Jump to content
  • Replies 52
  • Views 19.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Burdaki Nejat abi ben oluyorum sanırım :)

aynen öyle :D

Merhabalar WTurk Ailesi uzun süredir yurt dışındaydım sanırım oyundan eser kalmamış bir çok arkadaşımız oyunu bırakmış üzücü bir durum oynamayı düşünüyordum ama arkadaşlarımın çoğu bırakmış benimde girmeme gerek kalmadı o zaman kendinize iyi bakın dostlar :)
bır kısmı bıraktı bır kısmı beklemede bır kısmı baska yerlerde ama elbet bır gun donerler sen yınede forumu takıp et bakarsın bır gun arkadasların yıne burda oynar zaten foruma bakmak 1 dk
Bende valla mecbriyetten ara vermek zorunda kaldım dersler sağolsun ama dönüceğim kesindir.Yani demek istediğim bırakmaktan ziyade çoğu kii ara vermiş durumda elbet bi gün geri dönüceklerdir.

faceden söyliyim ama dönceğini sanmıyorum 2-3 kere ısrar ettim ama ı ıh

Facebook kullanmanın faydaları. Eyvallah usta çok sağol.

Edited by Alemci

ahahah sekooooo :) olum şimdi dersteyim 8'e kadar filan sürüyo dersler wowa ara verdim mecburen yoksa biliyosun seninle bg'lerde karşılaşıp /no yapıp koşmayı çok seviyorum :D

nolsun be alper geçinip gidiyoruz :) sen napıyosun oynuyo musun hala?

Bu topici kişisel messenger olarak kullanıcam hiç affetmem :D

Herkese selamlar bu arada, boş vakit bulursam servera bi uğrarım, bi dg fian atarız :) warlocklar noldu bu arada ya serverda 10 kaplan gücündelerdi en son :)

Eh işte bi dota bi wow falan filan gidioz :D kenks

Edited by Jackup

ahahah sekooooo :) olum şimdi dersteyim 8'e kadar filan sürüyo dersler wowa ara verdim mecburen yoksa biliyosun seninle bg'lerde karşılaşıp /no yapıp koşmayı çok seviyorum :D

Yemişim bgsini muhabbetini özledim be olm :( sen gittin gideli gülmeyi unuttum, depresyona girdim lan :/

Yemişim bgsini muhabbetini özledim be olm :( sen gittin gideli gülmeyi unuttum, depresyona girdim lan :/

Olum sen facebookunu mu kapattın naptın ya? Şarjım biticek seko eve gidince giricem tekrar kim bilir belki ally char açarım :D

Olum sen facebookunu mu kapattın naptın ya? Şarjım biticek seko eve gidince giricem tekrar kim bilir belki ally char açarım :D

Olm benim hiç facebook adresim olmadı ki :( ilkel adamım olm ben msn falan işte. Kime hava atacağım ki facebook adresim olsun, aileme bile nerede ne yaptığımı haber vermiyorum kaldı ki twitter adresim olsun :P

loverman351@hotmail.com Ulaş bana buralardan bro.

yokluğun da şarkımızı dinleyip dinleyip hüzünlere gark oluyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=nEG59A2DlTQ

İşlerden dolayı zorunlu ara veren playerlardanım. İnşallah aralıkta görüşeceğiz gene. Selametle...
  • 2 months later...
Bende döndüm inş becerebilrsem şu patch olaylarını girecem yakında :) bu arada orcun,serkan,onur yaşadıgınızı bilmek güzel :)