Jump to content
Posted

Selam arkadaşlar, öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun, keyfiniz yerindedir umarım.

Geldim az yakınayım şurada dedim =)

3 ay önce serverda hayat kalmadı ve oynanabilirlik seviyesi çok düştü diye ara vermiştim WoW'a, bu aralar gene WoW a sarasım var ama vaktim de yok açıkcası pek =). Neyse geçenlerde bir gün oyuna girdim bakayım dedim ne alemde WT diye, birde baktım ki herşey bıraktığım günkü gibi sapa sağlam duruyor :D Ne bir ne bir talent düzelmiş ne bir spell değişmiş (kendi karakterim için) 3 aydır aynı duruyor.

Şimdi sormak istiyorum 3 aydır bu emu için hiç mi işe yarar yama çıkarılmadı yoksa yönetim tayfası mı uyuyor? =) sesime ses ver Yusuf, uyuyon mu napıyon =)

Featured Replies

aslında pek değil... artık eudomania gibi magelerden ice lance ile tek yemiyorum çok süper :D

• Author

aslında pek değil... artık eudomania gibi magelerden ice lance ile tek yemiyorum çok süper :D

Ha evet onu gördüm ice lance in donmuş adama 2x vurma özelliğini kaldırmışlar normal dmgini vuruyor hep ama bunu bi düzeltme olarak kabul edemicem :D

yonetım uyuyor mu bılmem ama warrıar lar kısmında hala bır duzeltmede bulunmadılar ve bu olumsuz durumun farkına varmadıkları surece kımse saglıklı pvp edemez ve herkesın su an yaptıgı gıbı warrıar kasarak kolaya kacmaya devam ederler bu arada recep ım gel artık kes benı sar bana falan fılan ...... özledım nan :D
  • Author

yonetım uyuyor mu bılmem ama warrıar lar kısmında hala bır duzeltmede bulunmadılar ve bu olumsuz durumun farkına varmadıkları surece kımse saglıklı pvp edemez ve herkesın su an yaptıgı gıbı warrıar kasarak kolaya kacmaya devam ederler bu arada recep ım gel artık kes benı sar bana falan fılan ...... özledım nan :D

Ya warri marri farketmez, bg ve zindanları bilmiyom ama karakter alanında bi gelişme olmamış sanırım XD Öööle duruyo herşey =)

Olm bu makinada wow yüklü bile değil :D zati vakit ayırmak ta zor wow XD wow u ve vakti bulursam gelirim :D

sana staff saklıyorum gırınce al benden :D warrıar sana dalmadı tabı gırde bır dalsın frost fılan bos ıs :D adamlar 5 sanıyede ıkı kere 125k yı erıtıyor bıde plate cok sacma sapan bır durumda :D
su anda 1 warrrıar gorursen kac 2 warrıar gorursen keyıf al 3 warrıar gorursen oh yeah !!!! horde kısmı zaten en az 5 warrıar o bıraz hard a gırıyor :D
  • Author
Yok lan o bakımdan demedim, sorun warrilere has değil yani bütün charlardaki sorunlar öylece duruyo anlamında söyledim, Ayrıca mage im ben arkama bakmaz kaçarım, hangi warri beni tutacakmış şaşarım :D :D
tutarlar kanka ole deme :D tabı kacmakta ustune yok bılırım gorup denemek lazım :D ama haklısın sorunlar hala aynı beklıyor cıkmıs olması lazım ama nedenı yusuf gırmıyor sanırım ondan kımseye de yetkı vermıyor tabı o gelırse guncelleme olcak sen yıne msnden fılan ulas olayı hızlandır :D
  • Author
ben yokum ya sıkılmış gitmiştir o da :D

La hala horde dion kızıcam ama heeee :P problem hordenin bgye çok wari ile girmesi değil problem wariler :)

Nası olsa düzelmicek ben çözümü buldum herkes warior açsın hatta yeni başlayan arkadaşlar wariden başka class açamasın yoksa 85 olup bi wariden tek yiyince oyundan soğuayabilirler.(Wt tarzı çözüm)

WT STAYLA

Edited by asann61

Ha evet onu gördüm ice lance in donmuş adama 2x vurma özelliğini kaldırmışlar normal dmgini vuruyor hep ama bunu bi düzeltme olarak kabul edemicem :D[/center][/center]

Bude wt tarzı çözümlerden biri ''2x vurma özelliğini kaldırmışlar''

WT STAYLA

la sen nıye rogue gırıyorsun ben nıye dk gırıyorum benım kızdıgım kesılmıcem dıye herkesın warrıar kasması cokmu keyıf alıyorsunuız 26 kıll yaparken bozuk warrı ıle :D kasmayın arkadas warrıarı gm ler kapamıyorsa sız kapayın ya randomlara bak neden hordeye yuklenıyorum anlarsın 5 6 tane warrrıar araya bır heal keyıfmı alıyorsunuz almaya devam edın :D gırmıyorum zaten duzelene kadar pvp ye warrıler :D

La hala horde dion kızıcam ama heeee :P problem hordenin bgye çok wari ile girmesi değil problem wariler :)

Nası olsa düzelmicek ben çözümü buldum herkes warior açsın hatta yeni başlayan arkadaşlar wariden başka class açamasın yoksa 85 olup bi wariden tek yiyince oyundan soğuayabilirler.(Wt tarzı çözüm)

WT STAYLA

aga warriyle girilmesin bglere 2 taraftanda sorun falan kalmaz.oyuna giricem sırf bu yüzden girmek istemiyorum(tabi vizeleri saymassak :P)

son girdiğim bglerde ally horde warrior sayıları eşit.Bizim warriorlar biraz daha kaslı o ayrı :D

Tamam girilmesin girilmesin de bu senin benim söylememle olcak iş mi zaten serverın çoğu wari onlarda sadece wariler girsin bgye siz girmeyin deseler napcan :D

Kaan'da doğru söylüyor o bgde bende vardım eşit olmasına rağmen yendik ama ben bunu belirtmek istemedim çünkü sonradan görmüş bazı warilerin bi tarafını kaldırmak istemedim zaten nadir iniyor buglı class la oynadıklarını bildikleri halde

Edited by asann61

warriden anlamıyorum ama asırı dmg oldugu bariz eger sorun sadece talentla ilgiliyse fury olmayı versinler ortak yol bulmus olalım :)

bana uyar eglenıyorlarsa sorun yok gırmem :D

Eğleniyorlarki wari oynuyolar 2 snde adam kesmek zevkli demek gidin mob kesin ozaman hatta critter kesin 1 saniye bile sürmez dimi :D

Edited by asann61

• Author
O değil de, fentezi kurduğunuzun farkındasınız dimi :D
Mage Arcane akıyor ya İce yi bitirdiler lance den sonra :) Ayrıca warriorlar Holy paladinlere damage vuramıyor fazla :) Ki Arkadaş durmam kaçarım demiş :) Stunu yedikden sonra 1 kez kurtarıyon lakin inv işe yaramıyor .. Şimdi neden dicen. Saf bi Petimiz var (Arcane de versen cıkıyor) Bizden bağımsız oldu artık skilleri ful gri kafaya göre cıkıyo kendisi. Sen gizleniosun inv ile o pesinden geliyor :)

Ha evet onu gördüm ice lance in donmuş adama 2x vurma özelliğini kaldırmışlar normal dmgini vuruyor hep ama bunu bi düzeltme olarak kabul edemicem :D[/center][/center]

Donmuş adama x2 mi vuruyor x20 mi vuruyor bilemem 38k yedim ben o mantık :D 2k resilence vardı birde o zamanlar