Posted November 18, 201113 yr warrior horde = halife fearkles jackup :D ulan senı unuttum jackwarrior ally = doesnt agresif warlock = suan yokk =d=d rogue horde =jackal olumb rogue ally = rotto hunter horde = oneohunter ally = yok mage ally = tek class electro kıngmage horde = bandoxmagic kopkop paladın ally = hitman guinpaladin horde = maliken sunsıne neria shaman ally = oda yok gıbıshaman horde =koko tua druid ally = goremedim daha =ddruid horde 1 tane saglam oda wasabi death k. Horde = hahamdeath k ally = deacesed Edited November 21, 201113 yr by warriorsand
November 18, 201113 yr Author valla azınlık ya bu lock shaman pri hıc yok daha dogrusu bı bakıom paladın mage warrior dolu =d=
November 18, 201113 yr shaman var hacı Constantine ısmıne hordeler asınadır eye de 5 kısılık gruplar halınde sallamıslıgım var asssalara :D
November 18, 201113 yr Author electro sen woltktan berı sana hıc dalmam wsg olsun normal bı yerde gorsem :D cunku sende bana ataklanmadın hıc bır zaman hatırlıosan woltkta dalaranın alt tarafında senin defance sekıllde warrıorla duel atıoduk o gun aklımda daha valla
November 18, 201113 yr Author Aşkolsun Yakup :/ la senı unutmussun jack :D vay aklıma :D kendımıde yazmadım bak
November 19, 201113 yr yalnız birşey dikkatimi çekti, death knight ally kısmına deceased yazılmış. Bunun tek bir anlamı olabilir... Ally de mustafa'dan başka DK oynayan yok? :D :D
November 19, 201113 yr Author serverde torpak var pri gordum ılk defa hatta duel attımmm ıyıde vuruyor valla zehır baya can gotuuro
November 19, 201113 yr mage horde = Kopkop Düzeltmeye gerek var:) Hiç bir bg de bandoyu gören varmı diye soruyorum yada hordeden en cok hangi mage tanınıyor bg de ?
November 19, 201113 yr vay be oyuna ara verdik enler listesinden düşmüşüz nalet olsun :Dhak ettin üstadım..(alırım böyle ifadeni)
November 20, 201113 yr Author oglum onu bunu gecınde warriorda en ıyısıyım kendıme guvenıyorum ama yazmıom ulennnn ! =d=d=d=d=
November 21, 201113 yr Author sımdılık soyle bırsey var sureklı oyunda gordugumuz ınsanları yazdık dg lerdde ben husrevı goremıyorum mesela bayadır yokk
November 21, 201113 yr Author ben saglam oyuncuları yazsam warrıorda sand delıhusrev liylı yazarım paladın bızım kanka nohutluyu yazarım ama ben bıle warrıorla dg ye gırmıom dru kasıomm warrior clasınım belkıde en ıyısıyım sevrverde ama yazmadım tamamem aktiflige bakarak =)
November 21, 201113 yr Saol kanka yazmıs kadar oldun zaten :) ama dogru olanda bu aktıf oyuncuları yazmak. benım gıbı bg surda kalsın oyuna bıle gırmeyen adamları yazmak mantıksız olurdu.neyse canım bızde oyuna tekrar donelım sabahlara kadar gırerız bg lere ayıpsınız ama warrıor olmasın warıler cıvıtıyomus :D :D
warrior horde = halife fearkles jackup :D ulan senı unuttum jack
warrior ally = doesnt agresif
warlock = suan yokk =d=d
rogue horde =jackal olumb
rogue ally = rotto
hunter horde = oneo
hunter ally = yok
mage ally = tek class electro kıng
mage horde = bandoxmagic kopkop
paladın ally = hitman guin
paladin horde = maliken sunsıne neria
shaman ally = oda yok gıbı