikte adeta domine ettik colkanın kendi el emeğim göz nurum triple kill'imi çalması da gözlerden kaçmadı :D bi colkanla necoya bi aykutla bana gönderdiler garibanın birini hayata küstü adam :D Edited August 21, 201113 yr by Rokka
August 21, 201113 yr Author ilk oyun talihsiz yenilgiye rağmen çok çabaladık colkanla olmadı :D 2. oyunda aykutunda dahil olmasıyla birlikte adeta domine ettik colkanın kendi el emeğim göz nurum triple kill'imi çalması da gözlerden kaçmadı :D bi colkanla necoya bi aykutla bana gönderdiler garibanın birini hayata küstü adam :D2. oyun gayet zevkliydi pek katkım olmasada asistim iyidi yinede öğrenicem yavaş yavaş 5 lvlim daha :D Edited August 21, 201113 yr by Nohutlupilav
August 21, 201113 yr 2. oyun gayet zevkliydi pek katkım olmasada asistim iyidi yinede öğrenicem yavaş yavaş 5 lvlim daha :Dolcak olcak dotacı adam çabuk çözer 5 level adamlara göre gayet iyiydin 5 level adamlar 7-8 levela kadar mana harcamıyor :D sende altyapı var dotadan daha çok oynarız bu kadro :D
August 21, 201113 yr :D aynen fena değildi. AD carry ile tank a support etsemde wow yüzünden soğumuşum diyorum :P 2 gün sonra nail beni duelde kesincede LoL e suç atarım :P
August 21, 201113 yr ya bişe sorcam bloodline championstaki gibi mi yani herolar haftalık mı oluyor sürekli oynayabiliyormuyuz ?
August 21, 201113 yr 40-70 dkka arasındaki zevk pahabiçilemez hele bide çok sağlamlaşıp 3 kişiyi aynı anda kesip Triple Kill! ardındanda ölmeden bi kişi daha kesip Mmmmonster Kill! almanın tadı bambaşka :D Hastayım DotA nın o Kill seslerine:D http://forum.weplaes...m-kill-sesleri/ kill sesleri unreal tournament adında 1999 yılındaki bir fps oyunundan alınma. sanırım orda godlike için 15 adam öldürmek gerekiyordu ölmeden.
August 21, 201113 yr lol bana tırt geliyo be görüntü falan acısından, ben eski dota daki mantığa daha alışkın oldugumdan, hona bi bakın derim. dota mantığıyla 3d yi iyi harmanlamışlar.
August 21, 201113 yr LoL ile DotA birçok konuda birbirinden ayrıldılar. LoL, DotA'dan esinlenerek yapılmış yepyeni bişy oldu. DotA sevdası ile başlarsanız LoL'a az biraz hayal kırıklığı olur. Ama diğer taraftan LoL'un bu yepyeni hali beni bayaa tatmin etti. Oyundaki yeni mekanizmalar ve DotA'da eksik olduğunu düşündüğüm bazı sistemlerin getirilmesi gibi. (en basit örneği: Ability Power sistemi ile artık "speller" de atack damage gibi artış gösterebiliyor bu sayede mage oyuncular "late game"de srt heroları karşısında tıkanıp kalmıyorlar) HoN'a gelince: LoL taraftarıyım diye o oyuna b.k atmayacam tabiki. :) DotA'ya olabilecek en yakın karakter modelleri, speller ve harita sistemini kurmaya çalışmışlar bu bakımdan DotA severler için gayet başarılı. (siz bana bakmayın ben LoL'u fazlasıyla sevdiğim için HoN pek zevk vermedi bana gitti) Hepsi bi yana bu DotA 2'nin tarileri süper olmuş, çıktğı günden beri her gün en az kere izlemeden edemiyorum. :D
August 21, 201113 yr :D aynen fena değildi. AD carry ile tank a support etsemde wow yüzünden soğumuşum diyorum :P 2 gün sonra nail beni duelde kesincede LoL e suç atarım :PAbi tank değildim ki ben olsa olsa ucundan off tank :D gerçi 3vs1 falan çok rahat leblebi gibi toplanıyodu adamlar :D
August 21, 201113 yr lol bana tırt geliyo be görüntü falan acısından, ben eski dota daki mantığa daha alışkın oldugumdan, hona bi bakın derim. dota mantığıyla 3d yi iyi harmanlamışlar.Lol biraz daha farklı bir oyun kendi dinamikleri var. Bende oynamaya başlayana kadar ev arkadaşlarımı seyredip bu ne abi grafik kasmışlar ama tırt diyordum. Oynamaya başlayınca sarıyor cidden dota da eksik olan birçok şey burada var mesela.
August 21, 201113 yr Author şu alan etkili büyülerin sınırlarının halka olarak gözükmesi devrim bence :Devet o olay iyi baya
DotA 2 is Coming :P
http://www.dota2.com/trailer?l=english