Jump to content

Featured Replies

aklı olan adam warlock acar valla gıder lk ya bı rain of fire atarsın ölür 3 sanıyede 13 m vuruyor lan :D
arkadaş biride priestle ilgili bişey koysun merak ediyor insan böle görünce :D

arkadaş biride priestle ilgili bişey koysun merak ediyor insan böle görünce :D

dotla 1k vuruyosun , 7 heal atıcak kaadar manan var, warrior a 5 saniye dayanıyosun ss siz ama umarım yeterlidir :D

aklı olan adam warlock acar valla gıder lk ya bı rain of fire atarsın ölür 3 sanıyede 13 m vuruyor lan :D

rekorum 885m fel flame. conflagrate filan atsaymışım piiihi.

gintama ya anthony adam 885m damage attım diyor demekki tüm lokclar ve magelerde aynı sorun var. duna götürmüyorlar bizi ne yapalım çiçekmi toplayalım balıkmı tutalım?

git bi vur bosslara neferian 'a vur first kill yap cek vıdeonu koy ''solo neferian warlock'' diye warcraftmoviese :D bende o kadar damage olucak ne gold kasarım varya bosslardan serverda herkez elıme bakar gold ver diye :D

gintama ya anthony adam 885m damage attım diyor demekki tüm lokclar ve magelerde aynı sorun var. duna götürmüyorlar bizi ne yapalım çiçekmi toplayalım balıkmı tutalım?

sorun warlockların destruction talentlarında. mage'lerde neler bozuk hiç bilmiyorum hiç denemedim. destruction oynamayan warlock'larda sorun olmuyor.

sorun warlockların destruction talentlarında. mage'lerde neler bozuk hiç bilmiyorum hiç denemedim. destruction oynamayan warlock'larda sorun olmuyor.

sorun tam olarak neresinde benim açtığım char en çok 4k vuruyordu itemsız :D destruction oynuyorum zaten o belli bişey de bana denk gelmedi o talent sanırım.

Edited by Rokka

sorun tam olarak neresinde benim açtığım char en çok 4k vuruyordu itemsız :D destruction oynuyorum zaten o belli bişey de bana denk gelmedi o talent sanırım.

bug'ın gerçekleşmesi için destruction gerekiyor rokka, destruction seçili diye bug yapılıyor değil.

bugun gerçekleşmesi talent ile alakalı değil. yani talentin des olsun ama buga girmiyorsan zaten sorun olmuyor talentler normal çalışıyor. bugu nasıl yapıyorsun ben biliyorum ama burada söylersem herkes yapmaya başlar o zamanda yine ban yerim. sen niye herkese söylüyorsun gel bize söyle der gm arkadaşlar. serverda 5 kişi toplayıp 5 man a bile yapamıyorsak bossa tek atmak tek çözüm :D