Jump to content
Posted
gm ler şu pyroblast skiline bir çözüm bulun calısmıyor lütfen valla mageden sogudum tek fıre oynarım magede :)

Edited by warriorsand

Featured Replies

gm ler şu pyroblast skiline bir çözüm bulun calısmıyor lütfen valla mageden sogudum tek fıre oynarım magede :)

Abi biraz daha sakin bir dille yazsaydın keşke. Çok sert çıkmışsın :)

(düzeltin uleeeeeeaaaan...!!!)

Ama (+1). Bence de düzeltilsin, eksiğimiz gediğimiz olmasın.

İce lancenin su anki halinin Orj standartlarında oldugunu söyleyeyim. İce lancede hic bir bozukluk yok.. Fakaat Water Pet denen mahlukat kendi kafasına göre hareket ettigi konusunda haklısın :)
Ice lance spelınde sorun yok hasan.Spelin yazılımcıları olustururken matematık hatası yapmısş. Blızardın acıkmalası bu yonde..
  • Author
ama gercekten mage oynarken sıkılmaya baslaıdm benım olmassa olmazım dır pyroblast =) o duzelsın yeter valla o yokken fıre hıc =)
  • Author

Abi biraz daha sakin bir dille yazsaydın keşke. Çok sert çıkmışsın :)

(düzeltin uleeeeeeaaaan...!!!)

Ama (+1). Bence de düzeltilsin, eksiğimiz gediğimiz olmasın.

yokk canım ne serti sana oyle gelmıstır =) gm lerımız ıyıdır saygıda kusur yok =)

sand bana oyun ıcınde bunu her sorusunuzda bunun acıklamasını yapıyorum spell fıx su anda en son gelecegımız sorun dedım ve nedenını defalarca acıkladım :)
endora, hafif yüzsüz gibi görüneceğimi biliyorum ama hiç bilgim olmadığından soruyorum. serverda fix öncelikleri neler? neler fixlendi, neler fixleniyor, neler fixlenecek bunlar hakkında ufak da olsa bi bilgi verirsen süper sevinirim :}
Fıx konusundakı ayrıntılı bılgı gıntamada kı fıxlenen seylerı forumdan anında duyuru seklınde gecıyordu dıye hatırlıyorum. Benım sorumluluk alanım dısında bır soru bu.
forumu takip etmedim aslında benim hatam, yine de teşekkür ederim cevabın için.
Ben tesekkur ederım. Yanı bende sorna cevap veremem su durumda tek tek sunlar sunlar dıye. Ama tek tek duyuru gectıgını bılıyorum. Istersenız bu konuda bır calısma yapar ve ayrıntılı lıste halınde sunabılırım bunları. Bunun ıcın bır sure forumu arastırmam ve gıntama ıle gorusme saglamam gerekır. Lısteyı cıkartırım ben yakın zamanda.
o kadar ince çalışmaya gerek yok endora ya ben forumu arar bulurum onları, kimsenin vaktini almaya lüzum yok. ben sorarken belki biliyorsundur diye düşünmüştüm, hangi gm'in hangi işlere baktığından bilgim yoktu, yine de tekrar teşekkür ederim :}
  • Author
bılıyorum endora fix spell lcln baya konu acılmıstı ama soyle bı durum var benım sadece bıldıgım 2 fireci =d arkadasım mageyı oynamayı bıraktı alayı warrior takılıo sımdı bende sand ı bı kenara koyup mageye basladım ama oynucm tek talent te fire dıgerlerı sarmıyor + en guzel skıll fix li gıntamaya soylesek yada sız konussanız bu konu hakkında bir cözüm bulsa endora olurmu
arkadaslar sorunlarınızı halledebılmek adına c++ ogrenmeye basladım. Yanı bu sorunlar sızden cok benı kasıyor bunu bılmenızı ısterım :) Spell fıxı one almak konusunu gundeme getırırım ama bunun ne kadr ıyı olacagı supheli. CUnkı spell fıx dıgerlerıne gore daha zordur. Bu konuda daha fazla tecrube ıstıyoruz kı hata yapmayalım. Genede yenıden gundeme getırecegım mevzuları.

Endora Orj de oynadım. daha yeni kapatıtrdım. buraya gedlim 2-3 hafta önce... Frost talentte skilleri kullanırken Ice lance yanıp dönmeye başladığında 2hakkım oluyor ikiside 14k-17k da vuruyor ama burda vurmuyor demek istediğim bu...

water summonum hiç calışmıyor benim mesela arcane ye geçtim hala summon peşimi bırakmadı komutları kapalı

endora c++ kaynaklari onerebilirim :) yanısıra daha önce de yazılım olayında yardımcı olabileceğim birşey olursa diye teklif etmiştim ama işin başındakiler yön göstermeden script yazılmıyor ^^'

PS: Forum ve serverdakiler bu vote olayını bıraktı mı ? Uzun süre 54. sırada kaldık ama şimdi 75lere gerilemişiz :(

Edited by mimesis

yok sanırım bır sorun var ben sabah gırdıgımde 75 dedı az once 57 gordum sanırım bır sorun var ama votede eksıgımız oldugu barız. Cozmek gerek :)

Endora Orj de oynadım. daha yeni kapatıtrdım. buraya gedlim 2-3 hafta önce... Frost talentte skilleri kullanırken Ice lance yanıp dönmeye başladığında 2hakkım oluyor ikiside 14k-17k da vuruyor ama burda vurmuyor demek istediğim bu...

water summonum hiç calışmıyor benim mesela arcane ye geçtim hala summon peşimi bırakmadı komutları kapalı

okudun umarım :D