Jump to content
Posted
arkadaşlar artık serverda player sıkıntısı yok.sayı olarak çok değil belki ama 4 kişi değiliz yani :D.30 online görmeye başladık ve konuştuğum herkez pvp istiyor.oyunda olanlardan ricam mümkün olduğunca pvp(bg) ye ağırlık vermeleri.ally sayısında ciddi bi artış var ve sürekli olarakta artıyor bu sayı horde nin zaten pek bi sıkıntısı yok geçen 10 kişi girdi mesela wsg ye.umarım düzenli şekilde yaparız.bu bir çağrıdır :P

Featured Replies

Arkadaşlar evet sayımızgıttıkce duzelıyor lakın sunu unutmamakta fayda var gelen arkadaşlarıız levelıng ısındeler su anda yanı yakın zamanda bu sorun ortadan kalkacak eskısı gıbı bgler cogalacaktır :)
endora 2 gun önce görsen hordeler 10 kısı wsg de ally 5 oda hordeden gecen arakadaslar ama dün massalahı vardıı 34 kısı onlıne reklamlar işe yaradı =)

Edited by warriorsand

Olacak arkadaşlar eskiden nasıl oldu ise şimdide olacak :) Hepimizin çabası önemli bu işte.

En kısa zamanda PvP eventleri düzenlemeyi planlıyoruz. 1 güne özgü event olmayacak bu. Haftanın x gününü ve x saatini belirleyip, her hafta aynı gün aynı saatte çeşitli PvP eventleri yapacağız. Zamanla hepsi bir düzene oturacaktır.

İyi oyunlar.

Gursha@windowslive.com bu adresi ekler, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar Gursha sunucumuzun event sorumlularından olacak. Bu yöndeki ekibimizi iyice oturtugumuzda oyunun event zengınlıgını daha ıyı tadacaksınız. Lakın bunun yanı sıra elbettekı Gursha oyun ıcı sorunlarada mudahale edebılecek.

Hayırlı olması dileklerimle.

Acelemız yok sand zıra ıyı bır yazılım cıkmadan gecmek ahmaklık olacak. Buyuzden beklıyoruz. tarıh vermek yanlış olur.

hımm anladım sorun dııl zaten server guzellessın valla sonuna kad

ar bu pachte de oynarım wt de =) zaten hıc farketmez benım ıcın tek 5.5 yılımı verdım bu servere ne kadar ıyılık yapsak bos hakkını veremeyız allah razı olsun =)

Allah sizden razı olsun. Kendım adına bende gonul borcumu hızmet sunarak odemeye calısıyorum. Bu mantıkla gıttıgımız surece oyun bır yana dostluklarımmız her zaman daha ılerıye gıdecektır. Ben buna ınanıyorum
  • Author

@sand gel hocam allye bekleriz musti benide kandırdı zaten tekrar ally oldum.

@endora daha önceden lk döneminde pvp ye oyuncu çekebilmek için honor rate 2 katına çıkartılmıştı bir süreliğine acaba şimdi böyle bişey istesek abartmış olurmuyuz :D çabucak pvp setleri dizmek için söylemiyorum bunu işe yarayan bi yöntem :D

@gursha çok iyi düşünmüssünüz event olayını.hatta şöyle bişey yapılabilirsiniz forumda bi konu açılır yada bi anket oyuncular seçer eventları oylamaya göre de en çok oy alan event yapılır(hatta oy sıralamasına göre gidilirse herkez memnun edilmiş olunur mesela bu hafta en cok oy alan event yapıldıysa haftaya 2. gibi)

Edited by guin

Bunu dusunmuyor degılım lakın sureklı etkınlık ıcınde olacagımız ıcın bıraz bekleyelım dıyorum.
Gundemımde olan bır sey bu ama oncelıkle yenı arkadaşlarda bg yapabılcek lvl e gelsınler tren kacırmıs gıbı olmasın
  • Author
biraz önce orgrimmarda kapıstık baya iyiydi uzun zamandır böyle zevkli pvp yapmamıştım açıkcası :D
Özledim valla wtyi bende.Şu bilgisayarımı bir halledebilirsem anında gelicem.Berkan ben gelince seni pvpye bıktırırım merak etme.Sakın horde gelme tekrar seni büyük bir zevkle kesmek istiyorum.Sonra da hani pve diye başlık açarsın o ayrı :D
kıme saldırmıcaz ayagıma kadar getırtır ole keserım shadowdust adı bende bole duygular uyandırıyor :D
  • Author
olm zaten arkadan frostbolt atıcak yapacağı en fazla şey o :D
onu bunu gecınde beyler ally takvıye lazım horde hergun dg yaparken ally kös kös oturuyorr bırlık beraberlık yapıp bu ısın ustesınden gelmemız lazım arkadaslar
  • Author

onu bunu gecınde beyler ally takvıye lazım horde hergun dg yaparken ally kös kös oturuyorr bırlık beraberlık yapıp bu ısın ustesınden gelmemız lazım arkadaslar

olur aga mantıklı bizim guildde online sayısı gayet iyi mesela dün sabaha karşı 5 de dg işini bıraktık :D sürekli olarak bi artış var ally'de.horde den diğer arkadaşlar gelmesse ally sayısı geçebilir geçislerden sonra hordeleri.bide lfgde sorun var heralde ben göremiyorum.senin nick ne bu arada ?

olur aga mantıklı bizim guildde online sayısı gayet iyi mesela dün sabaha karşı 5 de dg işini bıraktık :D sürekli olarak bi artış var ally'de.horde den diğer arkadaşlar gelmesse ally sayısı geçebilir geçislerden sonra hordeleri.bide lfgde sorun var heralde ben göremiyorum.senin nick ne bu arada ?

jack mage ally bırde sand warııor horde

Edited by warriorsand

TiryakiHasan geldi. ve gitti 10 günlüğüne sonra geri geleçek,

muck muck hordelere

Edited by mehmeto

Ben hordesiz yaşayamam inan

Sizsiz naparım bu dünya yalan

Hatırlıyormusun aşkımızı

hep kuzu yapardım önüme geleni

westfall çayırlarında hep otlatırdım hordeleri