Jump to content
Posted

ANkara isimli miniminnacık şehirdeyim ve zavallı ben bir türlü catac ın dvd lerini bulamıyorum! acep bi arkadas bu konuda bana yardımcı olabilirmi ? kagro ile gönderilecek dvd lerede razıyım ödemesi tarafımdan yapilacak sekilde irtibata gecerseniz tekrar oyuna dönmeyi düşünüyorum hatta sadece düsümüyorum istiyorum :D

Vakti zamanında Kerberos isimli bir rog vardı ...iste o 3 sene evvel oyunu bıraktı ama yeniden dönmeye karar verdi...

Featured Replies

catac dvd sini 2 gun önce bir arkadasima Tunalı'daki D&R'dan %25 indirim ile 60tl den aldim ?! konuyu mu yanlis anladim bilmiyorum ama her yerde sadece o satılıyor artık
ya da simdi aklima geldi.. orjinal oynamam zaten dersen de karanfil sokaktaki bir pasajda bulabilirsin
orjınal cd sakın :D gerek yok o orjınalde oynamak ıcın free ıcın gereksız hemde cok gereksız bısı :D ama korsan cd satanlarda bulmak guc catalsm ı bulsa bıle yıne dowloand etmek zorunda hemde sonuna kadar oda 25 gb eder sonra dusurmesı gerekıyor 4.0.6 ya ya wow exe netten bakıcak sıfırdan sonuna kadar yuklıcek yada benım verdıgım lınkden yada oynıyan bırını bulcak yakınlarında
  • Author
yakınlarda oynayan birileri vardır.D&R dan almaya gerek yok orjinal oynamam o kadar vaktim yok...Karanfilde bulamadım didiklememe rağmen...Onun için ANkarada olan birisni arıyorum.Netim sınırsız olsa zaten çoktan indirmiştim...
yakınlar derken buraya bir mahalle ismi vs verirsen ilgilenenler arasinda belki komsun :P bile cikabilir :D