Jump to content
  • Replies 52
  • Views 19.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Ben girmiyorum ne zamandır :)

Edited by Jackup

Burada da durumlar duzelmiş durumda. sadece oyuncular nadir giriyor. Ally ler oldugu sürece server akar. Ally istiyoruz hordemiz var:D
  • 2 weeks later...
highdamage ve asmodean'ın dönmesi çok zor, arayı bayağı açtılar. aynen ben de oyuncu sayısı artmadıkça girmeyi düşünmüyorum.
Herkez oyuncu sayısının artmasını bekledıgı surece bırbırımıze bakmaya devam etmezmiyiz sizce :) Yerimizde saymaktan başka bır sey yapmamış oluruz diye düşünüyorum :)
Ben döndüm morpheus :D ve dönmeleri içinde highdamage,asmodean ve alexilahio ' ya mesaj attım faceden umarım gelirler olmadı vote yada forumlarda R€kl@m yaparak onlıne oyuncu sayısı artar :)
Zihniyetten kastınızı ogrenebılırsem cevap vermek isterim :) Su anda sunucu gayet oynanabılır durumda. Meslekler kasılabılır konumda raıdler stable konumda onlıne gm durumu gayet guzel kı sahsen ben bos bırakmıyorum zaten :) Oyuncu sorunları anında bıre bır cozulmeye calısılıyor Mob kıl xp x10 quet xp x5 lag yok sunucu her zaman onlıne. Eventlar duzenlenıyor. Oyuncuya her zaman guler yuz. Pekı "bu zihniyet" sizcede yeterlı degılmı ?
eskısı gıbı 1 guilde gırıp sabaha kdr dgde takılıyorduk gzl gunlerdi charımın sılınmesı biraz soguttu ve bazı qlarda nedense bozuk fakar endoranın hakkını kımse yemezsın online oldugu zaman hep yardım etti
onur ve orçun geri dönmedikçe bende geri dönmem bunu söyliyeyim orhun. bişiler yap getir şunları yahu :)
eskıden en cok aurel ı severdım cunku gercekten hakıını vererek yapıodu ısını sımdı ıse onun gıbı bır endora var gercekten haksızlık yapılmasını ıstmem endoraya ısını cok ıyı ve prensıplı yapıyor wturk adına tsk ederız endora ( sand ) ve saz guıldı
Övgü her insan tarafından sevilen bir hissiyattır. Lakin mütevaziyet daha müimdir. Beğenilerinize nazır olabildi isem ne mutlu bana, lakin ben olması gerkenden daha farklı bir tavır sergilemiyorum :) İlgi alaka ve hoş görü bir yönetim personelinin olmazsa olmazıdır. Bu duruma adil olmak kavramıda eklendiğinde, beklentilere tam anlamı ile karşılık verebilen bir tavır meydana gelmiş olur ki giydiğimiz gömlek bundan ibarettir. Ben hizmetlerimle senelerdir güzel zaman geçirdiğim, güzel dostluklar edindiğim bu platforma gönül borcumu ödemeye calışıyorum. Geçiştirmeden çözüm odaklı olmak gayreti içerisindeyim. Yanı sıra bu ilgi alakanın ve hoş görülü tavrımın kati sonsuzluğu ben bu sunucuda var oldugum surece devam edecektır. Bunun da oyuncu oranımızın artışında rol oynayacagını dusunuyorum :) İyi Oyunlar :)

eskıden en cok aurel ı severdım cunku gercekten hakıını vererek yapıodu ısını sımdı ıse onun gıbı bır endora var gercekten haksızlık yapılmasını ıstmem endoraya ısını cok ıyı ve prensıplı yapıyor wturk adına tsk ederız endora ( sand ) ve saz guıldı

Aurel=Gintama :D

endora gibi cümleler kuramıyıcam zaten yazılarımı okuyanlar nota virgül olmadığını farkeder türkçe de başarılı değilim pek. (devrik cümleler :D )

kısaca teşekkur ederim.

bide bu server neden hala bu kadar yırtınıyor diye merak eden varsa bu server gidenler geri gelsin diye değil burda olanlar için yırtınıyor, 10-15 kişiyle her gun oy verip 65. yapanlar için yırtınıyor.

warriorsand gibi ben kimim bilmeden benim yaptıklarıma saygı duyanlar için yırtınıyor, bilenleri kotulemiyorum bu arada :D

Düzeltiyorum 61 yaptık.. Nonserviam guildinde oyuna başlamış biri olarak yine aynı kişileri görmek güzel olurdu... Gelmek istemiyorlarsa da iyi eğlenceler dilemekden baska yapcak bişey yok :)

cataya gectıkten sonrakı olası durum :)

Anladım lakın bu konuda kacınılmaz bır durumdu bu. Oyuncularımızı bızlerı cata ya zorladıgı ıcın onların ısteklerıne karsılık verme sorumlulugunu uzerımızde hıssettık. Bunun gıbı durumları forumdan genel olarak, oyundansa bılgı almak ısteyen oyuncularımıza kısısel olarak bıldırdık. O zamanlar halı hazırda kullandıgımız emumuzun cata calısması olmadıgı ıcın ısteklerı karsılamak adına farklı bır emuda cata hızletı vermeye başladık. Ve ıkı farklı emu arasında karakter aktarımının mumkun olmadıgı bılındık bır durum. Mangos un cata hakkındakı calısmalarını surdurdugu herkez tarafından bılınıyor ve 3x mangos surumdekı karakter datalarımızın halen korundugunu goz onunde bulundurursak Yusuf'un mangosun calısmasını gormek ıstedıgı ortada. Tabı bu bır tez. Tamamıyle benım sahsı gorusumdur.

Anlatmak ıstedıgım olay karakterlerınızın bız yonetım kadrosunun beceremedıgı bır durum yuzunden degıl mumkunatı olmayan bır olay oldugu ıcın aktarılmamıs olmasıdır. Acık olmak gerekırse ben cata da daha rahattım :=) Oyuncularımızın genel rızası ıle ve sorunların farkında olup bıldırerek cata hızmetı vermeye basladık. Oncelerde hem sızler hemde bızler cok sıkıntı ceksekte, su an gelınen nokta takdir edilesi bir nokta. Halen de eklemele fıxler devam etmekte. Bununda altını cızmekte fayda var. Fakat her sey bır yana sunucumuz su anda gayet oynanılabılır durumda..

Anladım lakın bu konuda kacınılmaz bır durumdu bu. Oyuncularımızı bızlerı cata ya zorladıgı ıcın onların ısteklerıne karsılık verme sorumlulugunu uzerımızde hıssettık. Bunun gıbı durumları forumdan genel olarak, oyundansa bılgı almak ısteyen oyuncularımıza kısısel olarak bıldırdık. O zamanlar halı hazırda kullandıgımız emumuzun cata calısması olmadıgı ıcın ısteklerı karsılamak adına farklı bır emuda cata hızletı vermeye başladık. Ve ıkı farklı emu arasında karakter aktarımının mumkun olmadıgı bılındık bır durum. Mangos un cata hakkındakı calısmalarını surdurdugu herkez tarafından bılınıyor ve 3x mangos surumdekı karakter datalarımızın halen korundugunu goz onunde bulundurursak Yusuf'un mangosun calısmasını gormek ıstedıgı ortada. Tabı bu bır tez. Tamamıyle benım sahsı gorusumdur.

Anlatmak ıstedıgım olay karakterlerınızın bız yonetım kadrosunun beceremedıgı bır durum yuzunden degıl mumkunatı olmayan bır olay oldugu ıcın aktarılmamıs olmasıdır. Acık olmak gerekırse ben cata da daha rahattım :=) Oyuncularımızın genel rızası ıle ve sorunların farkında olup bıldırerek cata hızmetı vermeye basladık. Oncelerde hem sızler hemde bızler cok sıkıntı ceksekte, su an gelınen nokta takdir edilesi bir nokta. Halen de eklemele fıxler devam etmekte. Bununda altını cızmekte fayda var. Fakat her sey bır yana sunucumuz su anda gayet oynanılabılır durumda..

Dogrudur yenılık herzaman iyidir ztn benım accontumu sizin yüzünüzden gitti fılanda yazmadım.Acıkcası Tekrardan kasmak biraz zor geldi bana :D

alper alexilahio bu hafta içinde oyunu kuruyor kaan abi de takılacak ama fazla gıremeyecek dersler felen :D orçun abi de gelemıyor dersler onunda agırmıs onur abiden ses yok nejat abide ara verıyor mayısa kadar :D özet :D

alper alexilahio bu hafta içinde oyunu kuruyor kaan abi de takılacak ama fazla gıremeyecek dersler felen :D orçun abi de gelemıyor dersler onunda agırmıs onur abiden ses yok nejat abide ara verıyor mayısa kadar :D özet :D

Burdaki Nejat abi ben oluyorum sanırım :)

Edited by Nohutlupilav