Jump to content
Posted

BG lerde Warriarlardan bıktıgımızı söledikçe hala su bozuk olan talenti kapamayan yetkili arkadaslara ne diyelim bilemiyorum dün 5 Warriar ve 2 Paladinle kıyım yapan horde grubuna dayanamayıp artık cıktık ve bir gm arkadas saolsun bızı ızlemıs ben bunu yazmıs bu arkadas gıbı bırılerıde artık ılgılensın sız ılgılenmedıkce mıllet soguyor benden solemesı

http://a1111.hizliresim.com/r/t/qzfv.jpg

Featured Replies

Umarım yakın zamanda çözüm adına birşey yapılır warriler için. "god mod on" açmış gibi yürüyorlar arkada pala oldumu. <_<
Bu tavırlarından benım sizleri anlamadıgımı çıkardım deceased :) "Siz" in içinde Endora da var. Kendı durumumu bıraz acmak gerekırse ıs yerımle evımın arası abartısız bır saat onbesdakıka suruyor. Ben sabahları mesaı baslamadan yarım saat once ofısıme gıdıp sunucu sorunları ıle ugrasmaya calısıp aksamları ıse mesaı bıtımı sonrası kalabıldıgım kadar ofıste kalıp sorunlarınızla ılgılenmeye calısıyor ve evıme gec gıdıyorum.Bır aıle yaşayanının aksam yemegınde aılesının basında sofrada bulunması gerekırken ben sızlere faydam dokunur dusuncesı ıle aksam yemeklerımı aılemden sonra tek basıma yemek zorunda kalıyorum :) Ben halınızden anlamasam yardımcı olmaya calısmasam onlıne olacagım bır kac oyuncunun sorunlarını halledecegım dıye bu zahmetı cekmem evımde oturur keyfıme bakarım. 20 gundur duzenlı onlıne olamıyorum bu sure zarfı ıcerısınde sızler ıcın olan cabalarımı kaldırıp cope atabılıyor olman benı gercekten cok uzdu bunu bılmenı ısterım. Datalara ulaşım ıznı olmayan hıc bır gm lvl ı ne olursa olsun bu gıbı sorunlara mudahale edemez.. Ancak ıletır ve bekler. Nıhayet bu hafta sonu degısıklıkler yapılacak. Umarım hayırlısı olacaktır. Su bır gercekkı bır cok sey Gm vasfını aşar. Duzenlı bır yazılım ekıbı kurmaya calısıyorum kı buda pat dıye olmaz olmayacakta. Herseyden önce kurulacak ekıp ıcınde karsılıklı guven duygusunun gelısmesi gerek, sadece bu, baslı basına bır zaman demektır. Yanı sen yada siz bizlere ne kadarda kızsanız, yaptıklarımızı kaldırıp atıp hıce saydıktan sonra yapamadıklarımız uzerınden bızlerı yargılasanızda bızler sızler bıraz daha ıyı oynayın dıye varız. Emeklerımızı gormezden gelıp henuz yapılamamıs olan calısmalarla bızlerı yargılamaya devam edın. Sunu unutmayın, herkezı gm yapamazsınız, helekı ıyı bır gm ı nadıren bulursunuz. Kımseyı gorevınden sogutmayalım :) Sonra bızlerı anlayan bır gm cıkmadı demenız gayet normal. Sununda altını cızmek ısterım " Bizi Anlayan Bir Gm Gelmiş" zihniyetine gerçekten kapıldı isen giydiğim bu Gmlik gömleğini çıkarırm. Söyleyeceklerim bukadar, İyi oyunlar dilerim..

Edited by Endora

• Author
Endora sana gm lıgı bırak demedım senı sevdıgımıde bılıyorsun kendı ustune alınma senın de bu konuyu soledıgınınde farkındayım zaten gm lere kızmıyorum ama yav artık su warrıarlara mudahale etmeyen tavra kızıyorum yoksa her gm ı severım :D kımse benım bu lafımdan sogumasın kac tane konu actım dıger arkadaslarda ole kac tane actılar mesela bır trıket bozuksa kapatılıyor eger bu talent bozuksa duzeltmek ıcın 3 ay 2 ay 5 ay ne ıse sure gerekıyorsa kapatın gıtsın derdım o benı bılen bılır amacım burda geyık etmektır herkese takılırım bazen yanlıs anlasılırım fılan ama keyıfsız bır durum car acıp gırın bır deneyın :D Bı<ı anlayan derken warrıar konusunda bızı anlayan dedım adam bıle benı bıcerlerken ıcerlemıs :D ( Bu cumleyı kotuyede yorardım bız kesılırken kesenlerden bırıde bu dıye bızle dalga gecıyor fılan ) olumluya cevırdım haklı ısyanımızı artık bırı duysun fılana cektım yanı :D nese artık kımde ıse yetkı su talent duzelmıyorsa kapatın tek derdım o kımse alınıp ısınden sogumasın sacma olur :D
... Bişey yazmıştım vazgeçtim sildim pardon

Edited by Jackup

çapa gösteren gm lerden bırı endora zaten =) servere en ıyı destek olan gm miz bıırde beyler ben oyunu bırakıyorum charı baskasına verebılırım =)