Jump to content
Posted

Arkadaşlar yakında başlayacak olan sunucu etkinliklerine yön vermesi açısından bu başlığı açıyorum. Buna göre yapacağımız sunucu etkinlikerini ortak kitlenin en uygun olduğu saat ve gün aralığında belirlemek istiyoruz. Bunun yanı sıra sunucumuzda görmek istediğiniz pve ve pvp eventları hakkında fikir paylaşımlarınada açık oldugumuzu belirterek pm şeklinde benimle ve Gm Gursha ile iletişim kurabilirsiniz.

İyi Oyunlar Dilerim..

Not : Konuda posta gerek olmadıgını belırtmek ısterım :) Anket amaçlı bir konudur. Yazılan postlar tarafımdan kaldırılacaktır.

En Aktif Gün 178 members have voted

1. 1. Lütfen Oyunda En Aktif Olduğunuz Günü Belirleyin

2. 2. Lütfen En Aktif Saat Aralığınızı Belirleyin

• 09:00 - 12:00 Arası
    • 12:00 - 17:00 Arası
    • 17:00 - 24:00 Arası
    • 24:00 - 09:00 Arası

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Author
Bu sartlar altında boyle ::) evımle ısımın arası bır saat suruyor mesaıden sonra ofıste kalıyor gmlık yapıyorum ancak o kadar oluyor :)
Sizin evdeki net olayı hala cozulmedimi. Rakip serverlerin işi olabilir komplo teorilerine acıgım bu ara :)
borunun yettiği yere Modemi koy ordan wireless akar derim :) tabi evin dısında agının olması senin tercihin değilse bekle :)

sen iş yerinden bi hat çek bence eve : Pp

şaka bir tarafa sorunların bir an önce çözülmesi gerek. ben ve benim gibi bir kaç arkadaş farklı yerlerde wowturk ün reklamını yapıyoruz ve yeni user sayısı olmaya başladı . ancak yeni ve oyunu anlamayan userlere bilenlerin( eskilerin ) yardımcı olmaları şart... malesef bu konuda bazı arkadaşlar duyarsız . oysaki yeni userler oyuna alıştıkca zevk alacaklar ve öğretenlerde şu ankine göre daha fazla zevk alacaklardır diye düşünüyorum ...

sana veya hatta belki bana bile çok basit gelen bişeyi oyuna yeni başlayan biri bilmeyebiliyo . artık ne konuda olursa olsun o an yada müsait olunan bir zamanda yardımcı olmak hem bizlerin görevi hemde bizim için faydalı diyebiliriz ...
Analttığını bizzat yasadım bu oyuna ben cata 4.06 da wt de basladım. Ally icin birsey diyememde horde olurlarsa nonserviam guildinden kime sorsan beni bulur yada destek olur.