Jump to content
Posted

biliyorum başlık bi garip oldu ve galiba bircok eski arkadaş böyle başlıklar actı benim acma sebebim hem sohbet hem yardım hemde bilmiyorum böyle bir arkadaşlık felan olsun kısaca öykümü geceyim :)

ben wturk e tbc döneminde başlamıştım hiçbirşey bilmeme rağmen o zamanlarda REBELS guildiyle baya bir eğlendim acıkcası ozaman 100 online vardı sanırsam işte ilk tanışmalar oldu akıl hocam demesemde idol olarak aldıgım Enumar var idi

hayalimdeki feral druiddir her zaman druidi o bana ögretmiştir elinden geldiği kadar işte millet 70 olurken ben 62 felandım bilmiyordum oyunu böyle mob keserek kasmaya felan calısıyorum ama eğleniyordum işte şimdi bir bakim dedim Cata felan gecilmiş inşallah Wt icin hayırlısı olur bende oyuna dönmek istiyorum inş. taşınabilir hard disk bulursam Wt ye geri dönücem elimden geldiği kadar yardım etmeye de calısıcam. işte şimdi diyen olabilir bundan bizene felan öyle içimi dökmek istedim sizle tanışmak istedim adım Emirhan eskiden TBC dönemi Jeton idi belki tanıyan olur varsa tanışmak istiyen sohbet etmek istiyen ve bana yardım etmek istiyen buradan sohbet felan edelim iyi olur :) cata hakkında hicbir bilgim yok acıkcası TBC den sonra wow pek oynamadım zaten iyi değildim suan newbie gibiyim işte dediğim gibi sohbet yardım tanışma kaynaşma felan :)

Featured Replies

No posts to show