Jump to content

Featured Replies

O cornomer banada aynısını yapmıştı ama acıyıp ss almamıştım. Bunuda görünce kendımde sorun olmadığını anladım :) Nası bir insan bu ya
Konu ile ilgili gereken yapıldı. Cornomer karakteri oyuncuya ağır hakaret suçundan 45 gün süre ile blocklandı. Suçun tekrarı halinde bu yaptırım accountu uzerinde sınırsız olarak uygulanacaktır. İyi Oyunlar..

Cevap vermeyim dedimde genede duramadım , orada ...... şeklinde bir ithamda bulunmuş , üstü kapalı bana küfretmiş resmen , yaşına verip geçeyim dedim artık sinirlendim bir güzel alenen küfrettim sana , senin gibi kapalı değil gayette açık açık.

Jackup sanada gelince ben senden öncede burada oynadım fakat genelinin dediği gibi boş konuşan bir insansın burada da gene boş konuşmuşsun , sana küfür içerikli bir tek kelime dahi etmediğimi hatırlıyorum , etseydim aynı bu arkadaş gibi ss i o zaman alırdın , hem sen kimsin ki bana acımışsın :)

Arkadaslar sikayet var kanit var kimse bosuna kelime urrtipte bir birini kirmasin daha fazla :) gereken yapildi tartismaya gerrk yok. İyi oyunlar.
  • Author
arkadasım sen benım kac yasımda oldugumu bılıomusun oralarda 06 yas grubunun yaptıgı daha dogrusu küfür dedıklerı şeyi yapıyosun ... adam olsaydın o sekılde kufur etmezdın........
Senin yaptığın gibi üstü kapalı şekilde .... yapmadım en azından , boşlukları çok güzel doldurdum , sorun değil oynarım yada oynamam , sizler mutlu olun yeter ki , iyi oyunlar.
bence serverı ın en büyük eksikliği online gm olmaması ve server eksiklerinin çok ağır giderilmesi buda oyuncuların şevkini ve zevkini kaçırıyor ...
Online gm olmaması gibi bir durum olamaz ben he zaman online ım ? Kim istedide bana ulaşamadı? Oyundan yarım saat bir saatliğine çıksamda forumda online ım. Endora diyorsunuz yanınızda bitiyorum :) Online gm yok demeyin lütfen :)
Tek bir gm dedğin ben tek başıma sizin günlük sorunlarınıza, sorularınıza, herb noktalarına, temin edemediğiniz meslek malzemelerinize, dk ve vorgen bozuk questlerine, fantazi oyuncularının görmek istedikleri fakat yerinde bulunamayan eski bosların eksik olanların tamamlanmasında, İsim / Irk / taraf değişimlerinizde ( Altı çizili olanlar şu anda kapalı uygulamalar ) Oyun içi skünetin sağlanmasında ve hatta kapatılan mail box un yerini almakta yeterli olduğumu görüyorum :) Şu anda oyuncu oranımız düşük lakin bu oranın yüksek olduğu zamanlardada herkeze yetiştiğime inanıyorum. Gm adasında afk olursak elbette 5 gm birden yetişemeyiz :) Ama olmazsak 1 gm her şeye koşabiliyor sırası ile.