Jump to content
Posted

Selam,

Bi çok oyuncu köyde zıplamakdan yakınıyor. Arenaların kısmen kapalı olmasından dolayı bu daha sesli ortaya cıkmaya basladı. Birde üstüne raid ve dg partileri olusturamamakdan yakınanlar var.

Çözüm:

Akşam 9-12 arası bana gelen tüm grupları (hordeleri) organize edip raid yapabiliriz.

Yok adam eksik yok kimse yok bunlar bahane değil. Oyuna baktığımda en az 22 online goruyorum. Bu insanlar köyde zıplıyo değilya. İlerdeki battle ve arenalar icin item arayacaklardır.Burda biz devreye giricez.

Hordenin 2 Guildmasteri de düzensiz giriş yaptığı için Guild gözetmeksizin tüm herkesi raidlere alıcaz. Bide böyle deneyelim..

Ben her akşam katılabilirim sıkıntı yok diyenler bana mesaj yoluyla ulaşsın. Düzensiz girenleri değişim yoluyla 2 raid e bölebiliriz. (ins katılım o kadar olur ciddi katılım bekliyorum )

Varmısınız?

Featured Replies

ALLY için konuşuyorum;

öncelikle daha önce bu oyunu bırakmama neden olan o malum soruyu sorayım guild ayrımı yapılacak mı hala ?? yani durumumuz iyi olmasına rağmen ally ler yetişsin diye dışarda kalan başka guildlern allylerini geliştirme eğilimi gösteren oyunculardan biriydim 3.5.5 te, görüyorum ki zihniyet gene aynı.. bir de laf canbazlığı ve item görgüsüzlüğü, herkes kendi guildine değilde kendi ırkına çalışmalı, arena ve raidlerde bu böyle olmalı, neymiş efendim roll atan önemli değil en güçlü olan seti tamamlayacakmış, bu saçmalık devam edecekse herkes parsellesin yerini..Prist kardeşim dediklerine katılıyorum, güzel bi kouya değinmişsin sen açmasan ben açacaktım..uplayın konuyu sürekli..

Randomlarada ozen gosterılebılır 22 onlıne varken 5 v 5 bıle donmuyor gırmıyorlar zındanlar keza calısıyor onlarada gıren yok yakınmak yersız guzel bır dusunce olur ama RANDOM ları eksık etmeyın

Size tavsiyem mainde öncelikle sağlam tank ve heal karkaterler oluşturmanız olacaktır. Bir yada iki oyuncuya öncelik verip o clasları raıdde iş yapar hale getirip onların ardından yurumekte fayda olacaktır dıye dusunuyorum. Zıra saglam bır tank ve saglam bır heal onemlıdır.Her ıkı taraftada bu yonde bır kac adam gelıstırebılırsenız raıd sorununun en buyuk payını halletmıs olursunuz.

İyi Oyunlar..

Ha bırde dungeonlarda ıtem kavgası yapılırs o cephe hıc bır zaman ılerleyemez.. Bununda altını cızmekte fayda var :) Bu konuda raıd masterların raıdı yonetıs bıcımlerı onemlıdır.
Guzel bi düşünce ben onlıne olabılırım :) non'dayım ama vsz ile 1 kere raide girmistim saolsunlar aldılar :) fakat ondan sonra guıld ıcı problem oluyormus gıremedık :( kaan onur orcun gıbı saglam ısımlerımızde pek onlıne değil non dakı adamlar olarak org da zıplayanlardanız biz :unsure: bu uygulama guzel oldu tum playerlar katkı saglarlar umarım B)
  • Author

Sağlam tank ve Healer yetiştirmek derken çıkan itemleri ona bırakma eğilimiyse eğer ben buna karşıyım. Herkes rolunu atar item kime cıkarsa alır. 1 kişi odaklı yada 1 class odaklı olmasından yana değilim. Zaten item düşürüyosak o boss u kesebiliyoruzdur. Random olarak sağlam bir healer ve sağlam bir tank çıkarsa onunla da daha sağlam raidlere gireriz.

Benim düşüncem budur.

• Author

Ben hem nondayim hem sazda 2 Guilde de eşit mesafedeyim.

Whisp Atabileceğiniz charlarım. Mesleklerinide yazayım ki soru sormak isteyen veya bir item isteyende benle irtibata gecebilir

Kopkop (mage) -Meslek Jewlery 525-Mining 525

Palaremzi (paladin) - Blacksmith 525

Prist (Priest :) ) - Enchanting 525

Stun (Warrior) -İnscription 525 - Herbialsm 525

Enes (Warlock) - Tailoring 525 - Leather 300

Zipzip (Druid) - Alcemy 525 - Herbialism 525

Sobe (Rogue) - Skining 300 - Leather 300 (simdilik)

Edited by Prist

Deger yargılarımız benzeşiyor Prist elbette rondom dagıtımdan yanayım bende tekele almak yanlıs olur. Bır ara epgm sistemi vardı çok karşıydım bu gıbı seylere ben. Ama iyi bir tank belirler ve arkasına iyi bir healer alırsanız herseyi yapabilirsiniz. Bende böyle düşünüyorum. Yani şu anki durumda güzellik getireceğine inanıyorm .

En kolay ıtem kasma olayı sole olur wolth zamanı ole ederdık dusuk 5 manlardan baslayıp ıtemlerı dızdıkten sonra 10 manlara yonelırsınız tank heal dps bolelıkle gelısır bırde tank oynıyan tanktır dps oynıyan dps dır yok yan ıcın need attım yok kenarda dursun mantıgıyla oyuncu olmak gereksız dır he tankın ısıne yaramıyordur dıger tank olarabılcek adamlar needler bu kadar basıttır cok fazla ustunde dusunulmesı yersızdır

Pvp random olaylarına gelınce randoma gıren adam ıtemsızsın yok solesın bıdı bıdı yı bırakmak gerekır cunku o adam ıtemını o sekılde kasıcaktır baska sekılde honor kasılabılır dahı olsa o onun pasa gonludur bu sekılde kasılabılır ve 8 kısı pvp setlı 2 adam setsız se o 8 kısı bosuna ıtem kasmıstır :D bu ıtemsızlerı bahane edıyorlarsa :D

Sağlam tank ve Healer yetiştirmek derken çıkan itemleri ona bırakma eğilimiyse eğer ben buna karşıyım. Herkes rolunu atar item kime cıkarsa alır. 1 kişi odaklı yada 1 class odaklı olmasından yana değilim. Zaten item düşürüyosak o boss u kesebiliyoruzdur. Random olarak sağlam bir healer ve sağlam bir tank çıkarsa onunla da daha sağlam raidlere gireriz.

Benim düşüncem budur.

bu düşüncene aynen katılıyorum kesinlikle tek çar a odaklanma gibi bir durum olamaz o zaman o kasılan çara bağımlı bir guild olacağız :s ki online olmasını bekleyelim gelsinki yapalım raid bencede item de roll ü atan alır gücüne yada online olup olmamasına bakmaksızın ...

Rol candır :) Her zaman bunu savundum ben :) Yeni yeni eskiye dönmek geç kalmışlıktan başka bir sey degıl bence :) Neydi o epgpler :D
Kısırlaşan bır guıld sıstemı :) Daılan guıldler :) benım gordugum bu sıstemın es deger anlamı budur. Begenende var tabıkı :)
  • Author

Size tavsiyem mainde öncelikle sağlam tank ve heal karkaterler oluşturmanız olacaktır. Bir yada iki oyuncuya öncelik verip o clasları raıdde iş yapar hale getirip onların ardından yurumekte fayda olacaktır dıye dusunuyorum.

Rol candır :) Her zaman bunu savundum ben :) Yeni yeni eskiye dönmek geç kalmışlıktan başka bir sey degıl bence :) Neydi o epgpler :D

Gözümden kaçmadı hani ne tas yansın ne kebap :):):)

hayır bak su ankı durumda rondom sıstede saglam bır tank yada heal olusması zaman alcaktır anlatmak ıstedıgım o. Hız kazandırmak ıstıyorsanız claslarınızı belırlemelısınız demek ıstıyorum. Onun dısında genel baglamda loot sıstemının rondom olması taraftarıyım. Olay bu :)
iyi düşünmüşsün katılırım bende.itemlandıkça pvp ye de etkisi olur bunun kanımca.
  • Author
Benim manaya bak yalnız :D Priestin mana sorununa cozum istiyorum. Shadow formda mazoşistler gişbi kendimize vurcak bişi aramayalım :D
  • Author
Kemal sunalın filmindeki gibi "Mazlumu getirin bana !.. Vur daha cok vur " modundaydım moblara karşı:) Başka turlu mana dolmuyor
Valla oyuna girsem raid sıkıntınız olmaz yine BH (Baradin Hold) de sürekli yaptığım gibi bi 22:00-00:00 eventi yapardım her gün ama kahretsin okul ve dersler :)Ama Pristinde dediği gibi hergün eynı saatte herkez online olsun raid sıkıntınız olmasın her gün düzenli bi raid eventi yapın guild falan ayırmadan.