Jump to content
Posted

warrior horde = halife fearkles jackup :D ulan senı unuttum jack

warrior ally = doesnt agresif

warlock = suan yokk =d=d

rogue horde =jackal olumb

rogue ally = rotto

hunter horde = oneo

hunter ally = yok

mage ally = tek class electro kıng

mage horde = bandoxmagic kopkop

paladın ally = hitman guin

paladin horde = maliken sunsıne neria

shaman ally = oda yok gıbı

shaman horde =koko tua

druid ally = goremedim daha =d

druid horde 1 tane saglam oda wasabi

death k. Horde = haham

death k ally = deacesed

Edited by warriorsand

Featured Replies

benım gozumde olanlar

=)

serverda shaman ve pri oynıcak yiğit yok :D

shaman var hacı Constantine ısmıne hordeler asınadır eye de 5 kısılık gruplar halınde sallamıslıgım var asssalara :D
beni seviyosunuz!! beni seviyosunuuuzzz :D :D
  • Author
electro sen woltktan berı sana hıc dalmam wsg olsun normal bı yerde gorsem :D cunku sende bana ataklanmadın hıc bır zaman hatırlıosan woltkta dalaranın alt tarafında senin defance sekıllde warrıorla duel atıoduk o gun aklımda daha valla
yalnız birşey dikkatimi çekti, death knight ally kısmına deceased yazılmış. Bunun tek bir anlamı olabilir... Ally de mustafa'dan başka DK oynayan yok? :D :D
vay be oyuna ara verdik enler listesinden düşmüşüz nalet olsun :D

mage horde = Kopkop

Düzeltmeye gerek var:) Hiç bir bg de bandoyu gören varmı diye soruyorum yada hordeden en cok hangi mage tanınıyor bg de ?

Hordeden bilmemde allyden en çok tiryaki tanınıyor bglerde

vay be oyuna ara verdik enler listesinden düşmüşüz nalet olsun :D

hak ettin üstadım..(alırım böyle ifadeni)

• Author
sımdılık soyle bırsey var sureklı oyunda gordugumuz ınsanları yazdık dg lerdde ben husrevı goremıyorum mesela bayadır yokk
  • Author
ben saglam oyuncuları yazsam warrıorda sand delıhusrev liylı yazarım paladın bızım kanka nohutluyu yazarım ama ben bıle warrıorla dg ye gırmıom dru kasıomm warrior clasınım belkıde en ıyısıyım sevrverde ama yazmadım tamamem aktiflige bakarak =)
Saol kanka yazmıs kadar oldun zaten :) ama dogru olanda bu aktıf oyuncuları yazmak. benım gıbı bg surda kalsın oyuna bıle gırmeyen adamları yazmak mantıksız olurdu.neyse canım bızde oyuna tekrar donelım sabahlara kadar gırerız bg lere ayıpsınız ama warrıor olmasın warıler cıvıtıyomus :D :D