Jump to content
Posted
arkadaşlar artık serverda player sıkıntısı yok.sayı olarak çok değil belki ama 4 kişi değiliz yani :D.30 online görmeye başladık ve konuştuğum herkez pvp istiyor.oyunda olanlardan ricam mümkün olduğunca pvp(bg) ye ağırlık vermeleri.ally sayısında ciddi bi artış var ve sürekli olarakta artıyor bu sayı horde nin zaten pek bi sıkıntısı yok geçen 10 kişi girdi mesela wsg ye.umarım düzenli şekilde yaparız.bu bir çağrıdır :P

Featured Replies

hmm bayadır yokum ortalıkta (delihüsrev) yiyenler giriyosa giriyodur serverimiz düzeliyo eskisi gibi yüzleri buluruz işalla ve birazda acsion lazm
  • Author

aga gelin ya bi kaçtane bg üst üste yapalım wsg ye girdiğimde duygulanır oldum :P

hasan dudularada poly atmaya kalkışmasan süper olucak :P :D

Az sabredin şunun şurasında üninin kapanmasına ne kaldı 2. dönem finaller bitsin dönüyorum oyuna :D For The Horde.For The Paladin.For The Nohut+Tavuklu pilav :D(Üff canım çekti yanınada ayran alıyım bide :))
Buldum bi tane satan seyyar :D 3TL 50krş ta ayran 3.5TL ye doyurdum karnımı :D Gönderey,m sanada dicemde senin oraya gelene kadar soğur :P

http://2.bp.blogspot.com/_ekhoUyKUvrI/S9BReMBDhWI/AAAAAAAAABM/R5w8gVezyVk/s1600/NohutluTavukluPilav.jpg

Al sen bunla idare et şimdilik :P:P:P Çok fenayım dimi nasılda canınızı çektiriyom ama :P

Ben hordesiz yaşayamam inan

Sizsiz naparım bu dünya yalan

Hatırlıyormusun aşkımızı

hep kuzu yapardım önüme geleni

westfall çayırlarında hep otlatırdım hordeleri

İşte bu mısralar beni duygulandırdı hemen indiriyorum wowu

Edited by asann61

yav pvp ıstıyoruz dıye konu acılıyor ally kısmı aksaları yazılıyor sayı yetmesıne ragmen horde kısmı yazılmıyor for the horde ıle olmuyor aksam beklerız yazılın keselım yada kesılelım :D
  • Author

yav pvp ıstıyoruz dıye konu acılıyor ally kısmı aksaları yazılıyor sayı yetmesıne ragmen horde kısmı yazılmıyor for the horde ıle olmuyor aksam beklerız yazılın keselım yada kesılelım :D

aynen arkadaşlar yazılalım bg lere

Ben hordesiz yaşayamam inan

Sizsiz naparım bu dünya yalan

Hatırlıyormusun aşkımızı

hep kuzu yapardım önüme geleni

westfall çayırlarında hep otlatırdım hordeleri

Ah ah! neydi o pvp günleri,

teker teker wsg de öperdim hordeleri.

hala unutamadım illetalis ile kellleci'yi,

özledim ben herkezi