Posted October 3, 201113 yr lick king zamanında hunterle bi duel'de ve arenada kazanmak çok zordu hatta arena takımına kimse hunter almıyodu bişe yapamaz die cataclysm de durum ne yine aynımı?
October 3, 201113 yr benım bır bılgım yok ama eger ally ısen kazanmak sorun degıl gel takım kurup gırelım elber bırılerını keserız :D
October 3, 201113 yr bildiğim kadarıyla hunter catalysmde oynayanın elinde güzel damageler cıkarıyo :D
October 3, 201113 yr Author ya ewet lk da hunter güzel damage yapıyodu hep de duel atamıyodum hiç duel de yenilmen kesin tabi hunter sınıfında böyleydi sadece diğer sınıflarda böyle bişe yok bilen bilir :)
October 3, 201113 yr ya ewet lk da hunter güzel damage yapıyodu hep de duel atamıyodum hiç duel de yenilmen kesin tabi hunter sınıfında böyleydi sadece diğer sınıflarda böyle bişe yok bilen bilir :)kuzen sen yinede hunter kas Sinon'la uzmanlaştın artık usta bir huntersin :) Edited October 3, 201113 yr by bluetr
October 3, 201113 yr Author abi duel atamadıkdan sonra pvp zaten çok az ondan kasmıyorum ama hunteri severim o başka :)
October 3, 201113 yr abi duel atamadıkdan sonra pvp zaten çok az ondan kasmıyorum ama hunteri severim o başka :)güzel gelişmeler var yakın zamanda 100-200 online olur pvp korkun olmasın.
October 3, 201113 yr ne horde mı !!! nıckın neydı senın dırek gordugum yerde cekeyım ayagıma kadar DK ıle :D (Not: Kesme garantisi vermiyorum !!!)
October 3, 201113 yr Author pvp olcak ama herhalde halen daha hunterler duel yapamicak ve kimse hunterleri arena takımına almicak :)
October 3, 201113 yr Author ne horde mı !!! nıckın neydı senın dırek gordugum yerde cekeyım ayagıma kadar DK ıle :D (Not: Kesme garantisi vermiyorum !!!)şuan mageyle oynuyorum adı keel garanti veriyorum kesersin :)