Posted December 6, 201113 yr magelerde slow skilinde bozukluk var. herhangi bir skill kullandıktan sonra otomatik olarak slow cast ediyor karakter. bilmiyorum bütün magelerde böyle mi ama benim karakter bunu yapıyor, dikkatinize. ilgilenirseniz seviniriz.
December 6, 201113 yr Son Yapılan ve Benım Duyurusunu Yapmıs Oldugum Fıxte Bu Gıbı Mage Degısımlerı Oldu. Hatırlarsınız Hanı Su Warrıorların Sorunlarına Hıtaben Yapılan Fıx. Lakın Soyle Bır Durum Soz Konusu Mage Talent Agacında Arcane'de Bır Talent Olmaı Dıye Hatırlıyorum Ve O Talente Verıldıgı Zaman Atack Verılen Oyuncuya Slow Efektı Uyguluyordu. Bu Talent Bu Zamana Dek Calısmıyordu Yenı Fıx Ile Isler Hale Geldı . Bu Sekılde Dusunuyorum Fakat Rahatsızlandım Yataklara Dustum Bu Yuzden Cok Bakamadım:) Edited December 6, 201113 yr by Endora
December 6, 201113 yr Normali Nether Vortex talentini 2lersen Arcane Blastın slow atmasıdır her skilde atıosa sorun var demekki yani düzelmemiş hep kapalıyken hep açık hale gelmiş
December 6, 201113 yr Ya başka private server'lara bakıyorum(z) arasıra ve bizim burada büyük sorun oluşturan şeyler(bozukluklar) orada olmuyor,onlarda aynı emu(skyfire) aynı patch'te(4.0.6). Anlamadığım nokta onlarda bu skill'ler nasıl çalışıyor nereden buluyorlar bu fix'leri. Biz neden bulamıyoruz. Edited December 6, 201113 yr by Kama
December 6, 201113 yr yanlıs birsey farkettımmm dün 2 server denedım monster vı catawow gırdım baktım 2 serverdede pyroblast efekti yukarda acılınca actıons bardaki skıll gene gidiyor bu 2 serverdada bozukk en mantıklısı gene orjınal deyimm :) geri dönüşü düsünmüyorda degılımm :) bizim serverdimiz cok güzel ama bazzı yonlerı cok sıkmaya basladı wariler mageler rogueler bıldıgın tank bosun karsısına gecseler tanklık yaparlar :) bu arada endora allyden hordeye gecıslerı acsanız iyi olur 2 arkadasım oyuna geldı ben ozamn n.elftım allydım cocuklar ally acmıslar daha dogrusu bırı bayan gonzales ile abbas bunları horde yapma sansımız yokmu :)
December 6, 201113 yr Sand bu gıbı uygulamalar ıhtıyaclar dogrultusunda yapılan hesaplamalara gore acılır ve kapanırlar. Dolayısı ıle su an ıcın bır gecıs uygulaması gorunmuyor :( Lakın bır baska ıkı kısı alliance gecısı ısterse bu gecıse paralel olarak bır ıkı kısıyı horde tarafına dahıl edebılırız.
December 6, 201113 yr üstad haklısında vallaha arkadasların emegi olmasa silin bastan acın dicem ama neyse endora yapıcak birsey yok sanırım tskler genede
December 6, 201113 yr Bu gıbı ısteklerde verdıgım kalıplaşmıs cevap budur. Bu gıbı uygulamalarda ozel ıstek almanın zararlarını daha once gordum bu yuzden temkınlıyım. Lakın dedıgım gıbı Alliance olmak ısteyen ıkı kısı bulursak karsılıklı degısımı yaparız sorun olmaz.
December 6, 201113 yr Magelerdeki Tespit edilen değişiklikler.. (Kopkop tarafından ) Arcane Talent 1- Arcane blast ve Arcane Barrage skillerinde Slow atıyor. Diğer skillerde attıgını görmedim. ( Bir arcane nin 2 skilden baska skil atmadıgını dusunerek senin herseyde slow atıyor dediğini dusunuyorum ), 2- Mana Concantiration (gibi bisidi ) . %10 şansla %100 mana düşürüyordu bir sonraki skilde. 14 sn den geri sayıyordi. Fix den önce 14 sn den geri sayıyor ve ilk skilde beles mana kullandırıyor daha sonra kayboluyordu.12.sn de skil atsan bile... Fixden sonra 14 sn boyunca tüm skilleri arcane blastın bilmem kacıncı castı da olsa beles mana ile vuruyorsun. ( Koca bosu -bwd,twilight raidlerindeki- hiç mana basmadan sadece arcane blast ile kestim daha önceleri "mana lazımm!" diye bagırdıgımı hatırlıyorum ) 3-) En ciddi etkilenen Skil.. Arcane Talentinde Tüm Skillerden sonra 2 sn Coldown veriyor ve Peş peşe basabileceğin skillerde bile 2 sn mecburi bekliyorsun. -işin kötüsü Cast a başlayıp tekrar skile bastımmı 2 sn icerisindeyse eğer başa sarıyor cast. - Ek olarak Fire Talent açıp arcane blast denedim lakin bu coldown Fire talentinde sorunsuz yani coldown vermiyor. Bununla birlikde Komik olcak ama Arcane Talentinde Yıldırım işaretli skill :) -damage arttıran- ona basınca coldown olayı yine ortadan kalkıyor:) Slowdan ve Mana nın fazla gitmemesinden yana çok mutluyum :) -- 2 sn coldown oynamayı etkilemiyor ama çok ciddi can sıkıyor :( Edited December 6, 201113 yr by Prist
December 8, 201113 yr Arkadaşlar şöyle bir durum var öteki serverlarda en az 10 tane yazılım var (benim bakındığım server) ticket açsan anında cevap gelebiliyor o derece yani... şimdi wturk hazırlanmış bir fixi alıp düzenlemeye çalışıyor ve bildiğim kadarıyla 2-3 tane yazılımcımız var durum böyle olunca beklemekten başka çare olmuyor bizde de en az 10 tane yazılımcı olsa hergün fix gelir :) sabır wowu çatlatır yakında azıcık bekleyelim derim...
December 12, 201113 yr ya şoyle bir sorun var arkadaşlar diğer serverlarla bizi karşılaştırırken göz önüne alın. birincisi diğer serverlarda tam zamanlı bu işden ciddi para kazanan insanlar var. işleri eğitimleride bu işle paralel olan. biz alakasız bir mecrada işi olan(ben kendi adıma bir denetim firmasındayım) boş zamanlarında wt ye zaman ayırmaya çalışan para kazanmayan üstüne veren insanlarız. açıkcası tam zamanlı bir yazılımcı arkadaş bulsam ayda bilmem kaç dolar para çıkarıp versem karşılığındada hafta da 3-4 düzenleme en az diye anlaşsam bizimde durumumuz çok farklı olur. saklıyıcak birşey yok bugune kadar açık açık herşeyi soyledik size wt nin nasıl ne şekilde ve neden hayatta olduğunu biliyorsunuz. kapımızda açık isteyene https://github.com/ProjectSkyfire adres budur burdan bakıp kendine repu hazırlayıp yaptığı düzenlemeleri bildirenin düzenlemelerinide koyarız. ama benim şahsen elimden gelen budur. sadece turklere hitap eden turk private serverın da piyasada kalmamış olmasının asıl nedeni de budur wow cıktıgında bu işe girmiş kişilerin artık buna bakacak zamanı olmaması ve bu işin de zaman ayırmak için yeterli maddi getiriyi sağlayamıyor olmasıdır. adını soylemeye gerek olmayan server larda 3000-5000 online lılarla bizi yarıştırıdığınız(ki yarıştırıyo olmanız beni şahsen mutlu ediyor) serverlarda bizden giden arkadaşlarım bile cep telefonundan şurdan burdan para yolladı. biz neden yapmıyoruz derseniz bu siteler rus yada balkan siteleri bu işe girmeden once kendi cevrelerinden zaten belli bir buyukluğe gelmiş siteler zaten 0 oyuncuyla yola cıkıpda paralı yapmıyor kimse. türkiye deki adını ne koyarsanız kültürel şu, bu. yapı buna uygun değil. ben şahsen kendi adıma bu yolda ilerleme hedefim vardı serverimizde 200 online ı gectiğimiz zamanlarda başımıza kotu bir olay geldi serveri kapamak zorunda kaldık. ve sıfır dan başladık tekrar, şu an o zamanki zamanım yok bu nedenle uğraşamıyorum artık ama endora olsun diyer gm arkadaşlarım olsun uğraşıyorlar. ben açıkcası artık hedefim pandalar gelir wow a o zaman bakarız birşeyler oluyor mu? olmadı diablo 3. onun dısında şu an ki wow da kendi yazılımcın olmadan gerçekden zor yada yukarda verdiğim adresde rebase diye bir bolum var orası toparlandığında ancak oynanabilir hale gelicek şu anki deneysel haliyle işin acıkcası bu serverde gecirdiğimiz heralde yapısal olarak 1.8 zamanına denk bir işlevsizlikde wowla oynuyoruz. diablo yapısı gereği wow gibi bugları olmayacak bir oyun olduğundan kolayca adapte edilen bir forumatı olmasıda etkili diablo için soylediğimde. ha ama bu iş de ole garip bir şey var ki yarın biri cıkar bu işleri cozer bi anda sorunlar minimuma iner.
December 12, 201113 yr Gintama Skyfree sql da navicat ile düzenleme yapıyorum ama kayıt yapmıyor nedeni ne olabilir ?
magelerde slow skilinde bozukluk var.
herhangi bir skill kullandıktan sonra otomatik olarak slow cast ediyor karakter.
bilmiyorum bütün magelerde böyle mi ama benim karakter bunu yapıyor, dikkatinize.
ilgilenirseniz seviniriz.