Jump to content
Posted

Arkadaş level kasarken yapıyordu muhtemelen ancak damage'i benim üzerimde de denedi saolsun. Ss herşeyi anlatıyor.

http://a1108.hizliresim.com/11/8/22/9577.jpg

Edited by NightMare

Featured Replies

• Author

niye hep iyi insanların başına geliyo böyle şeyler kuralmı bu :D

Alp çekinerek öpüyorum :D bu arada nail ben :D

Alp çekinerek öpüyorum :D bu arada nail ben :D

biliyorum ya aaaaaa niye çekiniyosun :D

• Author

locklar için durum biraz karışık her talent de sorun var nerdeyse bilmeden yada serveri bilmeden yapmıs olabilir lvl kasıyosa, yeni oyuncuysa. ilgilenicem

bana kasti geldi biraz çünkü fear atmak dışında 2. kesişime kadar hiç vurmadı. hatta /no (no not going to happen) emote'unu kullandı. Muhtemelen level kasmak için kullanıyordu.

Ve Saz Arkadaşları guildinden olduğu için pek yeni olabileceğini de düşünmüyorum ki Aka isimli bir oyuncu olduğunu hatırlıyorum uzun zamandır.

Edited by NightMare

Deyimler sözlüğünde bulabiceğimiz ''Bokunu cıkarmak'' a güzel bir örnek olmuş :D
  • Author

Deyimler sözlüğünde bulabiceğimiz ''Bokunu cıkarmak'' a güzel bir örnek olmuş :D

Guild chatten arkadaşlara söyleyince overkill kısmını onlarda öldüler :D

Bu arada bu arkadaşı hyjalde deri farmlarken görmüştüm moblar respawn olurken hepsi olsun alanla keserim diye düşünüp bi wc yaptım geldim yaklaşık 15 20 tane dragonkin mobu gelene kadar kesmişti :D altı üstü küçük su döktük ve mobların hepsininde yaklaşık 100k hpsi var.Bilinçli kullanıldığı belli.

altı üstü küçük su döktük ve mobların hepsininde yaklaşık 100k hpsi var.

:))))

Ve Saz Arkadaşları guildinden olduğu için pek yeni olabileceğini de düşünmüyorum ki Aka isimli bir oyuncu olduğunu hatırlıyorum uzun zamandır.

Ve Saz Arkadaşları nda biri bug yada hile kullandıysa guildde cezası guildden atılmaktır.Guild masterımız gerekeni yapıcaktır.Seni kesmesi olayına gelirsek yaptığı yanlış birşey bilmeden yaptıysa uyarılabilir ama kasıt varsa Gintama gereğini yapar sıkıntı yok yani.

Selamlar öncelikle....

Uzun zamandır foruma girmemiştim ama ban yedikten sonra girmem farz oldu.

İlk olarak Gintama adlı gm e seslenmek istiyorum imbaka akaimba imbadaka vs vs. yani içinde aka geçen main charım olan aka adlı oyuncu benim.

85 lvl warlock um vardı 2 hafta önce ve size char buglu olduğunu söylemiştim. oyundan zevk alabilmek için bana 85 lvl başka bir char verilmesini istedim fakat siz bunun mümkün olmadığını biraz bekleyip düzeleceğini söylemiştiniz. bende düzelmenin imkansız olduğunu size söyledim hatta siz düzeltin ben oyunu bırakırım dedim. sonra kızıp karakterimi sildim ve priest karekter açtım. o da 85 oldu ve gördümkü onunda dotları çalışmıyor. zaten yarı yarı çalışan questleri yaparak zar zor 85 oluyoruz ve çalışmadığını görüyoruz karakterin skillerini. birde diyosunuzki bu bi oyun oyun oyundan zevk alın. eee herşey bozuk o zaman bende bug yaparak mı zevk alayım nasıl zevk almamı bekliyorsunuz? 2 hafta geçti hani sözünüz? hani düzeliyordu locklar? ki sadece tek atan locklar değil magelerde tek atıyor.

Size diyorum ki lvl 83 warior lvl 85 lock yani beni kesiyor lock bozuk ya da warior bozuk diyorum bana verdiğiniz cevap şu "hp si senden çok seni kesebilir" olaya gel diyorum bende size. boşuna adımız imba değil beni kesen ya 10 yıldır bu oyunu oynuyordur ya da skilleri bozuktur. ki düşük lvl ancak ve ancak ben afk iken beni kesebilir.

ben bug yapmış olabilirim o an skilim çalışmıyordur bugta kalmışımdır, ve ss koyan arkadaş kendi bile söylüyor bana saldırırken ben ona NO imotesini ısrarla yazmışım. yani karışma kardeşim demişim. ve orada luxana lvl 81 ben lvl 83 üm dikkatinizi çekerim. beni kesmeye çalışmış bende atmışım o skili ona kullanmışım. fel flame ye elim de değmiş olabilir. ha yok eğer siz diyorsanız biz seni araştırdık dunlara girmişsin, lvl kasarken hep tek atmışsın baktık diyorsanız yani bunu görebiliyorsanız ki görmeniz lazım gm olarak, kimin ne bug yaptığını görmeniz gerekir. illa ss mi koymak gerekir birini banlamak için. açık dunlara bi bakın kim girmiş kim ne kadar damage atmış bosslara. kaç kişi girmiş. bunları görebiliyorsunuz değilmi. benim tanıdığım gm ler görebiliyordu. tabi siz bizim yetkimiz yok diyorsunuz herşeye. heralde bi ban yetkisi verilmiş :) banada verin o yetkiyi bende banlayayım zor olmasa gerek işiniz. demişsiniz ya bir yerde maaşımızı sizmi veriyorsunuz diye. banlamak için ne kadar maaş alıyorsunuz? tabi emeğe saygı gösteririm ama sizde saygı gösterirseniz.

banlayacağınız kişiyi bi bulun ona sorun neden yaptın deyin, bi dinleyin adamı önce adam yerine koyun ki oyuncularda adam yerine koysunlar sizleri.

amacım kimsenin kalbini kırmak üzmek değil fakat sizde kimsenin kalbini kırmayın. şimdi gm den ricam banım kaldırılmasıdır. ben bilmeyerek bug yapmam bug varsa söylerim caresine bakılmasını beklerim. sırf bunun için charımı sildim ben bug kullanmamak için 2 haftada bekledim ama sonuç? yine aynı halen düzelmemiş. sırf bunu kanıtlamak için yeni char açtım ve lvl 85 e kadar kastım. 80 den 85 e kasmak zor değil en fazla 3 gün, banlamak sorun değil yani yeni acc alırım kasarım. ama şunu bilin eğer bozuk karakter varsa o karakterde kimse char açmasın bunu engelleyin. yoksa ister istemez kullanacaktır bugu bi yerde. locklar ve mageler toptan kapatılsın o zaman toptan banlansın ya da.

lvl 65 iken soul fire ile 9k vuruyordum lvl 85 im yine 9k. nasıl zevk alacaz peki bana açıklarmısınız?

İkinci olarak ss mi koyan luxanna Nightmare adlı arkadaşıma seslenmek istiyorum. lvl 81 magesin lvl 83 lock kesmeye çalışıyorsun ki 83 de olsan kesemezsin ya neyse. sana karışma no imote atmışım ne diye uğraşıyorsun? tek attım diye ss mi koyuyorsun. demekki char buga girmiş sana da tek atmak istemiyorum o yüzden no demişim, 3 defada beni kestin yine bişey demedim ama sende üstüne düştün kesmeye kalktın tekrar fear atıyorum uzaklaştırıyorum yok anlamıyorsun tek atınca anlıyosun heralde laftan. amacın neydi anlamadım.

Son olarak Yusuf'a sesleniyorum; işiniz zor biliyorum saygı duyuyoruz fakat biraz anlayışlı bir ekip istiyoruz. Gm arkadaşlar saygısızca konuşmalar yapıyor bazen ama seninde her zaman dediğin gibi "bu bir oyun bunu unutmayalım arkadaşlar" kimseyi kırmasın gm ekibi.

herkese iyi oyunlar.....

Selamlar öncelikle....

Uzun zamandır foruma girmemiştim ama ban yedikten sonra girmem farz oldu.

İlk olarak Gintama adlı gm e seslenmek istiyorum imbaka akaimba imbadaka vs vs. yani içinde aka geçen main charım olan aka adlı oyuncu benim.

85 lvl warlock um vardı 2 hafta önce ve size char buglu olduğunu söylemiştim. oyundan zevk alabilmek için bana 85 lvl başka bir char verilmesini istedim fakat siz bunun mümkün olmadığını biraz bekleyip düzeleceğini söylemiştiniz. bende düzelmenin imkansız olduğunu size söyledim hatta siz düzeltin ben oyunu bırakırım dedim. sonra kızıp karakterimi sildim ve priest karekter açtım. o da 85 oldu ve gördümkü onunda dotları çalışmıyor. zaten yarı yarı çalışan questleri yaparak zar zor 85 oluyoruz ve çalışmadığını görüyoruz karakterin skillerini. birde diyosunuzki bu bi oyun oyun oyundan zevk alın. eee herşey bozuk o zaman bende bug yaparak mı zevk alayım nasıl zevk almamı bekliyorsunuz? 2 hafta geçti hani sözünüz? hani düzeliyordu locklar? ki sadece tek atan locklar değil magelerde tek atıyor.

Size diyorum ki lvl 83 warior lvl 85 lock yani beni kesiyor lock bozuk ya da warior bozuk diyorum bana verdiğiniz cevap şu "hp si senden çok seni kesebilir" olaya gel diyorum bende size. boşuna adımız imba değil beni kesen ya 10 yıldır bu oyunu oynuyordur ya da skilleri bozuktur. ki düşük lvl ancak ve ancak ben afk iken beni kesebilir.

ben bug yapmış olabilirim o an skilim çalışmıyordur bugta kalmışımdır, ve ss koyan arkadaş kendi bile söylüyor bana saldırırken ben ona NO imotesini ısrarla yazmışım. yani karışma kardeşim demişim. ve orada luxana lvl 81 ben lvl 83 üm dikkatinizi çekerim. beni kesmeye çalışmış bende atmışım o skili ona kullanmışım. fel flame ye elim de değmiş olabilir. ha yok eğer siz diyorsanız biz seni araştırdık dunlara girmişsin, lvl kasarken hep tek atmışsın baktık diyorsanız yani bunu görebiliyorsanız ki görmeniz lazım gm olarak, kimin ne bug yaptığını görmeniz gerekir. illa ss mi koymak gerekir birini banlamak için. açık dunlara bi bakın kim girmiş kim ne kadar damage atmış bosslara. kaç kişi girmiş. bunları görebiliyorsunuz değilmi. benim tanıdığım gm ler görebiliyordu. tabi siz bizim yetkimiz yok diyorsunuz herşeye. heralde bi ban yetkisi verilmiş :) banada verin o yetkiyi bende banlayayım zor olmasa gerek işiniz. demişsiniz ya bir yerde maaşımızı sizmi veriyorsunuz diye. banlamak için ne kadar maaş alıyorsunuz? tabi emeğe saygı gösteririm ama sizde saygı gösterirseniz.

banlayacağınız kişiyi bi bulun ona sorun neden yaptın deyin, bi dinleyin adamı önce adam yerine koyun ki oyuncularda adam yerine koysunlar sizleri.

amacım kimsenin kalbini kırmak üzmek değil fakat sizde kimsenin kalbini kırmayın. şimdi gm den ricam banım kaldırılmasıdır. ben bilmeyerek bug yapmam bug varsa söylerim caresine bakılmasını beklerim. sırf bunun için charımı sildim ben bug kullanmamak için 2 haftada bekledim ama sonuç? yine aynı halen düzelmemiş. sırf bunu kanıtlamak için yeni char açtım ve lvl 85 e kadar kastım. 80 den 85 e kasmak zor değil en fazla 3 gün, banlamak sorun değil yani yeni acc alırım kasarım. ama şunu bilin eğer bozuk karakter varsa o karakterde kimse char açmasın bunu engelleyin. yoksa ister istemez kullanacaktır bugu bi yerde. locklar ve mageler toptan kapatılsın o zaman toptan banlansın ya da.

lvl 65 iken soul fire ile 9k vuruyordum lvl 85 im yine 9k. nasıl zevk alacaz peki bana açıklarmısınız?

İkinci olarak ss mi koyan luxanna Nightmare adlı arkadaşıma seslenmek istiyorum. lvl 81 magesin lvl 83 lock kesmeye çalışıyorsun ki 83 de olsan kesemezsin ya neyse. sana karışma no imote atmışım ne diye uğraşıyorsun? tek attım diye ss mi koyuyorsun. demekki char buga girmiş sana da tek atmak istemiyorum o yüzden no demişim, 3 defada beni kestin yine bişey demedim ama sende üstüne düştün kesmeye kalktın tekrar fear atıyorum uzaklaştırıyorum yok anlamıyorsun tek atınca anlıyosun heralde laftan. amacın neydi anlamadım.

Son olarak Yusuf'a sesleniyorum; işiniz zor biliyorum saygı duyuyoruz fakat biraz anlayışlı bir ekip istiyoruz. Gm arkadaşlar saygısızca konuşmalar yapıyor bazen ama seninde her zaman dediğin gibi "bu bir oyun bunu unutmayalım arkadaşlar" kimseyi kırmasın gm ekibi.

herkese iyi oyunlar.....

Luxanna benim o gün Nightmare'ın hesabından yazdım altında da belirttim. Orada level kasıyorsun tek atarak sonra belli olmasın diye gizlemek için fear atıp bekliyorsun sıkılınca da tek atıyorsun. Ben yıllardır warlock oynuyorum ve sırf buglı olduğu için oynamıyor bekliyorum.

Bir de utanmadan laftan tek atınca anlıyorsun demişsin. Sende utanma duygusu yok ki burada hala bu kadar konuşabiliyorsun.

locklar için durum biraz karışık her talent de sorun var nerdeyse bilmeden yada serveri bilmeden yapmıs olabilir lvl kasıyosa, yeni oyuncuysa. ilgilenicem

bu dediğim lafın neyini anlamadın aka

iyide 2 hafta önce dediniz talentlerin bozuk olduğunu ve hiçbir düzelme yok demekki hiçbir çalışma olmamış bu konuda.

ben diyorumki bi çalışma olsun milyon vurmasın 1 vursun madem ya da hiç vurmasın. ta ki siz düzeltene kadar.

rokka yazdıklarımı tam okumamış olabilirsin. buglı kasıyordum evet bunun sebebini de açıkladım. düzelteceklerini söylemelerine rağmen hiçbirşey düzeltmediler ben 2 char açtım 2 side 85 oldu zaman geçti meslek kastım sonra yine lock açtım ve halen düzelme olmadığını gördüm. Amacım bug yaparak boss kesmek ya da oyuncu kesmek değil bunlar için bug yapmama gerekte yok zaten.

amacım şuydu: 2 hafta önce lockları düzeltecez lock charınla oynama bekle diyen gmlere bunu yapamayacaklarını kanıtlamaktı.

beni tanıyan allyler görev yaparken hiçbir oyuncuya karışmayacağımı bilir. benim seninle bir sorunum yok yani rokka.

Benim derdim GM lerle.

bu dediğim lafın neyini anlamadın aka

yazdıklarını anlamadım gibi birşey söylemedim ben. ilgilenecem demişsin gelip soraydın o zaman banlamadan önce gelip ilgilenseydin.

Kurt adama atlar ... Parçalar ...Öldürür ... Rahatlar ...

Sonra bir an beyni çalışır ...

Ben ne yaptım der ...

Sonra gene bir adam görür atlar ...Parçalar ...Öldürür ... Rahatlar ...

Not:Burada kimseye laf etmiyorum ... Sadece birşeyler yazacaksanız ...

3-4-5... defa düşünün ... Ki ...

Sorunlarınızı düzgünce ifade ediniz ...

Yada sorunu olan kişi ile düzgünce iletişim kurunuz ...

İnsan kaybetmek en basiti kazanmak zordur ...

Kolaya kaçmayın ...

Kurt adama atlar ... Parçalar ...Öldürür ... Rahatlar ...

Sonra bir an beyni çalışır ...

Ben ne yaptım der ...

Sonra gene bir adam görür atlar ...Parçalar ...Öldürür ... Rahatlar ...

Not:Burada kimseye laf etmiyorum ... Sadece birşeyler yazacaksanız ...

3-4-5... defa düşünün ... Ki ...

Sorunlarınızı düzgünce ifade ediniz ...

Yada sorunu olan kişi ile düzgünce iletişim kurunuz ...

İnsan kaybetmek en basiti kazanmak zordur ...

Kolaya kaçmayın ...

bizle de iletişime geçilirse biz de iletişim kurmayı deneyebiliriz.

böyle şeyler yapmadıkça ismimiz sesimiz duyulmuyor.

ben wow cunun zeki dürüst ve çalışkan olanını severim....

Aka plate giyiyor, belki ondan dolayı böyle çok vurmuştur :D

inanmıyorlardı plate giydiğime igydim gördüler....

Ve Saz Arkadaşları nda biri bug yada hile kullandıysa guildde cezası guildden atılmaktır.Guild masterımız gerekeni yapıcaktır.Seni kesmesi olayına gelirsek yaptığı yanlış birşey bilmeden yaptıysa uyarılabilir ama kasıt varsa Gintama gereğini yapar sıkıntı yok yani.

nohutlupilav siz yokken biz vardık bu guildte aslanım. guild masterımı atmış beni guildten? ceset bana sormadan asla beni atmaz guildten ama bi başkası atmış.

umarım bu sen değilsindir. senin beni desteklemen gerek bana sorman gerek ondan sonra yorum yapman gerek.

nohutlupilav siz yokken biz vardık bu guildte aslanım. guild masterımı atmış beni guildten? ceset bana sormadan asla beni atmaz guildten ama bi başkası atmış.

umarım bu sen değilsindir. senin beni desteklemen gerek bana sorman gerek ondan sonra yorum yapman gerek.

Dostum seni tanımıyorum.Ayrıca Ben sadece guildin kurallarını söyledim burda Alliance arkadaşlar bug yapan kişi Ve Saz Arkadaşları ndandı dedi diye yorumumu ona göre yaptım.Guild Masterımın bize söylediği guild kurallarına göre konuştum burda.Ve bence kim olursa olsun Guild Masterımın bug yapan kişiyi guildde barındıracağından emin değilim bunu birdaha düşün.Ha ayrıca charın bozukmuş falan filan sen onları yazmadan yapmıştım bu yorumu.Eğer charın bozuksa senin suçun yok sonuçta seni 3 kez kesen adama /no emotesi atıp hala seni kesiyosa onu uyarma amaçlı yapmışsındır diye sanıyorum.Ama dediğim gibi bug konusunda bu kadar emin konuşma Guild Masterla ilgili.

Ya aka bugün foruma girdim şöyle bir bakındım da seneler öncesi sorunların geneli halen devam ediyor ve sende eskiden ki 'eskiden' diyorum düşünceleri savunmaya devam ediyorsun.Kızma ama boşa kürek çekiyorsun.Oyunda bana bu tavrımdan dolayı kızanlarda oldu ama geç anladılar.

Birde yukarıda bug yapmak için açıldı gibisine getirilmeye çalışılmış , ben bu arkadaştan öncede oynuyordum , seneler öncesinde de lock oynardı halende lock oynuyor :)

Bende atılmışım guildden lakin hiç sorun değil , zaten geçimsiz birisi olduğumu tanıyanlar bilir :) Öylesine server aklıma geldi bir oyuna gireyim demiştim , eskileri görünce girmiştim guilde , başarılarınızın devamını dilerim.

Gamemaster olarak oynadığım zamanların en sevilen gamemasterı , gerçekten servera emek verdiğini düşündüğüm , barış abi saygılar sunuyorum sanada , sinirli gördüm senide , sinirlerine hakim ol :)

Konu amacından sapmış olabilir , birazda içimizden geldiğince yazdım birşeyler , ne servera ne de bir playera , biraz öbjektif bakalım olaylara sadece.

Autumn was here....

autumn seni tekrar görmek ne güzel. ken in selamı var sana.

evet boşuna kürek çekiyoruz biliyorum bizim için 1 insan 1 insandır onu kazanmalıyız düşüncesi var ama bu arkadaşlarda o düşünce yok bildikleri tek şey ban ban ban. acc ban ip ban forum ban :)

ceset benim bug yapmayacağımı bug kullanmaya ihtiyacım olmadığını billir. kim kesmişki beni bug yapayımda onu keseyim.

1m vurmanın da bi zevki yok zaten.

dediğim gibi dungeonlara baksınlar farmlamışsam banlasınlar ama bi noob kestik diye ban saçma :D