Jump to content
Posted
ya yeter valla ya cözüm bulun yada biz 4 arkadas bırakıcaz iyice boku cıktı warilerin kendi clasımı oynamak bılene ıstemıom artık :S:S

Featured Replies

• Author

fury duzenlemesı zorsa talentı iptal edin ya insanları oyundan sogutmaktan başka birşey değil kendim wariyim ama gercekten cokk sıkıcı ona buna tek atmak oyunu hakkıyla oynamak daha eglencelı olmazmı ?

Tüm sorunlar düzeltilir elbet beyler zaman tanıyın az GM lere illada talentin kapatılmasına gerek yok sizde bilinçli olarak kullanmaya bilirsiniz hemen bırakmayın oyunu :D
  • Author
ya kanka ama kapatabilirler neden haksızca oyun oynayalım 1.5 aydır mıllet bas bas bagrıo gm ler caba gosterıo ama sunu kapatmak zorda degıldır sanıırm ?

ya kanka ama kapatabilirler neden haksızca oyun oynayalım 1.5 aydır mıllet bas bas bagrıo gm ler caba gosterıo ama sunu kapatmak zorda degıldır sanıırm ?

Öncelıkle merhaba. haksızca oyun oynamaktan zıyade talentını degıstırıp dogru yola gelmekten sızlerı alı koyan nedır ben bunu anlayamadım. Bır warrıor olarak bu talentı ıstemıyorum bunu kapatın dıye sıtem etmektense ıstemedıgınız talent ıle degılde farklı bır talent ıle oynamamak ıcın sızlerı zorlayan nedır ? Dıger casları anlarımda bır warrorun talentımı kapatın dıye sıtem etmesını anlamıyorum. O talentle oynamam olur bıter, öyle degılmı :) Bır yerlerde bır seyler olmuyor olmadı belkıde bır sorun var bu yuzden kapanmadı. Halletmeye calısıyoruz bunu defalarca soyledım. Bu sekılde ortalıgı ayaga kaldırmanın luzumu yok dıye dusunuyorum. Tamam problem var bu bariz, ama elımızden gelenı yapmaya calıstıgımızıda hatırlamaya calısın . Talentı yusufan baskası kapatamaz bu bılınen bır sey. Öylekı Yusuf'un basını kasıyacak vaktı bulamamasından oturu sarktı bu ıs.Elbette cozumlenecek..

Tekrardan merhabalar. Uzun bir süredir yoktum. Ağustos sonu eylül başı gibi 4.2 için deneme yapılmış başarılı olunamamıştı. Aradan geçen 2 ay kadar süre sonra acaba 4.2'ye geçilme çalışmaları ne düzeyde?
valla buglu hangiclas olursa olsun istemiyoz neden oyun zevkiyok itemli bir varinin arkasına pladin koy hel butun karşı reidi kesiyo yani olay bukadar :)
  • Author

Öncelıkle merhaba. haksızca oyun oynamaktan zıyade talentını degıstırıp dogru yola gelmekten sızlerı alı koyan nedır ben bunu anlayamadım. Bır warrıor olarak bu talentı ıstemıyorum bunu kapatın dıye sıtem etmektense ıstemedıgınız talent ıle degılde farklı bır talent ıle oynamamak ıcın sızlerı zorlayan nedır ? Dıger casları anlarımda bır warrorun talentımı kapatın dıye sıtem etmesını anlamıyorum. O talentle oynamam olur bıter, öyle degılmı :) Bır yerlerde bır seyler olmuyor olmadı belkıde bır sorun var bu yuzden kapanmadı. Halletmeye calısıyoruz bunu defalarca soyledım. Bu sekılde ortalıgı ayaga kaldırmanın luzumu yok dıye dusunuyorum. Tamam problem var bu bariz, ama elımızden gelenı yapmaya calıstıgımızıda hatırlamaya calısın . Talentı yusufan baskası kapatamaz bu bılınen bır sey. Öylekı Yusuf'un basını kasıyacak vaktı bulamamasından oturu sarktı bu ıs.Elbette cozumlenecek..

endora öylede adamlar bas bas bagrıo furyy kapatılırsa oyunu bırakırım diye illa buglu oyun oynucaklar diye doesnt guıld master soyledık iste cıft taraf da arms oynasın diye ama genede adamlara fayda etmıyor ınsandakı oynama ıstegı gıdıyor

Onu bunu bırakıp sakinleşelim ve warrioru bir deneyelim :) Dun gece bır takım guncelleme yapımıs olmalıydı zamanım kısıtlı oldugundan gece boyu onlıne olamadım. Damagelerdekı aşırılıkta düzelme kaydettikmi buna bakalım :)

:D Silahlarını alalım :angry: 80 lvl silahla bg atsın warriorlar :D

Makara bi kenara Kişisel Wt Team Tespitim şu

* Öncelikle Gm ler ilgisiz kelimesini Wt team için kimse söyleyemez.. Ben oyuna basladım baslayalı neye ihtiyacımız olduysa oyun sırasında (Bakın yazılımı kastetmiyorum oyun esnasında diyorum ) her türlü sorunumuz anında çözüldü yada çözülmeye calısıldı. Fellik fellik Gm arayan görmedim duymadım.. - "Endoranın net kabloları" başlıklı acıklı öykü haric :D

* Oyun bug-oynanabilirlik konusu.. Açıkcası oyuna başladım başlayalı oynadıgım hiç bir karakterde ciddi bir sorunla karşılaşmadım. Beni bilen bilir sırf meraktan her Class ve Her talentten char actım kastım ve denedim.. Oynanabilirlik konusunda Classları kastedecek olursak Warlock ilk baslarda bugluydu hemen herkes warlock du .. Sonra fixlendi Warlock oynanmaz oldu Mage patladı.. -Cok vuruyor diye- Sonra Warrior Buglu oldu Warrior patladı. Burda oynayan kişilerin Takım olarak değiş Single oynamaya calısmasından kaynaklı bir sorun var. Holy priest akıyor . Holy pala akıyor.. Fakat kimse healerden yana değil ve sadece Dps kasanlar var.. Buglu charlar seçiliyor hep.. Faturası da wt'ye kesiliyor...

* Yazılımsal hatalar vs. 2. saydıgım sorunun kaynagı burda. WT sadece bir Yazılımcıya bağlı "yusuf" kime sorsam sadece ondan bahsediliyor yazılım konusunda. Alternatif belirlenmemiş. Hazırlanmamış. Ki yusufda wt ye sadece arada sırada işlerinden vakit buldukca bakabildiginde tamamen o kısım kitleniyor. Sykfire veya 3x e umut bağlanıyor. Okuduğum şu ki. Skyfire deki fix guncellemeleri ya calısmıyor wt de yada kullanımda bir sıkıntı var. Tavsiyem o durki diğer bu programı kullanan ve bugsuz talentleri olan serverleri incelemeleri. Eminim bi şekilde bulabilirler. tek sorun kullanum gibi görünüyor (Yusuf skyfire ile cakısacak kodlar yazmadıysa )

Vel hasıl lafım sonunu diyeyim. Ben bu serverden baska serverler önerilmesine ve övülmesine rağmen gitmedim.. Çünkü burda gördüğüm bir çaba var ama geç ama hatalı ama 4.06 da sorun yasıyoruz 4.2 ye geçmeyi planlayalım demeleri ve Diablo 3 serveri kurmak icin uğraşmaları bu cabanın göstergesi. Kaç Private server bu denli hızlı patch kararı alıp uyguluyor ve arkasında duruyor. ?

Başka sözüm yok ...

Edited by Prist

yapılcak şey çok basit furry oynayanlar banlanıcak bug kullanımdan dolayı :D

her sınıfta olduğu gibi warrior sınıfında da 3 spec var arms oynayın yada prot girin bglerde yine boss gibi gezersiniz zaten.

(Yusuf skyfire ile cakısacak kodlar yazmadıysa )

Şu konuya değinmek gerek, 3x zamanındaki gibi değiliz mevzu şu ki yusuf kod yazmıyor. Şu anda yapılan tüm değişiklikler, düzenlemeler vs. skyfire' ın kendi yayımladığı yamalar ve fixler. Buna ramen düzelme kaydedilemiyor olmasıda can sıkıcı.

Sadece yorumdu. Yazılımcı oldugundan ötürü fixleri eklerken bir baglantı kodu yazmış olabilir diye düşündüm