Jump to content
Posted
lick king zamanında hunterle bi duel'de ve arenada kazanmak çok zordu hatta arena takımına kimse hunter almıyodu bişe yapamaz die cataclysm de durum ne yine aynımı?

Featured Replies

benım bır bılgım yok ama eger ally ısen kazanmak sorun degıl gel takım kurup gırelım elber bırılerını keserız :D
  • Author
ya ewet lk da hunter güzel damage yapıyodu hep de duel atamıyodum hiç duel de yenilmen kesin tabi hunter sınıfında böyleydi sadece diğer sınıflarda böyle bişe yok bilen bilir :)

ya ewet lk da hunter güzel damage yapıyodu hep de duel atamıyodum hiç duel de yenilmen kesin tabi hunter sınıfında böyleydi sadece diğer sınıflarda böyle bişe yok bilen bilir :)

kuzen sen yinede hunter kas Sinon'la uzmanlaştın artık usta bir huntersin :)

Edited by bluetr

abi duel atamadıkdan sonra pvp zaten çok az ondan kasmıyorum ama hunteri severim o başka :)

güzel gelişmeler var yakın zamanda 100-200 online olur pvp korkun olmasın.

ne horde mı !!! nıckın neydı senın dırek gordugum yerde cekeyım ayagıma kadar DK ıle :D (Not: Kesme garantisi vermiyorum !!!)
  • Author

ne horde mı !!! nıckın neydı senın dırek gordugum yerde cekeyım ayagıma kadar DK ıle :D (Not: Kesme garantisi vermiyorum !!!)

şuan mageyle oynuyorum adı keel garanti veriyorum kesersin :)