Jump to content
Posted

Bir gün terokkarda ben ken camaro howard oturmuş muhabbet edioruz, nalurmuydu elmayramıdı tam hatırlamıyorum ama biz muhabbet ederken gelip önümüzde yere seriliyordu ha bire ölüyordu, bizimde konu ateşli olsa gerek hiç oralı olmuyorduk, allylerle düel atıo zannedioduk, sonra bi ara durdu yanımıza geldi selam dedi, ya arkadaşlar sabahtan beri beni kesiolar niye yardım etmiosunuz dedi hepimiz gülmeye başladık smile.gif meğersem dalıyolarmış ha bire smile.gif

Bi ara kenle evde oturuoruz kendimizi savaşa kaptırmışız kendimizi, o sıra kenin telefonu çaldı arayan arkadaştı, nerdesiniz diye soruyo kene çarşıya inip buluşmak için, ken terokkardayız deyince karşı taraf wow u bilmediği için dumur oluyor, orası neresi dior ben kopuyorum o an smile.gif

Daha yeni girmişim oyuna hiçibşi bilmiyorum lvl arttırmışım, bi guilde sığınmışım felan, gel seni wc ye götürecez dedilerdi, bende wc deyince hani ilk korktum bişimi yapacaklar lan bana orada dedim, sonra dungeon olduğunu anladım. nese girdik 3-4 tane 70 önümden gidio ezberlemişler yolu bende anca arkadalarından takip ediorum, lootluyolar ama ben nasıl item alınır ne hangisi bana yarıyor bilmiyorum, vay be ne ballısın diolar ha bire, mor mor itemler düşüyo, off asaya bak diyolar off bota bak, off kolluğa bak diyolar ha bire, neyse çıktık zindandan sonra biri geldi e hadi göster bakalım neler topladın dedi, benim çantada bir tane mor item o da bana yaramıyan bişi, dierlerinin hiçbirini alamamışım, need greed nedir bilmiyoduk... smile.gif

Featured Replies

Orj serverda oynuyorken, Leeeeeeroy achievement ini alma mevzumuz takdire şayandı (achi yi bilmeyenler için http://www.wowhead.com/achievement=2188 15 saniyede 50 tane whelp kesmeniz gerekiyor) UBRS idi sanırım..

Ben (Lvl 70 paladin ) ile kuzenim (Lvl 70 druid) whelpleri başımıza topladık, 10 sn gibi bir süre kestik (Sallama yok, kuzenim starfall, ben divine strom kullandım artık üzerimizde nasıl bir buff varsa o arada) Partinin geriye kalanının konu ile alakası yoktu, Achievement gelicne şaşırıp dönüp baktılar, ne oldu diye sormaya başladılar, biri diğerine dediki, görmedin mi? epik whelp katliamı yaptı şu ikisi

ss almadım ama oyun ıcınde en unutamadıgım an Deceased DK ıle Statık Mage ıkı kısı orıgımarda Neette ye dalmıstık Mage ı harcamıstı tam olcekken kesmıstım cok sevınmıstım o zamanlar Neette ölmüyordu. :D

Bide shadowdust ıle duel edıyorduk 1 saat sonra berabere bıttı :D

Ama serverda zul aman donemlerı ıste kac level hatırlamıyorum ama sw yı hordeler basardı bır baskında bır rogue baya bır hırpaladık kacmaya basladı bende az enerjı var dıye dalcam fılan sonra basım bır donmeye basladı :D bole mıdem bulanıyor fılan mezarlıga yakın 3 tane rogue orta cıktı ben artık hıc bır rakama basmadım derın bır nefes ayıp baya bır keyıf almıstım :D
Bir gün bir gm saklandı, biz aradık bulduk. sobeledik.
Oyunculuk zamanlarımda o günden sonra dahil olduğum guildimin beni karşı taraf oyuncuların reskilinden kurtardıgı sahne halen aklımdan cıkmış değil :) Oyundaki en unutulmaz sahnemdi :) bir saatten fazla reskile baglandım, e bendekide inat hani :P Sonrasında bütün bir guildi orada görmek ve onlar kıran kırana pvp yaparken ezik karakterimle arada bir iki vuruş yapmak zevkliydi :P
  • Author

ss almadım ama oyun ıcınde en unutamadıgım an Deceased DK ıle Statık Mage ıkı kısı orıgımarda Neette ye dalmıstık Mage ı harcamıstı tam olcekken kesmıstım cok sevınmıstım o zamanlar Neette ölmüyordu. :D

Bide shadowdust ıle duel edıyorduk 1 saat sonra berabere bıttı :D

bu olayı hatırlıyorum. neette ölmüyordu sağlamdı :)

bu olayı hatırlıyorum. neette ölmüyordu sağlamdı :)

yok yahu patatesin tekidir char oynuyor bakma sen

unutamaadıgım deceased ile zul gurup arenanın orda 1 saat kapıstık ıkımızde ölmedık dk bugluydu bendede enc vardı bloodrain :) tamm 60 dk en sonunda elim agrıdı bıraktık :D:D
DK buglu degıl yav tank ve blood mıs mıs :D ama hakıkaten bıtmıyordu yav ama bırakmasan yencektım de nese dedım sımdı :D

http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/11722.jpg

Kamp Kurmuştuk Baya Güzeldi.. Org Önü