Jump to content
Posted

Ben anlaşmalı arena kastım ve guacho gibi ban atılmasını istiyorum.

After lvl 85 rogue <The Sword of Justice>

Edited by AfterLifes

Featured Replies

Arkadaşlarımdan rica ettim sırasıyla afk taklidi, elektrik kesilmiş numarası, kapı çalmış gibi yapma bahaneleriyle hareket etmediler ve maç kazandım. ban yemek istiyorum. sevgili gmimiz Gintama nın ricası üzerine bu konuyu açmayı uygun gördük.

Finair Level 85 Worgen Rogue <Sword Of Justice>

Bir iki saat dışarı çıktım, topic alabildiğine gitmiş. Gintama başa beni yaz, isim verin demişsin, yılardır bu serverda oynuyorum, ilk charım tituspullo, crayz lerle birlikte çok eğlendik. Sonra Rjalk ile oynadım, şu anda yine Tituspullo isimli charla oynuyorum, yaz ağa yaz, beni başa yaz.

Biz senin yada başkasının canını sıkmak, zamanını boşa harcamak için açmadık bu topic i. Ortada bir haksızlık var, bu haksızlığa kılıf uydurulmaya çalışılmış ona itiraz ediyoruz. Evet anlaşmalı arena yapmak ban sebebidir, ama ya yapmadıysa, kimse buna değinmemiş! adam teklif etmiş, Guin arkadaşımızda "ivedilikle" bana bildirdi durumu, bana böyle bir teklif var diye. bende söz konusu arkadaşa böyle şeyler teklif ediyormuşsun, yapma dedim. Yaptığına dair bir delil yok, sadece teklif etmiş, bende arkadaşı uyarmışım, biz kendi içimizde konuları hallediyoruz zaten. Yapılmış ama ispatı olmayan (wsg deki olay) olay için ban sebebi bulunamadı, fi tarihindeki yapılıp yapılmadığı belli olmayan, teklif aşamasında kalmış ve azarı yediği bir olaydan ötürü ban. o yüzdenyaz ağa yaz, beni başa yaz.

Horde tarafı banda ısrarcı oldu diye ban, budur, açık olun. Biz ne kadar server sayısını koruyalım diye alttan aldıysak o kadar üstümüze geldiler, alttan almıyorum artık, yaz beni ağa, başa yaz.

Wsg de olan olay banlıktır. Ancak gm lerin ss ısrarı bu banı imkansız kılıyor. Diger konu saçmalıktır, zaten rate kasılamayan biryerde anlaşmalı arena yapmak anlamsızdır. Ki yaptığına dairde kanıt yoktur, teklif etmiş kabul edilmemiş, bende gerekeni yapmışım. Ama olmaz Horde ban istiyor, kan kokusu sarmış etrafı, illa akacak. yaz ağa yaz, beni başa yaz.

Onlar yoksa ben de yokum.

Carmelone Level 85 NightElf Rogue

Bana Ip ban hatta mac Ip banı atın çok fazla hesap var :D

Bende arenada anlaşan biriyim.Ve bug kullanıyormuşum.Beni banlamanızı rica ediyorum.

Fiseng 85 level Human Rogue aka Fişeng

Frostitute 85 level Human Mage aka Cız Bız

Darkie 85 level Human Warrior aka Bug Abuser

Edited by Darkie

Ban Yemek Horde tarafını Mutlu Edicekse sanırım Benim ban Yemem Yeterli ve fazla olcauktır. Bullchaos 85 Level Warrir ( The Sword Of Justice )

benide banlayın panpişler anlaşmalı yaptım ve bug yapıp 40k 50k vuruyomuşum

Eudamonia 85 Level Gnome Mage

Alien 85 Level Human Warrior

Edited by Eudamonia

pef. benim de anlaşmayla alınan bi adet vicious off handim vardı. (gerçi farketmiyodu her türlü max 5sn dayanıyodum :D)

Elwing 85 Lvl NightElf Priest

Apeiron 85 Lvl NightElf Warrior

Lepha 85 Lvl Goblin Priest

Edited by Lepha

ben yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama geçen sene sonlarına doğru server habersiz kapanmadan bir süre önce gmler isteyen anlaşmalı arena kasar bundan ban atmayacağız diye bir açıklama yapmıştı sanki. dönem dönem anlaşmalı arena yasak ya da serbest mi oluyor?
böyle bir açıklama yapıp yapanları banlama gibi bir politika izleniyordu sanırım o zamanlar.Tam hatırlamıyorum :)

Bug yapanlar itiraf ediyor işte. biz bi q itemini kullansak banlanırız adamlar arena yapıyo kimsenin sesi çıkmıyo. itirafta ediyorlar dalga geçer gibi.

zaten bi biz bug yapıyoruz herkes dürüst oynuyor.

herşeye rağmen oyun bu nasıl zevk alıyorsanız öyle oynayın....

bu bug degil hocam.Bu cataclysmde herkesin yaptığı birşey.Bütün arena yapanlar hakkında bir konu bu.Cezası ban ise bizide cezalandırın diyoruz.
yav madem anlaşmalı herkes yapıyor ne diye uğraşıyorsunuz gm e söyleyin istediğiniz itemi versin size o zaman. arena itemleri bedava olsun herkes alsın.
gmlerin yeni arena sistemiyle ilgili ne kadar bilgisi var bilmiyorum ama catada antlaşmalı arena yapmanın imkanı yok dense serbest anlaşın kasın diye faydalanma imkanları yok 2200 rating üstüne cıkmak gerekıyor buda 10 kişiyle olmaz bu arada bu HoT olayı varmıydı daha once guzel olmuş :D
Bizde onu diyoruz zaten.Rating kasılmayan bi ortamda anlaşmalı kasalım diye edilen bi tekliften ban yeniyor.Eskiden 10 maç yapardın arena puanını alırdın.Şimdiyse 8 galibiyet alıosun arena puanını alıosun olay bu.
Guest
This topic is now closed to further replies.