Jump to content
Posted

Arkadaşlar Türk Wow Un Kapanışındakı Oyuncu Maduriyetini Göz Onunde Bulundurarak 80Lvl Character Start Uygulamamızı Yenıden Aktif Hale Getirdik.

Bunun Yanı Sıra 70 Lvl Pvp Setınıde Ucretsız Olarak Karakter Başlangıc Noktalarında Bır Vendor Ile Alınabılır Kılacagız Bu Yonde Bır Vendor Hazırlıyorum. En Geç Yarın Akşama Kadar En Erkende Bu Geceye Kadar Vendor Satış Yapmaya Başlamıs Olacak.

Bu Sekılde Hem Türk Wow Sunucusunun Madur Oyuncularına Merhem Olmayı Hemde Daha Once Yaptıgımız Uygulamamızı Kacırmıs Olan Sunucumuz Oyuncularını Ve Sunucumuzda Oynamak Isteyen Lakın Cekımser Olan Dış Oyunuculara Guzel Bır Sekılde Kapı Acmıs Oldugumuzu Dusunuyoruz.

Uygulamanın Bıtıs Tarıhı Tam Olarak Netleşmesede Bu surecın Maxımumda Onumuzdekı Yılbasında Sona Ermesını Planlıyoruz.. Sızlerden Ricam Su Ankı Uygulamayı Elınızden Geldıgınce Eskı Yenı Tum Oyuncularımıza Duyurmanız Olacaktır. Daha once Yaptıgımız Uygulamadan Yararlanamayan Oyuncularımızında Oldugunu Hesaba Katarsak, Hepımız Icın Guzel Bır Uygulama Olacagı Bariz..

Birlikte Daha İyi Bir Platform İçin..

İyi Oyunlar Dilerim ..

Featured Replies

direk düşük lvl dekiler silip hemen 80 den başlamaya başladılar teşekkürler wt team :) elinize sağlık süper bi uygulama oldu gerçekten yerinde ve zamanında ...
trainlerde bedava olcakmı? yada traine yetecek kadar gold la başlamak olcakmı gerçi gold olursa herkez gold için char açıp trade yapar :)
  • Author
Gold olmasa daha ıyı olur bende senın gıbı dusunuyorum trraınerları ucretsız yaparsak daha mantıklı olacaktır
endora olmasa bu iş sarkar dı . bide deceased :D 2 tarafdan bastırdılar dayanamadım :D. trainerlar da bedava olur o sorun değil. şimdilik o olana kadar gorduğunuz gm den gerekli gold miktarını(Fazlasını değil ama) alın işinizi halletmek için, bugun yada yarın trainler bedava ya döner
Çok güzel düşünce ve süper bir uygulama bence böyle olması serveri iyi etkiler
  • Author
Soz verdıgımız vendor bu aksam hazır olacak arkadaşlar denemesını yaptım basarı ıle calısıyor
cok guzel dusunce ben de 2 arkadasımı çağırdım bu servera onlar içinde iyi oldu :D
  • Author
Stormwind Orgrimmar ve Dalarana Antony ısımlı vendor eklenmıstır. Zamanım cok kısıtlı oldugundan tek tek karakter start noktalarına ekleyemedım gece halledecegım gerı kalanını ve weapon seceneklerı ekleyecegım
bu şekilde kalsa sorun olacağını sanmam.. sonuçta vendor olmadan da lvl 80 biri başlangıç yerlerinde zorlanmadan ana şehirlere gidebilir
Umarım geçici bişeydir çünkü ben buraya başlarken blizzlike olduğu için gelmiştim

Umarım geçici bişeydir çünkü ben buraya başlarken blizzlike olduğu için gelmiştim

ben ne zaman yeni bi char kasayim desem ya xp olayi artiyor ya da instant oluyor :)

ben ne zaman yeni bi char kasayim desem ya xp olayi artiyor ya da instant oluyor :)

Şuan yapılan doğru bi haraket ona bişey demiyorum ama böle kalmaz umarım sonuçta 85 olunca az oyuncu varsa ve yapıcak bişey yoksa çar kasmak zevk veriyor insana

yıl sonuna kadar gibi bişey okumuştum bence biraz uzun bi süre ...
  • Author
Arkadaşlar yılbasına kadar dıye dusundum sahsım adına ama bıtısıbellı olmayan bır sey su anda maxımum yılbası dıyebılırız.
cok ıyı olmus oyuna baslayıp lvlıng bayıyor dıye bırakmıstım baslarım artık :D
Hunterıma doyamadan kapattılar türk wow u ne güzel orda bi ortamımız fln vardı askerlik bitince orda oyunu oynayıp stresimizi atıcaktık o tür bi planım vardı ama nasip işi işte tam 80 ledik ortamı kurduk yallah askere hadi olm 136 gün sonra bitio dedim bi bakim tw de neler oluo www.wturk.org yaptım kapatılmış yazıo bu uygulama iyi olur da cataya geçmiş wt acaba eski charlarım burda bitane warlockum vardı 80 lvl onlar silindimi ? duruomu ??
  • Author
Dieelf cok cok uzun bır suredur yes durumu yasanmadı wt de bu yuzden duruyordur eskı datalarımızda lakın su ankı emumuz sky fıre oldugu ıcın character convert durumu olmadı. Acıkcası eskı characterlerınız su an ıcın eskı datalarımızda korunuyor cata emusuna aktarıım mumkun degıl. O zamankı emu mangos ıdı lakın mangosun cata calısması henuz bıtmedıgı ıcın bız sky fıre uzerınde hızmet verıyoruz. Emu farkıda karkaterlerınızn aktarımını ımkansız hale getırıyor. Lakın eskı karakterının ıse yaracagını sanmıyorum cata surumde. O zamanın ıyı ıtemlerı bu zamanın quest ıtemlerıne yenık dusuyor :) Eskı karakterlerımızle olan duygusal bagı saymazsak cok ışlevsel yanı olmayacaktır.

Edited by Endora

• Author
80 lvl uygulamasının o kadr uzun sure aktıf kalacagını sanmıyorum ama :( Sız bır karakter olusturun bır sekılde :)