Jump to content
Posted

[Fly Over] http://www.youtube.c...h?v=00HAkqZqpFk

[Apply and Flash Dry]

[Elemental Energy]

[Take Him to the Earthcaller] http://www.youtube.c...h?v=Vvp6VsZdA6I

[underground Economy] elmaslar toplanmıyor

[Lost In The Deeps] mobdan loot cıkmıyor

Bırıncı guest bır alana gıt dıyor gıdıyorsun bıtmıyor portal varı bır yer 2 cı de yerde yatan bır adama buyu yapman gerekıyor cantana gelen seyle ıste edılıyor ama saymıyor 3 uncusu totem dıkıp mobları kesmen lazım totem de bu mobları olurken 1 2 3 dıye sayıyor bu sayılmıyor totem vazıfesını yapmıyor 4 uncu guest senı takıp etmeı gereken bır adam var o takıp etmıyor ole bısı yok 5 ve 6 yı yazdım yanları zaten

Edited by Deceased

Featured Replies

[Mathias' Command]

[Patchwork Command]

her iki questtede teslim edilecek mob yok

Az sonra eklıyorum.

Mount Hyjal :

Flames from Above q itemini doğru yerde kullandığım halde 'Requires İnfiltrator's Encampment' diyor.

An Offering for Aviana q itemini doğru yerde kullandığım halde 'Requires Aviana's Bural Circle' diyor.

A Bird in Hand konuşmamız gereken mobta herhangi konuşma seçeneği yok.

An Ancient Reborn yumurtadan çıkarmamız gereken npc zaten çıkmış halde.

Lightning in a Bottle lotlamamız gereken item yok.

Forged of Shadow and Flame yok etmemiz gereken kutular yok.

The Bears Up There ağaca çıkamıyoruz :D

A New Master quest itemini gereken mobu öldürülüp uyguladım ama bişi olmadı.

Save the Wee Animals kurtarılcak hayvanları bulamadım bi ceylan buldum yaralı onuda kurtarım diye tıklayınca kesildi

Children of Tortolla kesmemiz gereken moblar suyun içinde ve comdan çıkıp heathlerini dolduruyorlar.

Breaking the Bonds kırmamız gereken zincirler yok.

Prepping the Soil savunmamız gereken item yerinde yok.

The Hatchery Must Burn girmemiz gereken portal bozuk.

The Strength of Tortolla kristal yerinde yok.

Vashj'ir :

The Abyssal Ride itemi kullancağımız denizatı yok.

A Girl's Best Friend lotlamamız gereken itemler yok.

Gimme Shelter! mağaraya girip çıktıktan sonra olması gerekiyor.

Nerve Tonic lotlanması gereken itemler yok.

Debriefing konuşmamız gereken mobta konuşma seçeneği yok.

Decompression q itemi gereken moblarda kullanılıyor fakat q olmuyor.

Backed Into a Corner sadece 'Fathom-Lord Zin'Jatar Defeated' oluyor. 'Fend Off Naga Attack ' olmuyor.

The Looming Threat questi veren mobun bizle konuşması ve bi yere götürüp geri getirmesi lazım.

Don't be Shellfish toplanması gereken moblar toplanmıyor.

A Distracting Scent birtane Dead Zin'jatar Raider var oda ölü değil ve çekilmiyor.

Undersea Inflation balonu hava kabarcıkları ile şişirmemiz gerekiyor fakat ne balon var ne kabarcık.

Not : Vash'ir komple dolaşılabiliyor ve hermen hemen heryerdeki moblar var.Çok quest var bakamadığım şimdilik.

Edited by asann61

Sorun : [Mathias' Command] teslim mobu yok.

İcraat : Mob yerinde duruyor :) http://www.wowhead.com/npc=47592#map:4922

---------------------------------------------

Sorun: [Patchwork Command] Teslim mobu yok.

İcraat : Mob yerinde duruyor fakat bu quest horde questi ve bildiğim kadarı ile siz alliance tarafında oynuyorsunuz. http://www.wowhead.com/npc=47492

Sorun: Flames from Above q itemini doğru yerde kullandığım halde 'Requires İnfiltrator's Encampment' diyor.

İcraat : Müdahale Edilemedi.(Yazlım Sorunu)

Sorun : An Offering for Aviana q itemini doğru yerde kullandığım halde 'Requires Aviana's Bural Circle' diyor.

Sorun: A Bird in Hand konuşmamız gereken mobta herhangi konuşma seçeneği yok.

Sorun: An Ancient Reborn yumurtadan çıkarmamız gereken npc zaten çıkmış halde.

Sorun : Lightning in a Bottle lotlamamız gereken item yok.

İcraat : Söz konusu item objesi bulunması gereken konuma eklendi.http://www.wowhead.com/object=202731#.

Sorun : Forged of Shadow and Flame yok etmemiz gereken kutular yok.

Sorun : The Bears Up There ağaca çıkamıyoruz :D

Sorun : A New Master quest itemini gereken mobu öldürülüp uyguladım ama bişi olmadı.

Sorun : Save the Wee Animals kurtarılcak hayvanları bulamadım bi ceylan buldum yaralı onuda kurtarım diye tıklayınca kesildi.

İcraat : İlgili questteki yazılım sorununa müdahale edemedim, lakin gerekli quest itemini quest start npc si yanına yerleştirdiğim Aurel adli npc satış listesine ekledim. Quest tamamlanabılıyor.

Sorun : Children of Tortolla kesmemiz gereken moblar suyun içinde ve comdan çıkıp heathlerini dolduruyorlar.

İcraat : Söz konusu npcler http://www.wowhead.com/npc=40561 quest start npc sinin sağ tarafına yeterli sayıda yerleştirilmiş ve denenmiştir.

Sorun : Breaking the Bonds kırmamız gereken zincirler yok.

İcraat : İlgili obje idlerine ulaşamadım. (Zincirler)

Sorun : Prepping the Soil savunmamız gereken item yerinde yok.

İcraat : İlgili obje idisini oluşturamıyorum. http://www.wowhead.com/npc=40460 npc imiş zaten.

Sorun : The Hatchery Must Burn girmemiz gereken portal bozuk.

İcraat : Söz konusu portal aracılığı ile ulaştığımız quest end npcsini portalın önüne çıkardım. Yanınada iki tane stone guard koydum AH Bu npc nin içeriye yönelik questleri var ise paylaşın onlarada çözüm bulalım :)

Sorun : The Strength of Tortolla kristal yerinde yok.

İcraat : BU kristal in id numarasını çok aradım bulamadım.

Hyjal e çok fazla yazılım lazım. Bunu anladık buradan.. Ama Aurelın çözmeyeceği gibi değil durumlar. Yılbaşı sonrasında yeniden aktif olabilecek kendisi.

Edited by Endora

Sorun : A Girl's Best Friend lotlamamız gereken itemler yok.

İcraat : Söz konusu item objeleri gereken konumlara eklendi. Lakin objelerin boş çıkmaları üzerine gerekli quest itemleri quest start npc'si yakınlarına eklenen Aurel isimli npc satış listesine eklenmiştir.

Sorun : Gimme Shelter! mağaraya girip çıktıktan sonra olması gerekiyor.

Sorun : Nerve Tonic lotlanması gereken itemler yok..

İcraat : İlgili item objeleri http://www.wowhead.com/object=202745 bulunması gereken konumlara eklenmiştir. Obje aktif.( Denendi )

Sorun : Debriefing konuşmamız gereken mobta konuşma seçeneği yok.

Sorun : Decompression q itemi gereken moblarda kullanılıyor fakat q olmuyor.

Sorun : Backed Into a Corner sadece 'Fathom-Lord Zin'Jatar Defeated' oluyor. 'Fend Off Naga Attack ' olmuyor.

Sorun : The Looming Threat questi veren mobun bizle konuşması ve bi yere götürüp geri getirmesi lazım.

Sorun : Don't be Shellfish toplanması gereken moblar toplanmıyor.

İcraat : İlgili quest itemleri quest start npc si yakınlarına eklenen Aurel isimli npc satış listesine eklenmiştir.

Sorun : A Distracting Scent birtane Dead Zin'jatar Raider var oda ölü değil ve çekilmiyor.

Sorun : Undersea Inflation balonu hava kabarcıkları ile şişirmemiz gerekiyor fakat ne balon var ne kabarcık.

İcraat : Açıkçası balonu ekledim. quest iteminide ekledim. LAkin sorun şu ki balonla birlikte kendimizide şişiriyoruz :) Balonun şişmesine rağmen quest complete olmuyor. Bunada yazılım gerekiyor.

Arkadaşlar bu yazılım sorunu olarak etiketlediğim sorunlara Gintamanın müdahale edebileceğini düşünüyorum.

Edited by Endora

Sorun : [something Bold] http://www.wowhead.com/quest=28408 Quest için gerekli itemlerin drop edilememesi.

İcraat : İlgili quest itemlerine ait drop objeleri gerekli konumlara eklenmiştir.http://www.wowhead.com/object=207158. Lakin objelerin boş olduğu tespit edilip quets itemi quest start npc si yakınlarına yetleştirilen Aurel isimli npcnin satış listesine eklenmiştir.

--------------------------------------------------

Death Knight questlerinden

[into the Realm of Shadows] atı getirince teslim edecek adam bulunamıyor.

• Author
O guestı atlayın zaten talent poınt vermıyor sadece bınekten mahrum kalıyorsunuz devamı calısıyor ve alınabılıyor bırde lıckıng bır guest verıcek sıze bır kemıkten ejderhaya bınıceksınız orda 10 mancınık ve 150 asker oldurmenız lazım adamların cıktıgı yere gıttıgınız de goremeye bılıyorsunuz o zaman yer ınıp bınekten ının log olun gelın geldıgınızde askerler ve mancınıkları gorebılıyorsunuz

Hem sen nohutlu için geliyorsun gelsende, bizi gördüğünmü var :)

Bak kendimi çok önemli bir şahsiyet gibi hissettim şimdi:D İşin şakası niye sadece benim için gelsin adam yahu ikimiz aynı anda giriyoruz sanırım :D

Dk arkadaşlar learn komutumun gereklı ayarlamaları yapılınca ben verecegım bınegınızı.