Jump to content
Posted

Selam arkadaşlar, öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun, keyfiniz yerindedir umarım.

Geldim az yakınayım şurada dedim =)

3 ay önce serverda hayat kalmadı ve oynanabilirlik seviyesi çok düştü diye ara vermiştim WoW'a, bu aralar gene WoW a sarasım var ama vaktim de yok açıkcası pek =). Neyse geçenlerde bir gün oyuna girdim bakayım dedim ne alemde WT diye, birde baktım ki herşey bıraktığım günkü gibi sapa sağlam duruyor :D Ne bir ne bir talent düzelmiş ne bir spell değişmiş (kendi karakterim için) 3 aydır aynı duruyor.

Şimdi sormak istiyorum 3 aydır bu emu için hiç mi işe yarar yama çıkarılmadı yoksa yönetim tayfası mı uyuyor? =) sesime ses ver Yusuf, uyuyon mu napıyon =)

Featured Replies

• Author
La musti ben gelicem şimdi gene oynamaya başlıcam da ondan sonra gene başlıcaklar mageler öle böle diye yok yere bi daha nerf yicez, ondan gelmiyom ben :D :D
ya varya ıyıce sıkıldım wari oynamaktan cekısmelı bı duel olmuo ya sen tek atıp gecıosun yada tek yemıs gıbı oluyorsun sand ı satılıga cıkarıom arkadas =d=d=d duzelene kada oynamıcam bunaldım valla sen bug kullanıyon dıyorlar ben kullanmıyorum server bozuk =) adama 61 k caktım =d boyle bı sacmalık olamaz
servur 4.2.0 geldihinde warriorlara acızrsınız artık :) warloklar çalışsa ozman kimin coç vurdunu görürsünüz affliction talente cok fenalar :)

servur 4.2.0 geldihinde warriorlara acızrsınız artık :) warloklar çalışsa ozman kimin coç vurdunu görürsünüz affliction talente cok fenalar :)

affi akar alem bakar :P

• Author
4.2 ye bizim LK daki karakterleri alabiliyor olsak ne güzel olurdu :unsure:

4.2 ye bizim LK daki karakterleri alabiliyor olsak ne güzel olurdu :unsure:

suan 1-2 tane serverda oynuyorum 4.0.6 dan kat kat daha iyi 4.2 ler.en azından sıkılmayız.

Gırersınız cunkı versıonunuz 4.0.2 zaten su anda :) o versıondan dusurmedınızmı sız 4.0.6 ya zaten :) Oyle oluyor :)

valla önceden 4.0.6 oynadıgım bi server 4.2 ye geçmiş charlar duruyordu biz geçincede durur heralde

not:cevatın charlar gitmişti belki bizdede kayıplar olur zaten gmler acıklama yaparlar.

Charlar aynı kalacakmı zeki müren bizi görüyormu su anda ?

Endora aynen kalcak dedi sorduğumda

Endora aynen kalcak dedi sorduğumda

giden gitti hasan skjfkjdskjfsd

giden gitti hasan skjfkjdskjfsd

Gidenle gidilmez be Yalın :)

Edited by asann61